שירשור היכרות

Nittle Grasper

New member
אני^^

שם : ירדן גיל : 14 וחצי.. יותר נכון עוד 3 חודשים 15
מוזר :X מקום מגורים : חולון זמר/ת אהוב/ה : קלי, וקצת שירי מימון ומירי מסיקה להקה אהובה : גרין דיי *_* שיר אהוב של קלי : יש הרבה
משהו עליי : אממ... אין רעיון
היד שלי מדממת כרגע, זה נחשב?
תודות לכלב החכם שלי שרץ דרך שיחים וגורר אותי עם החגורה אחריו X_X

SNFR

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם:סביון גיל:13 מקום מגורים:חור בצפון, רקפת זמר/ת אהוב/ה:קלי
להקה אהובה:מארון 5, גרין דיי, בלאק אייד פיז... שיר אהוב של קלי:כל הדיסק של Breakaway
משהו עליי :אממ... אני שונאת קטשופ
?

עונה

שם :עדו גיל :17 מקום מגורים :ת"א זמר/ת אהוב/ה : קלי כמובן ושירי מימון ושיר ביטון להקה אהובה : דיימנד'ז שיר אהוב של קלי : Since Youve Been Gone משהו עליי :אוהד את קבוצת הכדורגל הכי טובה בת"א וה2 הכי טובה בארץ כמובן שהפועל ת"א.

TheMoonLight

New member
עונה...

שם : מורן גיל : 16 מקום מגורים : נתניה זמר/ת אהוב/ה : קלי? דהה... להקה אהובה : לינקין, ניטוויש... שיר אהוב של קלי : addicted משהו עליי : נרקומנית...

Bleed for Me

New member
עונה

שם :דניאל גיל :עוד 23 ימים 17 מקום מגורים :ר"ג זמר/ת אהוב/ה : קלי להקה אהובה : גרין דיי,פול אאוט בוי,בלינק,מקפליי,סאן אוף דורק,באסטד,פאניק! אט דה דיסקו ועוד רבים אחרים שיר אהוב של קלי : HEAR ME משהו עליי : המממ..אני צלמת,במגמת תקשורת,עובדת כרגע על 2סרטים..זהו..

Shiri from the block

Active member
גם אני!../images/Emo113.gif שם :שירן. גיל :18 וחצי. מקום מגורים :מעלה אדומים. זמר/ת אהוב/ה : בריטני. להקה אהובה : בקסטריט../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif שיר אהוב של קלי : Miss Indepenet משהו עליי :והוו סיימתי היום קורס ומחר אני מתחילה את הסדיר שלייייי, נקווה שילך טוב..

timtamtum1

New member
../images/Emo27.gif

תמיר 17 Somewhere Over the Rainbow מוקי לא יודע נו
Breakaway אין לי כוח

0oSharoNo0

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם : שרון גיל : 13 וחצי מקום מגורים : איפשהו בדרום.. זמר/ת אהוב/ה : יש הרבה.. קלי, בריטני, ג'סי... להקה אהובה : ווסטלייף, בלק אייד פיס ועוד.. שיר אהוב של קלי : כל פעם שיר אחר.. חחח משהו עליי : אני חדשה פה..!!

westlife 4ever

New member
עונה!

שם : צליל גיל : עוד חודש 14! מקום מגורים : ליד מעלה אדומים זמר/ת אהוב/ה : ברור שקלי! להקה אהובה : ווסטלייף!
שיר אהוב של קלי : hear me משהו עליי : אמממ... חחח... מה אני יכולה להגיד על עצמי? שאני חולה על קלי? מטורפת על ווסטלייף??? חחח.... לא יודעת...

Twisted Shadows

New member
אני

שם: אסף
מקום מגורים:חולון
|ערס||פרחה|
זמר/ת אהוב/ה: קלי, נינט, אלאניס.
להקה אהובה: ויטין טמפטיישן, אוונסנס,
שיר אהוב של קלי: All I Know
משהו עליי: לא יודע
היה לי משעמם, אז הכנתי תמונה אחת עם חלק מהמפורסמים שפגשתי
ושמתי לב לכמה דברים מעניינים!!!