שירשור הכרות

טפאל

New member
שירשור הכרות

בגלל שיש כל כך הרבה חדשים חשבתי לעשות שירשור שיעזור להכיר את כולנו מתי התחלת לראות פארסקייפ? מי הדמות האהובה עליך? מי הדמות השנואה שליך? מה הפרק האהוב עליך? ועכשיו אחרי שגמרנו עם הכרות בפארסקייפ נעבור לפסים אישיים יותר שם גיל/תאריך לידה מקום מגורים תחביבים משהו שאת/ה רוצה לספר על עצמך ובנימה הומוריסטית יותר (כל השאלות מכאן ומטה אמורות להיות בצחוק ונא לא לקחת אותם ברצינות) למה אתה חושב שאתה נמצא פה? מה מפריע לך בחיים? איך אתה מתמודד עם הבעיות שלך בחיים? אתה בטוח שזאת הדרך הכי טובה? אתה בטוח שזאת הדרך הכי טובה? איך אתה מגדיר את עצמך? מהם הפחדים שלך? האם אתה מגדיר את עצמך כסדיסט? אסוציאציות: ג'ון- מויה- סכין- מזלג- איקון- שוט, אזיק ומריחונענע- מהם האובססיות שלך? ועכשיו לכתוב

רינת4

New member
רעיון מצויין!

אם קשה לענות על כל השאלות, אז תרשמו מה שמתחשק לכם. האמת היא שכרגע אני קצת עייפה וטיפה לא מרגישה טוב אבל אני מבטיחה מחר לענות על השאלון. לילה טוב לכולם!

Dark Muse

New member
טוב אני אתחיל

מתי התחלתי לראות פארסקייפ? - מהפרק הראשון שהגיע ל HOT, עד אז לא ידעתי שהיא קיימת, אבל מהפרק הראשון התאהבתי
מי הדמות האהובה עליי? - כולם (צ'יאנה לדעתי היא הדמות הכי יפה בטלויזיה
, אבל לכל דמות שי אופי מיוחד שאני אוהב) מי הדמות השנואה? - אף אחת
מה הפרק האהוב? - כמעט כולם אני גיא מבת ים בן 18 וחודש עוד מעט למה אני פה? הגעתי לפה דרך גוגל כי חיפשתי מידע באינטרנט, אז רציתי בכלל לנהל את הפורום, ומאז אני פה
כל התשובות האחרות ישעממו אתכם אז נוותר

LA LI HO

New member
ועכשיו תורי

מתי התחלת לראות פראסקייפ?- HOT כמובן.. אבל אחרי שלושה פרקים נשברתי והלכתי להשיג את הפרקים בדרכים אחרות. מי הדמות האהובה עליך?- את האמת שאין אחת.. אני אוהבת חלקים שונים ברוב הדמויות ושונאת חלקים אחרים בהן. אבל אם הייתי צריכה לבחור דמות אחת הייתי בוחרת בהרווי כמובן, איך אפשר לא? מי הדמות השנואה עליך?- לזה אני דווקא כן יכולה לענות. אבל זה יהיה ספוילר, אז אני אמנע מכך בשלב זה. מה הפרק האהוב עליך?- לא הוגן.. יש כל כך הרבה.. אממ קרקס כמובן, 2x09, השלישיה האחרונה בסדרה (4x19,4x20,4x21) ופרק הפתיחה של העונה השלישית. כמובן שיש עוד הרבה כמו למשל 3x16, 3x14-15. גיל/תאריך לידה- אני בת 15. תאריך לידה- 21.6.89 מקום מגורים- חסוי בינתיים תחביבים- לראות סדרות מדע בדיוני (פראסקייפ, בבילון חמש, מס"ב לדורותיחה, סטארגייט, אודיסיאה וכו'), לכתוב המון, לקרוא, ללמוד כימיה ומחשבים ויש עוד כמה שאני לא זוכרת כרגע.. משהו שאת רוצה לספר על עצמך- נראה לי שכבר סיפרתי דיי הרבה.. אה, אני מכורה לתפוז. למה את חושבת שאת פה?- ראו שאלה אחת למעלה. מה מפריע לך בחיים?- החיים איך את מתמודד עם הבעיות שלך בחיים?- זה תלוי. מאוד תלוי. את בטוחה שזו הדרך הכי טובה?- אממ.. לא. איך את מגדירה את עצמך?- יש הרבה עצמי להגדיר.. אני אשאל את האחרים. מהם הפחדים שלך?- פחד. האם את מגדירה את עצמך כסדיסטית?- כן, לפעמים. אסוציאציות: ג'ון- פריק מויה- רוצה אחת סכין- פגיון (במיוחד שלי
) מזלג- אתם לא רוצים לדעת.. איקון- כנס
שיהיה חמש פעמים בשנה. שוט- ראו מזלג. אזיק- אה? מריחונענע- כשאנסה אגיד, עד אז.. מהן האובססיות שלך?- ראו תחביבים והוסיפו כלי נשק. יש לי הרבה אובססיות.. וואו, זה היה ארוך.. עכשיו תורכם.

MaceWindu

New member
נמנע מכלום מלבד אחד שתיים שלוש.....

שם: נבו גיל: 13 (עוד מעט 14) מתי התחלתי לראות פארסקייפ? מהפרק הראשון בערך.. דמות מועדפת? אני יודע שתחשבו על רייג'ל אבל לא! אני מעדיף את סטארק ואת הטייס.. ספר טוב שקראתי לאחרונה? (היה או לא.. למי איכפת?!) האא.. מדריך הטרמפיסט לגלקסיה.. מה הם האובססיות שלי? אז ככה.. שח-מט, סטארוורס, פארסקייפ, מד"ב בכלל, דגמים לבניה, משחקי תפקידים (D&D), טימטומטיקה (*מתמטיקה.. אני יודע שזה מוזר!).. וזהו.. פחד? אני לא אוהב לדבר על זה אבל... נגיד לכם- עכבישים, ברגע שאני רואה אחד אני נחטף חלחלה ומתחיל לרעוד כמו שלא רעדתם בחיים שלכם! מריחונענע? מעדיף כדורים וזריקות.. עישון הורס את הריאות...

רינת4

New member
אז ככה:

רינת, בת 22. את פארסקייפ התחלתי לראות עם עליית הוט-ספייס, הדמות האהובה עלי היא ג'ון, אין לי ממש דמות שנואה, יש כמה פרקים שאני נורא אוהבת. "crackers don't matter" הוא אחד האהובים ביותר. מה יש לי לספר על עצמי? בינתיים נראה שאני הכי מבוגרת כאן בפורום, אני סטודנטית לתקשורת וקולנוע. אני פה כי אני המנהלת של הפורום...
מה מפריע לי בחיים? חוסר הגינות. בד"כ אני די בורחת מבעיות. סתם... האמת היא שאני נעזרת הרבה במשפחה. וכן, זו מתגלה כדרך די טובה, לא בטחה שהכי טובה אבל זו השיטה שלי. אני לא אוהבת להגדיר את עצמי. הפחד הכי גדול שלי הוא מכלבים. ממש פאניקה. אני לא מתה על חיות בכלליות (אלא אם כן הן לא לידי) אבל כלבים זה פחד נוראי. ולא, אני לא סדיסטית. אסוציאציות: ג'ון - חתיך, מצחיק, קצת משוגע מויה - יצור ענק סכין - מזלג (נורא מקורי) אייקון - תפוז וזהו, נמאס לי. אובססיות? אין לי אובססיות... חוץ אולי מאינטרנט. ו...וגם טלוויזיה. וקולנוע, וניקיון, וזהו. אני? אובססיסית? מה פתאום?!

NivO2

New member
טוב, אז

עומרי, 24 (מצטער רינת, את כבר לא הזקנה
) אני מנסה לחשוב על זה אבל אני ממש לא זוכר איפה שמעתי על פארסקייפ אבל נתקלתי בזה איפשהו, אחרת לא הייתי כאן, לא? פרקים.....הרבה טובים, לא יכול לחשוב על מועדף כרגע... הדמות האהובה עלי היא רייג'ל, כי איך אי אפשר לאהוב את האנטיתזה של קרמיט? וכרגע אני עדיין לא מבסוט מג'ון, אבל במילותיהם של טובים ממני "השחצנות משתלמת" אני סטודנט לתעשייה וניהול וזאת תיהיה כנראה הסיבה שעד שאני אראה את העונה השלישית יעבור עוד הרבה זמן
... זהו בערך No more soup for you, NEXT!

Usul19

New member
איפה את לומד מעשייה וטיול?

סתם, איפה אתה באמת לומד?

Usul19

New member
שמעתי שהיחס לסטודנטים שם

גרוע! תבוא לבקר אצלנו באב"ג...

רינת4

New member
מאוד פשוט.

שלחתי בקשה לנהל פורום אחר, ואח"כ הציעו לי לנהל גם את הפורום הזה. אז הסכמתי ברצון!

רינת4

New member
אני חושבת

שיש טופס בפורום של תפוז-משוב. עששלחתי את הטופס זה היה בעקבות הודעה שהם פרסמו וביקשו בה מישהו שרוצה נהל את אותו פורום. אז הם הביאו קישור. לכן אני לא זוכרת. אבל אני די בטוחה שזה שם בפורום.

varty

New member
אף אחד לא אוהב את איירין?

לדעתי היא הדמות הכי מעניינת ומורכבת. היא עושה את הסידרה . אם ג'ון נגיד היה מתאהב במישהי אחרת ואיילין היתה שולית. פארסקייפ היתה סידרה רגילה. קלודיה בלאק השחקנית מכניסה כל כך הרבה אנרגיה מורכבת ומעניינת לסידרה. ורייג'ל כמובן שבלעדיו פארסקייפ לא היה פארסקייפ. אני רק בהתחלה של עונה שניה אז לא מכירה את כל הדמויות.... ובקשר לשאלון...ארוך מדי.חחחחחחחחחחחחח

MaceWindu

New member
קודם כל זה ארין.. ורינת..

איפה את לומדת קולנוע ותקשורת?! אני רואה שאני לא היחיד שאוהב את זה!!! שכחתי להוסיף משהו.. חלום שלי: להיות במאי..

למעלה