שירשור הכירות-אולי?

lifes sucks

New member
ומה איתי!? מה אני אתרוג!?

אני גם באשדוד!!!!!!!!! מקיף ח´ *מוצאת שקית הקאה*

lifes sucks

New member
את לא יודעת?

מקיף ח´ זה בי"ג אני זוכרת פעם עברתי עם חברה ליד מקיף ד´ וכל הערסים זרקו עלינו אבנים (לא פגעו..:) וצעקו "פריקים , תמותו" חח...צחוקים איתם

lifes sucks

New member
יש דבר שנקרא

אוטובוס....:) או סתם איזה כלי רכב נחמד כזה.. אני לא באה לבצפר, אין לי כוח אני ילך לשם ישר באוטובוס יקנה ויחזור הביתה..

fuCKYou Forever

New member
And i am....

אוקיי.. מתן בן 15 אייסיקיו:161565078 ואממ...נירוונה שולטים.. נכון מור??? נכון תום???

iLoveKurtCobain

New member
אני

נעה בת 14.5 מהוד השרון icq:158427417 תחביבים: לנגן באקוסטית
(השמאלית) שלי... לשמוע נירוונה, מטאליקה וכדומה... ולישון

FlamMAble

New member
למה שאני אתעצבן תום? זה רעיון נחמד

(ולא... זאת לא פעם ראשונה שאני קוראת ת´שירשור... פשוט לא יצא לי להגיב לו עד עכשיו) טוב אז...אני משי, מנס ציונה (**עכשיו כולכם מוצאים שקיות הקאה**) אני אוהבת חתולים,אני אוהבת חיות בכלל, אני אוהבת ללכת יחפה, אני אוהבת להיות שמחה, אני אוהבת ללבוש כחול,אני אוהבת להתווכח,אני אוהבת לפסל (אפילו שאני גרועה בזה),אני אוהבת את הפורום שלי
, אני אוהבת את הבצפר שלי (המומים, הא?) מקווה ישראל! הבצפר הכי שווה בעולם.אבל יותר מכל זה... אני הכי הכי הכי אוהבת- את טומי שלי.

../images/Emo12.gif

אני קיפי בת 16 מערד (לא לצחוק!!!) איזה קטעים אתכם.... כל האלו עם המקיפים וזה... אצלנו בערד יש ביצפר 1 לכל העיר (איך ערדניק מזהה ערדניק אחר במקום זר?--- הוא מכיר אותו!) יש לי הרבה תחביבים- בגדול אני עוסקת בכל סוגי האמנות (חוץ מלרקוד כי אני די מסריחה בזה חוץ מזה שאני גם לא אוהבת)

למעלה