שירשור הכירות

black buttercup

New member
אוקי דוקי!

שם: נורית גיל: עוד חודשיים בערך 17. תאריך לידה: 6.4.86 מייל: [email protected] אייסי קיו: 64780313 פרוש הכינוי: למי שלא יודע, באטרקאפ באנגלית זה נורית. והבלאק זה כי סתם, כל הזמן הייתי בלי הבלאק ורציתי שינוי. איזה טיפשי זה... השיר שלי: של היהודים? לעוף, אמן, מלחמה שקטה, סוף העולם, הבלוז. של בכלל? דיי...יש מלא. השיר שאני הכי אוהבת לשמוע: כאילו דה...כל מה שרשמתי מקודם, זה בדיוק אותה שאלה! הדיסק הכי אהוב: מציאות נפרדת. דפנטלי! זמרים ולהקות אחרות: אביב גפן, ברי סחרוף, פארל ג'ם, נירוונה, אמינם, כנסיית השכל, אלניס מוריסט המלכה, ועוד ועוד. חיית מחמד: חתולה לבנה בשם קיסקה. שזה חתלתולה ברוסית. משפט נבחר: זה משתנה כל הזמן, כל פעם אני נדלקת על משהו אחר. כרגע זה "אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר, מצטער." אני לא צריכה להסביר...נכון? ציטוט נבחר: רשום הכרטיס שלי. על עצמי: בחורה קצת משוגעת, שקולה מאוד, רגישה, נקמנית, משוררת, מן אווטסיידרית מבחירה, אוהבת להסתכל על העולם מהצד, רואה דברים שאנשים רגילים לא רואים. לא מאמינה בנפש תאומה. מתעניינת במאגיה ובכל מה שאין לו הוכחות גם כמו חייזרים וגם אלוהים. ועוד ועוד. התמונה היא אחת הצמונות היותר מעפנטות שראיתי בחיים. יש לי גם חולשה לפיות ולגוף האישה בעייני הוא התגלמות היופי. לא הייתי קוראה לזה לסביות, אולי קצת משיכה למין היפה, לא יודעת, לא מגובשת בעיניין הזה עדיין.

ronnin

New member
טוב מה טורי??

שם: גד גיל: 18 תאריך לידה: 11.6.84 איי מייל: [email protected] איי סיי קיו: 189768254 הכינוי: ronnin - זה סמוראי ללא מאסטר השיר :אין מקום אחר זמרים ולהקות: אם אני אתחיל לרשום אז לא ישאר מקום לשאר הדברים... ציטוט נבחר: "האם המשוגע יודע שהוא משוגע האם המטורף יודע שהוא מטורף הוא כמו צץ שנסחב בהבהוב חולשותיו האם משהו יסביר לו??"

אתה מתכוון ל- "מקום אחר"

השיר של היהודים, או ל- "אין מקום אחר" (כפי שכתבת) של משינה?

אממ../images/Emo142.gif

שם:דפנה
תאריך לידה:15.12.88
אימייל:אני לא בודקת אותו אז זה לא ממש חשוב
איציק:143566163
הכינוי שלי הוא שם של שיר של לד זפלין -THE BATTLE OF EVERMORE
(ה)שיר שלי:לפעמים ומחפש תשובה כי הוא מזכיר לי את הידיד הכי טוב שלי בעולם...שהתגייס
השיר שאני הכי אוהבת לשמוע:ג'קי,מלחמה שקטה,עידן האלוהים
הדיסק הכי אהוב:מציאות נפרדת,
להקות וזמרים אחרים:לד זפלין,שפיות זמנית,ג'ימי הנדריקס,רוקפור,נעליים,דה דורס,אביב גפן,ג'ניס ג'ופלין
חיית מחמד-אין
משפט נבחר:"הגבול כמו מיתר בשמיים"
ציטוט נבחר:יש יותר מדי
מילים על עצמי:אני אוהבת מוזיקה,לצייר,לשיר,מדיטציה ולהיות מי שאני...

ליייילילי להלהלה לולו ../images/Emo79.gif

ואיי איך אני אiהבת שירשורי הכירות! אiקיי אז לעבiדה...
«
»
שם: אiר[צ`י] «
»
»
תאריך לידה: 1.3.1989.. יש לי יiמולדת בקרiב..! «
»
אימייל: איכס.. לא נiגעת בזה. «
»
אייסיק: 176276107 «
»
הכינוי, פירושi ולמה דווקא הוא: נווו נכiן בשיר ג'קי.. ’’ אולי היiם *הדם יפסיק לזרiם* והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה...‘‘ «
»
השיר שלי: דההה ברור כאילוו.. ג'קי
«
»
השיר שאני הכי אiהבת לשמiע: גניבה, לעוף, הימים שלנו וברור שג'קי.. «
»
הדיסק הכי אהוב: ה+ה†ד+ם ומצ+א†ת נפרדת... «
»
זמרים ולהקות אחרiת: אביב גפן, המכשפiת, מiפע הארנבiת ששל ד"ר קספר,מאiר כהן ועiד הרבה... «
»
חיית מחמד: אחiתי..
«
»
משפט נבחר: אם נסתכל למטה על החתימה שלי..נראה. «
»
ציטוט נבחר: "לשאiף להצלחה אבל לא לשכiח שהיא מדiרגת אחרי שלום
בריאות
ואהבה
.“ «
»
כמה מילים על עצמי: שמחה אiשר ורוח חיים הם הסiד... מממממממווואאההה

rainbowgirl

New member
אני כל ככ שונאת את זה.

שם: קורל גיל: עוד חודשיימ 14 תאריך לידה: 24.4.1989 איימל: [email protected] אייסיקיו: 177767045 הכינוי: אינ הסבר (ה)שיר שלך: ג'קי השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע: הכל. הדיסק הכי אהוב: מציאות נפרדת זמרים ולהקות אחרות: דנה ברגר, תיסלמ, משינה, גזוז, כוורת, אביב גפן, ברי סחרוף,רמי פורטס וכל מה שרשמתי בזה של האנגלית חיית מחמד (שם):בוני-כלב משפט נבחר: לא יודעת ציטוט נבחר: חתימה כמה מילים על עצמך (תחביבים וכד'): בלה

Mr Jack

New member
בלה בלה בלה ?

שמי : גיל... גיל : 14 ועוד קצת... תאריך לידה : מזה משנה ? איי סי קיו : עזבו שטויות... הכינוי : אממ...שום דבר מיוחד, שיר של סיסטם :/ השיר שלי : של היהודים - פעמון מלחמה <איך לא?>, לא של היהודים יש יותר מדי...אבל כרגע Dry Country של בון ג'ובי. וזה עונה גם על השאלה הבאה... דיסק אהוב - של היהודים מציאות נפרדת..לא שלהם אמממ...Ride The Lightning...קרדיט למטאליקה :] כמובן יש עוד הרבה... להקות אחרות : אוף...כמה פעמים רשמתי את זה... Metallica, Pink Floyd, Tool, Hendrix, Children Of Bodom ועוד... חיית מחמד : גולדנית הכי יפה בעולם אשר עונה <או לא עונה> לשם ג'וי... משפט נבחר : בלה בלה בלה... ציטוט נבחר : יותר מדי... מילים על עצמי ? אממ..אני איש טוב אני, אוהב לנגם בגיטרה, לשמוע מוזיקה ולעשות כל מיני דברים מגניבים :/

Superunknown1

New member
ME

>>>שם: שחר >>>גיל: 15 >>>הכינוי: שם האלבום הכי מצליח של להקת soundgarden. אני אישית לא מת על הלהקה, אבל סחרתי לאמץ לעצמי את השם. >>>השיר שלי:מקום אחר >>>שיר שאני הכי אוהב לשמוע: עוד ארון אחד, ג'קי, ליפול, פעמון מלחמה, אינטרמת. >>>הדיסק הכי אהוב:פחד מוות >>>להקות אחרות: GLU, marilyn manson, rammstien, my ruin, dead poetic, MSI, slipknot, DTS, tool, APC, NIN, Incubus, muse, radiohead, godhead, deftones, skunk anansie, smashing pumpkins. >>>משפט נבחר: של היהודים כאילו? א-י-ן. >>>ציטוט נבחר: יותר מדיי. do you feel the way you hate? do you hate the way you fell? >>>מילים על עצמי: שחר, בן 15 מזכרון-יעקב. בזמני הפנוי קורא גולש באינטרטנט ונפגש עם חברים. מוזיקה- כמובן,היא עולמי העיקרי. ספר אהוב: החידה השישית, כל האגר קרתים. טלוויזיה: ביפ, חברים, בנות גילמור, דוסון קריק, קארטונס, דאריה. זהו?

Heavy Thought

New member
הממ....

שם: מור.
תאריך לידה: 25.4.88
*מדלגת*
אייסיקיו: 179610360
הכינוי, פרושו ולמה דווקא הוא: Heavy ThoughT... ואין לי ממש איך להסביר, אז נמשיך
.
השיר שלי: ג'קי.
השיר שאני הכי אוהבת לשמוע: פיוטה, לפעמים, ג'קי וגניבה.
הדיסק הכי אהוב: מציאות נפרדת, ללא ספק.
זמרים ולהקות אחרות: Metallica, Goo Goo Dolls, LifeHouse, Sonata Arctica, Pantera, Bon Jove ולשם שינוי- שוטי הנבואה ומוקי. ושאר ירקות.
חיית מחמד: שלושה כלבים מתוקיייםם
. הראשונה זאת סנואו, השני זה שניצל (הוא נורא דומה לאחד) והשלישית זאת טייני
.
משפט נבחר: "... אולי היום... הדם יפסיק לזרום... והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה."
ציטוט נבחר: "אחים ואחיות, זה הזמן לקום ולהיות. לא נוכל לישון יותר, צריך לגרום לזה לקרות." - מוקי.
כמה מילים על עצמי: אני תמיד נתקעת בשאלות כאלו...
.

נו טוב, נתעורר.

אני קורא פאסיבי בפורום, אבל לשם שינוי נתעורר ונכתוב:
שם: אלעד
תאריך לידה: 9.4.1984
הכינוי שלי הוא השם שלי.... הממם...
השיר: הזמן שלך, המאה העשרים
הדיסק: מציאות נפרדת \ פחד מוות
זמרים ולהקות אחרות: איירון מיידן, יזהר אשדות, Nightwish, גאנז אנד רוזס, ועוד.
חיית מחמד: שלוש כלבות, שני חתולים
משפט נבחר: בסוף השערים יפלו, בסוף כשהמתים יחיו, המאה העשרים יהיו כמו לא היו
ציטוט נבחר: "היום בו נפסיק להאמין כי הדמוקרטיה יכולה לעבוד הוא היום בו נאבד אותה".
מילים.... אין מה להגיד.

aolib

New member
אני...........

שם: צאלה גיל: 12 תאריך לידה: 24.1.91 אייסיקיו: 206514073 הכינוי, פירושו ולמה דווקא הוא: aolib הפירוש שלו זה השם של הכלבה שלי אוליב ( בשגיעות כתיב) בחרתי בו בגלל שאני אוהבת אותה מאוד. השיר שלך: בסוף תבכו, עידן האלוהים, מקום אחר והמאה העשרים. השיר שאני הכי אוהבת לשמוע הוא: סמי חושי, לפעמים, תעזור לי, ליפול, פעמון מלחמה ו-ho lord. הדיסק האהוב: היהודים זמרים ולהקות אחרות: מוניקה סקס, ארביל לבין חיית מחמד: אוליב, הכלבה שלי. משפט אהוב: "ולעיתים קרובות נדמה לי , אני לא פה, אני לא שם, ובוריד שלי זורם לו חומר אחר במקום דם...", "..מה יהיה אם בסוף אנו כלל לא מתים, רק שותקים" ציטוט נבחר: רוק, זה כל מה שאנו צריכים בחיים. מילים על עצמי: אני אוהבת לשמוע היהודים ומוזיקת רוק, אני אוהבת סוסים, לקרוא ולראות טלוויזיה.

למעלה