שירשור הכירות

שירשור הכירות

אין לי כוח לזיין ת'שכל השירשור יהיה בטאגליינס שהוא יתמלא אז ילא ובלי הודעות לא קשורות: (צרפו תמונה אהובה)
שם: ניר
תאריך לידה: 5.6.1988
איימל: [email protected]
אייסיקיו: 113673930
הכינוי, פרושו ולמה דווקא הוא: black magic sprite הפרוש שלו זה רוח הקסם השחור, כי זה יפה ומי שמכיר שבמאגיה ובכלל זו מין מלת קסם כזאת שנותת תקווה גם כשהקסם הוא בעצם שחור. מין אל תדאג כזה.
(ה)שיר שלך: ג'קי
השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע: לפעמים, תענה לי, מלחמה שקטה ...
הדיסק הכי אהוב: היהודים
זמרים ולהקות אחרות: דנה ברגר, יזהר אשדות, קורין אלאל, גזוז, המכשפות, אביב גפן, ברי סחרוף, bangles וכד'
חיית מחמד (שם): אין
משפט נבחר: "ג'קי אומרת הסמים הם לקחו לי את הכוח ובגיל שלה בגיל עשרים היא מלאה סמים (קמטים) ונדפק לה כבר המוח"
ציטוט נבחר: " תתנו למוסיקה להוביל את חיינו לעולם טוב יותר"
כמה מילים על עצמך (תחביבים וכד'): אני זאת...אני ומי שרוצה לדעת שישאל ותזכרו מה שדנה ברגר אמרה "הארבה שמחה ואהבה מוסיקה היא התרופה שלום על העולם אמן."

שייייייייילי ../images/Emo105.gif

שם: ליאורי
אייסי: תשאלו אותי לבד..
אי מייל: מי זוכר
אנלא נכנסת אז
איןןןןןן
הכינוי שילי: לילוש המותק למה
כי בתקופה שרשמתי אותו נדבקתי חזקקקקק למילה מותק. וכולם קוראים לי גם לילוש.. אז אם תעשו 1+1 תגיעו לניק שלייייי
: (ה)שיר שלי:
אמממממ יש כמה: עידן האלוהים,גניבה,לפעמים ......הימים שלנו
השיר שאני הכי אוהבת: אממ..כולם
הדיסק הכי אהוב: תחרות רצינית בין "היהודים" ל- "פחד מוות"
זמרים ולהקות אחרות: קצת-מכל-דבר...!
חיית מחמד: נוווווווש(י)
משפט נבחר: "איך אין לי כלום,כבר לא נשאר. אז איך אנלא נשבר
" ו" במקום דפים רושמים על מצבות"
ציטוט: אין ליייייי
כמה מילים על עצמי: ילדה סתומה!
חחחח ו....מ......בלופ.!

S h i R l e y

New member
יאללה.... נכנסתי לזה...

שם : שירלי
תאריך לידה : 25.3.86
אי מייל : [email protected]
אי סי קיו : 93935078
הכינוי : S h i R l e y למה?? ממממ... בואו נחשוב.... אולי כי קוראים לי שירלי!!
השיר שלי : פיוטה
השיר שאני הכי אוהבת לשמוע : פיוטה
הדיסק האהוב עליי : מציאות נפרדת
זמרים ולהקות אחרות : Pearl Jam
חיית מחמד : אין
משפט נבחר : מהשירים של היהודים? הליריקה שלהם סאקס בעיניי אז אני אוותר על הסעיף הנ"ל.
ציטוט נבחר : הקונה מאטטה (טימון ופומבה)
כמה מילים על עצמי : אני אוהבת מוזיקה, יש לי חולשה לנעליים (VANS!!!), אינטרנט, לשבת בחדר האינטימי שלי, אני שונאת טלויזיה (פרט לג'קאס והשרדות), אוהבת לקרוא ספרים ו...זהו לבנתיים.
בתמונה : אדי וודר - הסולן של פרל ג'אם. בעיניי האדם עם הקול הכי מדהים ששמעתי בחיים שלי.

RiNaTiT

New member
עכשיו אני!!!!

שם: רינתי
תאריך לידה: 25/8/86
אימייל: [email protected]
איסיקיו: 165387760
הכינוי: RiNaTiT למה
שם החיבה שלי או רינתי.... מה שבא לכם...
השיר שלי: קח אותי
השיר שאני הכי אוהבת לשמוע: תשחק אותה
הדיסק האהוב עליי: מציאות ניפרדת
זמרים ולהקות אחרות: הערצה פאנטית של קוקו והקלידן שלו סטיב..!
אמינם, אביב גפן, כנסיית השכל, שייגעצ, כלא 6, שבק ס', סאבלימינל, ועוד ועוד......
חיית מחמד: טקילה הכלב של השכנה
משפט ניבחר: "אם אתה הולך אז קח אותי,אתה שומע זאת אני שרה אלייך..."
ציטוט ניבחר: עכשיו זה הזמן שלכם...נצלו אותו לפני שיהיה מאוחר מידי, וזיכרו הכל קורה לטובה בסופו של דבר...!!!
כמה מילים על עצמי: הילדה הכי יפה בגן, יש לה עיניים הכי יפות בגן, וצמה הכי יפה ופה הכי יפה בגן וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה, יפה בגן...
בתמונה: הילד הכי יפה בגן
כשלאל נימאס הוא פשוט מחייך....וחותך!!!
Rinati

LimiMimi

New member
WELL.. ../images/Emo9.gif

שם: לימור
תאריך לידה: 6/10/89
אייסיקיו: 150824854
הכינוי שלי זה לימימימי.. גמ במציאות וגמ פה.. =]
השיר שלי - עוד ארון אחד..
שירים אהובים - פעמון מלחמה, תענה לי, מלחמה שקטה, גניבה.
הדיסק האהוב - פחד מוות
זמרים ולהקות אחרות - חח ס'תכלו ברשימה של הABC שעשיתי..
חיית מחמד - אין.
משפט נבחר - בחתימה..
ציטוט - ממ דונט קנואו.
כמה מילים על עצמי - ממ אני לימור <מסתבר.> עם שריטות עמוקות במוח, אני אוהבת לנגן בגיטרה למרות שהפסקתי בגלל בוריס המוזר {המורה שהיה לי} וגמ אוהבת טלויזיה, טלפון, להסתובב וכו'..

יאללה הנה שלי~~~

שם: דן\דני גיל:16 תאריך לידה:9.4.87 הכינוי, פרושו ולמה דווקא הוא: אוקי אז השם שלי זה חיבור של שלושת הדיסקים של אלאניס מוריסט!!! ולמה דווקא הוא? כי אלאניס היא המלכה שלי! (ה)שיר שלך: מקום אחר השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע: טיפה בים מלחמה שקטה כל הסיפור הדיסק הכי אהוב: היהודים זמרים ולהקות אחרות: אלאניס מוריסט, פרל ג'אם, פיונה אפל וגו גו דולס חיית מחמד (שם): כלב-בונו, דג- no name (זה השם שלו) צב-כפיר (היה לי עוד אחד אבל הוא מת, קראו לו ניומן ז"ל) משפט נבחר: סתכלו על הפזמון של מקום אחר ציטוט: אין

E l i a n

New member
ואני..הקוראת הנעלמת :)

שם:אליאן
אימייל:[email protected]
פירוש הניק: השם שלי..חח..
שיר אהוב: אממ..כרגע..הזמן שלך..האמת היא שאני פחות ופחות מזדהה עם היהודים..לא יודעת..עניין של תקופות,אני מניחה..
השיר שאני הכי אוהבת: אני הכי אוהבת את האלבום "פחד מוות"..אז אני אוהבת את כולו..בשני הדיסקים האחרים..אני פחות זוכרת..
דיסק שלהם,אהוב: ראו בנ"ל :)
זמרים ולהקות אחרות: נימרוד לב, ענבל פרלמוטר והמכשפות,the doors,מדונה, פיונה אפל, קורין אלאל..ועוד כל מיני..אני מתחילה יותר ויותר ל"היפתח" לעוד ועוד מוסיקה..
משפט נבחר: .. וואי.. מזמן לא חשבתי על זה.."בשנת אלפיים,אני מיותר"..זה טוב..כל מיני..פשוט,הרבה זמן לא שמעתי אותם..התמכרתי ל"מכשפות"..תסלחו לי,נכון?
ציטוט נבחר: "איפה שהאהבה אני שם"..ענבל פרלמוטר..למרות..שבעקבות הבעיות שלי..יש לי גם בעיה עם המשפט הזה..אבל..הו וול.. :)
תחביבים וכדומה,דברים נוספי עליי: אני אוהבת לאהוב,מאוהבת באהבה, אוהבת מוסיקה וקריאה וכתיבה..ואנשים..ואת ניר, המנהלת שלנו פה ::)) ולמה דווקא האמוטיקונים הנ"ל..? כי ככה.. *אני לא לסבית,אבל אני מקבלת כל אדם באשר הוא אדם, בלי שום קשר לנטייה המינית שלו* לסיום,כבוד. אליאן.

E l i a n

New member
וכמובן, שכחתי את התמונה..

מה שאמרתי שנשמור לסוף..נשמר להודעה הנוכחית :) תהנו!!! ולמה דווקא זו..? כי היא.. מ-ד-ה-י-מ-ה! והיא מודפסת בגדול ותלויה בחדר שלי :) ! אליאן.

אממ אני..

שם:תאיר
אימייל :[email protected]
איסיקיו: 165029337
פירוש השם פלפלית אוהבת סוסים: בעלה של המדריכת רכיבה שלי מגדל פלפלים הכי טעימים שטעמתי ואני מתה על פלפלים
שיר אהוב :ג'קי,הזמן שלך,פעמון מלחמה,גניבה,פיוטה,מחפש תשובה,עוד ארון אחד,שחק אותה,כל הסיפור,מלחמה שקטה,הבלוז,הימים שלנו,לא קל,קח אותי,סוף העולם,אלה,אלוהים,אמן,ליפול,תענה לי,בסוף תבכו,עכשיו את,מקום אחר,המאה העשרים, oh lord,where do you go,you've got to believe me,father וכל השירים מהדיסק השני בקיצור הכל
השיר שאני הכי אוהבת : אני אוהבת את כל האלבומים של היהודים ואת כל האלבומים של מרלין מנסון ושל אוזי אוסבורן
דיסק שלהם אהוב: את כולם
זמרים אהובים : מכשפות,מוניקה סקס,מופע הארנבות של דוקטור קספר,ברי סחרוף,היהודים כמובן,מרלין מנסון,אוזי אוסבורן,פרל ג'ם,לד זפליו,מטאליקה,נירוונה,פאדל אוף מאד ויש עוד הרבה
משפט נבחר :אממ "אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר.. מצטער"
ציטוט נבחר "חיילים מסתדרים וחובשים תכומתות מפקדים מובכים מנגבים ת'דמעות..."
תחביבים ודברים נוספים עלי: חולה על כל הרוק מטאל ורוק כבד על רוק ישראלי אני חולה! רוכבת על סוסים , הולכת לים הרבה אוהבת מסיבות ולהשתולל לשיר ולרקוד לצלול ולגלוש.. ויש עוד מלא .. פשוט תשאלו..

אני....

שם: חמוטל גיל: 13 וחצי מקום מגורים: אילת פירוש הכינוי: אינדיאנה סוסה בחווה שלי שאני מתה עליה! שירים אהובים: ג'קי, כל הסיפור, לפעמים, they want to kill me, אינטרמת, עידן האלוהים ועוד... זמרים ולהקות נוספים: מוניקה סקס, כנסיית השכל, ועוד כל מיני שירים בודדים של להקות וזמרים שונים וגם פסקולים של סרטים. משפט אהוב מהשירים של היהודים: מכא עד אלוהים תהום! תחביבים נוספים: סוסים, רכיבה, אינטרנט, מוסיקה, אממ... ונראה לי זהו... אייסיקיו: 173288204 מסנג'ר: [email protected] אודיגו: 6618511 אימייל: [email protected] (זה כותב את זה הפוך! קודם המספרים ואז הנימל נט!) וזהו...

yuli c

New member
תשובותי...

שם: יעל גיל: 18 תאריך לידה: 14.11.84 אי מייל: [email protected] אי סי קיו: אולי בשלב יותר מאוחר... הכינוי: yuli c וואלה אין לזה סיבה מיוחדת. קוראים לי יעל הכינוי שלי זה יולי ו-C זה האות הראשונה של של המשפחה שלי באנגלית. הדיסק הכי אהוב: משל היהודים זה השני "היהודים". ובכלל כרגע יש שניים: 1. the verve-urban hymns 2. richard ashcroft- alone with everybody זמרים ולהקות אחרות: מהארץ- אביב גפן, ברי סחרוף, קרח 9 (שהתפרקו), משינה, עמיר בניון, שי עמר. מחו"ל- יש המון אני יגיד רק כמה- אנוק, הוורב, ריצ'ארד אשקרופט, אואזיס, לני קרביץ. חיות: אין אבל חולה על חתולים. ציטוט נבחר: זה מה שעולה לי בראש כרגע: "אני לא בורח פשוט כואב לי לסלוח מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח". תחביבים: טלוויזיה (למרות שבזמן האחרון אני בקושי רואה...), אינטרנט וחוץ מלראות מסכים גם לצייר. זהו... למרות שלא נראה לי שמישהו קרא את כל מה שכתבתי...

caspergirl

New member
גמאני!!! גמאני!!!

שם:דנה גיל:14.5 תאריך לידה: 9/5/88 איימיל: [email protected] הכינוי: סתם כי בא לי... קספר המצויר חמודדד (ה)שיר שלך:פיוטה, סוף העולם,הבלוז כול השירים הדיסק: כולם!!!! זמרים ולהקות: אביב גפן,המכשפות, עינבל פרלמוטר, גזוז, דנה ברגר ועוד... חיית מחמד: שני כלבים - גרטה (הכלבה) ופלקור (הכלב) משפט נבחר: "ראסמי" כמה דברים על עצמי... אני מתה על מוזיקה , רוק ישראלי במיוחד!!! חייה במין פנימיית ערב שכזו... וזהו... אההה עוד משהו קטן, לומדת עם נושי (ניר) באותה כיתה!!!!! נושי אני מתה עלייך!!!! וזהו,

בנה מחוברת?!...אוקי...מיצטרפת לשירש

->ור
שם:רוני
תאריך לידה: 21.4
איסיקיו: 149784940
הכינוי: היו זמנים...חוצ מזה..ני קישרוניה.
(ה)שיר שלך: אמממ..ליפעמים\לעוף\המאה העשרים\אמן\הימים שלנו\לא קל+פיוטה
השיר בלה בלה בלה: כל מה שכתוב למאלה פלוס...הכל
משפט ניבחר: "בסופ השערים יפלו בסופ שהמתים יחיו" (זה סתם מה שעלה לי בראש עכשיו)
כמה מילים: אני נקייה,אני חיננית,אני לא בלונדינית,ואני וזיוי פוראברררר...בלי בגידוות..
אמן ממני R

נימ נימפ

שם :נופר
תאירך לידה: שמור במערכת
מייל: אייייין לי!
אייסיקיו: 161897110
כינוי: ממפ... נופי,נופ, נופ נופ, נופע,טופע,טופי,נימפומנית... ועוד רבימ ומוזרים
(ה)שיר שלך: טיפה בימ אין ספק... עוד ארון אחד,ג'קי ,סמי חופשי,לעוף,שלק אותה,אמן,המאה העשרים,מלחמה שקטה... נוו קיצ הכל!
חיית מחמד: בייבי :-} הכלבה החכמה שלי
דיסק אהוב : היהודים
להקות/אמנים: היהודים,משינה,בלינק,אביב גפן,פאנקייק,ארכדי דוכין ועוווווווווד.....
משפט נבחר: "נימ... נימ נימ נמיפ!"
כמה מילים: מסוממת מטורפת וכל השאר. העא היה עוד משו שני חייבת לכתוב
מקור הניק או משו: אז ככה אני כן שמה חזיות! וזה סתם שם שנשמע טופ... זהו. אוצה לעווווף בה ביי

למעלה