שירשור הכירות-אולי?

אני!

דורון בן 16 מראשון ואני מהותיקים תחביבים:לשמוע מוזיקה (נירוונה,גראנג´ בכלל,קורן,אופסרינג,רייג´ ועוד ועוד),טלוויזיה,אינטרנט,חברים,כדורגל (רק הפועל ת"א) וזהו זה...

the rock girl

New member
me myself &i

תום גבעתי בת 14 ראשון לציון איי סי קיו: 161944397 אתם תשפטו...

גמאני, ולא אני לא חדשה .... :)

הייתי בכינוי SPACE GIRL אבל המחשב שלי דפוק , אז שינית ... בכל מקרה , הנה פרטי החביבים : שם:אור גיל:13 תחביבים:לגדל דגי זהב , לאכול , לשמוע מוסיקה (פרל, שייגעצ, רדיוהד וכמובן נירוונה
) ובייחוד לישון
...

jamesT

New member
אווווו

דניאל 14 מכור לנירוונה (ברצינות) ושונא את כל התלהבים שאוהבים את נירוונה כי זה מגניב. אוהב לנגן על הבס ולעשות ביד ובמיוחד אוהב את שיר!!! (חברה שלי - כוסית)

FrancesFarmer

New member
חדש בפורום...

אז כמו שרשמתי קודם קוראים לי אלכס ואני בן 17 מנהריה. (היום הצטרפתי לפורום...!). אני באמת מאמין שנירוונה הם הלהקה הכיע גדולה שקמה בכל הזמנים- אבל זה רק אני...

ש ו ק ה

New member
אני נטע

בת 15 מירושלים אני פה כבר כמה חודשים אבל אני לא כותבת הרבה - בעיקר קוראת

ש ו ק ה

New member
תחביבים... שכחתי...

לשמוע מוזיקה (נירונה... ועוד כמה...) לראות טלויזיה (מלקולם באמצע, חברים ועודעוד...) לשחק בגפרורים (אני גומרת חפיסה ביום... אני מכורה...) לשבת בחדר האינטימי שלי על הרצפה בשמלה אדומה בזמן שעכשיו מעונן ולאכול מהצד פיצה (סתם שירים שהקשבתי להם עכשיו....)

The Sandman

New member
תגידו שלום לסאנדמן

טוב סאנדמן פה שם:רוני טל גיל:15 (1/2 אם אתם רוצים
) תחביבים:סקייט, תופים, מוזיקה (נירוונה שב"ק ס, סליפקנוט, קורן ועוד). ואני פה מהותיקים. למי שלא ידע סאנדמן הוא האיש שעובר בלילה מבית לבית ושם לאנשים קצת חול בעניים וזה אמור להיות כאילו הוא נותן להם חלומות, אומרים שאני גם שולט על החלומות. עכשיו אתם מבינים למה לפעמים אתם קמים בבוקר ויש לכם שאריות חול בעין? זה כי לא סיימתם את כל החלומות
peace out!
The Sandman

made in china

New member
u can run but u can´t hide!!!!!!../images/Emo123.gif

קוראים לי אלללללללהההה אני בת 14 וקצת אני מאשדוד ה*^$$#%&%* תחביבים, עיסוקים והרגלים: לצייר- והרבה, לשמוע מוזיקה, לנסות וללמוד לנגן בגיטרה שלי ולבכות כי אין לי תקציב למורה, להמציא כינויים לכל מיני אנשים, להשתגע, לעשות דברים מרושעים
, אבל לא מרושעים מידי,לצחוק מכל מיני דברים חולים וסאדיסטיים וללכת יחפה. אני לא חדשה ולא ישנה, אני באמצע

למעלה