שירשור הכרות

MaceWindu

New member
למה?...

עוד שנתיים יש לי מגמות (בתיכון) ויש מגמת קולנוע.. ועכשיו בכיתה ח' אני לומד דרמה שזה גם מאוד חשוב!

LA LI HO

New member
אל תתחיל לחשוב על

מקצועות ולימודים לעתיד בכיתה ח'.. תהנה מהזמן שיש לך.

טפאל

New member
עכשיו אני

מתי התחלת לראות פארסקייפ? בפורום מס"ב היו הרבה שאמרו שפארסקייפ היא סידרה מצויינת אז כשהיא התחילה שהוט ספייס התחלתי לראות אותה והתאהבתי מי הדמות האהובה עליך? פיילט וג'ון מי הדמות השנואה שליך? אף אחת אבל אם כבר אז קרייס או רייג'ל מה הפרק האהוב עליך? הקרקרים לא חשובים, זה פשוט פרק קורע שם עינת גיל/תאריך לידה 15 וחצי, 20/4/89 מקום מגורים נתניה תחביבים כל מה שקשור למדע בדיוני ופנטזיה (בעיקר לקרוא) ואני גם אוהבת ללמוד פיזיקה ומחשבים משהו שאת/ה רוצה לספר על עצמך אממ, החלום שלי הוא לעבוד בנאס"א ולטוס לחלל אני דתייה (מפה זה בצחוק ולא לקחת יותר מדי ברצינות את מה שאני כותבת) למה אתה חושב שאתה נמצא פה? כי אין לי משהו יותר טוב לעשות מה מפריע לך בחיים? הרבה דברים איך אתה מתמודד עם הבעיות שלך בחיים? אני מדחיקה הכל (בעיקר את העובדה שברחתי מבית משוגעים) אתה בטוח שזאת הדרך הכי טובה? לא, יש דרך אחרת? איך אתה מגדיר את עצמך? יצור מכוכב אחר מהם הפחדים שלך? למות האם אתה מגדיר את עצמך כסדיסט? לא, לא יודעת, אולי, טיפ טיפה, רק קצת אסוציאציות: ג'ון-פארסקייפ (נו מה לעשות אין לי משהו יותר טוב) מויה-אני רוצה גם סכין-מזלג מזלג-סכין איקון-אני רוצה ללכת שוט, אזיק ומריחואנה-קוקו מי שכתב את זה (אני חושבת שאני על סמים עכשיו) מהם האובססיות שלך? מדע בדיוני, פנטזיה ורצון עז ביותר לטוס לחלל ולגור בכוכב לכת אחר (או על הירח) כתבתי הכל (אני כתבתי את זה אז הייתי חייבת) והיום היו לי 3 שעות תנ"ך ו3שעות מתמטיקה אז בגלל זה התשובות נראות ככה סורי

Chakotay

New member
טוב גם אני

התחלתי לראות פארסקייפ מהשידור הראשון שלה בארה"ב, התחלתי להוריד אותה. הדמות האהובה עליי : ג'ון או צ'יאנה. הפרק האהוב עליי : Into The Lions Den : Sheeps to the Slaugther. שם: שחר. גיל : 16. מקום מגורים : ראשון לציון. תחביבים : סרטים, סדרות טלויזיה,ספרים(בעיקר מד"ב) ומחשב. אני הייתי פה מתחילתו של הפורום לפני שנה +(אני חושב), הוא עבר עליות ומורדות, וכשראיתי שפתחו אותו שוב, קיוויתי לנהל אותו, לא הצלחתי \: אבל לא משנה, יש לנו מנהלת ראויה :) למה אני נמצא פה ? למה כולם נמצאים פה ? אני לא יודע, אולי אין מטרה מאחורי זה, אני מקווה שכן. מה מפריע לי בחיים? שנאה(לא של פרט, יש כמה אנשים פרטיים שאני שונא גם כן, הלוואי שיכולתי לא.). איך אני מתמודד עם בעיותי בחיים ? לאט לאט. האם אני בטוח שזאת הדרך הכי טובה? לא איך אני מגדיר את עצמי? גיק. מהם הפחדים שלי ? מוות ללא מטרה. האם אני מגדיר את עצמי כסדיסט? לא נראה לי. ג'ון - שם. מויה -
סכין - מזלג מזלג - גאונות(אני חושב שזה כלי גאוני!!!!) איקון - כנס שוט - Nutty אזיק - -"- מריחונענע - תה מהם האובססיות שלי ? מד"ב, סרטים ומחשב, אני מדבר על הדברים האלו יותר מדי!!!

Usul19

New member
נצל"ש קטן...

אני מוריד את הפרקים של פארסקייפ ( מצטער, אבל אין לי דרך אחרת לראות את זה... ) עכשיו השאלה שלי היא כזאת, למה כל הפרקים כשאני רואה אותם אז התמונה קופצת כזאת מן עצירות קטנות כאלה לחלקיק שניה?... מעצבן מאוד. למישהו יש תשובה?

LA LI HO

New member
כנראה אתה מוריד באיכות

לא טובה.. יש הרבה סוגים של פרקים להורדה. ו

Usul19

New member
הקטע הוא...

שאני מוריד באיכות הכי טובה שאני מוצא, כל פרק זה 350 מגה!

טים ג

New member
איזה מחשב יש לך../images/Emo35.gif

בזמן שאת עונה לי תעשי את זה : 1. תסירי(UnInstall) כל הקודקים שיש לך 2. תורידי ותתקיני את הקודקים שבלינק הזה בלבד 3. חפשי בגוגל את התוכנה Mv2Player.

Usul19

New member
דבר ראשון, אני בחור...

וכל שאר הסרטים עובסים מצויין! רק הסדרה הזאת! תודה על העתות, אבל הלינק לא פועל...

טים ג

New member
בלינק : תלחץ F5 עד שיעבוד

צריך בד"כ ללחוץ 3-4 פעמים F5 ואז יעבוד

אממ וואו!

נסחפת עם השאלות קצת.. אבל אני חייבת להודות הדמויות האהובות עליי הם... ג'ון החמוד.. ארין אני מתה עלייה ועל ההתנהגות שלה.... אני שונאת את דארגו הוא מעצבן אותי... אני אוהבת את צ'יאנה בגלל שהיא כזו קצת מפגרת בצורה חמודה... אממאני אהבתי את הפרק האחרון לעונה האחרונה.... קוראים לי עדי אני גרה בנהריה בצפון אני בת 14 .... עכשיו לתשובות ההומריסטיות.. (שיהיה...) אני פה כי משעמם לי והתכונית שאני רוצה לראות עוד לא התחילה.... מפריע לי שיש ביה"ס..... אני מתמודדת עם הבעיות שלי בחיים בעזרת הטלויזיה המחשב והאינטרנט (שיבורכו) אני מגדירה את עצמי כ"מצחיקה מטורפת"... אני מפחדת אממ אני לא יודעת צריך להיות משהו אבל אני סנילית אז... אני אובססיבית כלפי השפה האנגלית והסדרות והסרטים מאמריקה נהנית לענות...

טים ג

New member
~~~>

מתי התחלת לראות פארסקייפ? מאז שזה שודר ביס, ב-YTV מי הדמות האהובה עליך? מויה, אני רוצה אחת כזו. סקורפי - אני יודע שאני משוגע מי הדמות השנואה שליך? קרייס, Raging asshole jerk מה הפרק האהוב עליך? עם הקרקרים, פיילוט, ועוד כמה שאני לא זוכר ועכשיו אחרי שגמרנו עם הכרות בפארסקייפ נעבור לפסים אישיים יותר שם טים גיל/תאריך לידה 23, ומנהלת הפורום היתה רוצה להיות הכי מבוגרת כאן מקום מגורים אריאל תחביבים SCIFI, טלויזיה. אפשר לרשום אלכוהול כתחביב
משהו שאת/ה רוצה לספר על עצמך אני סטודנט לתואר ראשון בחשמל ואלקטרוניקה. אני משוגע, לא יציב, לא מבדיל בין טוב ורע, מסוכן, אבל אפשר לסמוך אליי בשעת צרה ובכל שעה אחרת, אשכב מול טנק בשביל חברים שלי. לא מרביץ נשים, מגן על חלשים. ובנימה הומוריסטית יותר (כל השאלות מכאן ומטה אמורות להיות בצחוק ונא לא לקחת אותם ברצינות) למה אתה חושב שאתה נמצא פה? משעמם לי בחיים, אני GEEK, לוזר וכו' מה מפריע לך בחיים? אי-צדק. איך אתה מתמודד עם הבעיות שלך בחיים? אני נכנס בבעיות חזק ובכל הכוח אתה בטוח שזאת הדרך הכי טובה? זאת הדרך שעובדת איך אתה מגדיר את עצמך? אני משוגע, לא יציב, לא מבדיל בין טוב ורע, מסוכן מהם הפחדים שלך? לא לפגוש את החצי השני שלי בעתיד האם אתה מגדיר את עצמך כסדיסט? לא אסוציאציות: ג'ון-מזוכיסט מויה-פלא סכין-כלי בשביל אוכל מזלג-כלי רצח איקון-צלמית שוט, אזיק ומריחונענע-שזה שייך לבחורה....אווופפפפפ מהם האובססיות שלך? תנסו לנחש לבד מכל הנ"ל

sprqy

New member
אני אני אני!!!

חולה על פארסקייפ - מכור לפארסקייפ מספר אחת בארץ!!! לא בעולם למה ראיתי אנשים שהתחפשו לזאן
בקיצור שותה פארסקייפ לארוחת בוקר!! ולשאלות: מתי התחלת לראות פארסקייפ? 3 עונות אחרי שהתחילה בארה"ב - הרצתי אותם בחודשיים... מי הדמות האהובה עליך? קרייטון וארין באותה מידה לא רגע אני חולה על כולללללםםםםםםם!!!!!!!!!! מי הדמות השנואה שליך? המסטול ההוא מTAKING THE STONE לא יכול לסבול תפרק הזה... מה הפרק האהוב עליך? 2X22 Die Me, Dichotomy טוב נראה לי שמיציתי... שמח להכיר את כל האוהדים החדשים!!! הוט ספייס אגב שידר עד איזו עונה???

למעלה