שירשור היכרות

LeRanch

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם :אורָן גיל :16 מקום מגורים :חדרה זמר/ת אהוב/ה : נחשו
להקה אהובה : סאן אוף דורק ובלק אייד פיז שיר אהוב של קלי : You Thought wrong משהו עליי :אמממ..

daphnef

New member
עונה

שם : דפני גיל :13 מקום מגורים :חיפה זמר/ת אהוב/ה : קלי להקה אהובה : אממ....לא יודעת..הרבה... שיר אהוב של קלי : AMLT ו MI משהו עליי : אממ...לא יודעת..אני בבצפר לאומניות במגמת תאטרון, אני בכיתה ז'..חח..אממ...וגמני חולה על שוקו!!! (יטבתה)

Tal2sh

New member
תשובות...

שם: טל גיל: 14 מקום מגורים: קרית מוצקין זמר/ת אהוב/ה: קלי!! להקה אהובה: אירוסמית' שיר אהוב של קלי: BOY משהו עליי: אני מתנדבת במד"א

עונה../images/Emo26.gif

שם :אמי גיל :13 מקום מגורים :חדרה עיר הפשע והכוסונים בשפע
זמר/ת אהוב/ה :קלי קלארקסון
אבריל לאבין
להקה אהובה : אוונסנס שיר אהוב של קלי : BOY&BTHE משהו עליי : שאני בלונדינית לא טיפשה[?!] טוב ברצינות מממ.. אני רוקדת כבר 6 שנים ולומדת משחק שנה ראשונה=]

A Rocks B Sucks

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם: רוית גיל: 14 מקום מגורים: מרכז
זמר/ת אהוב/ה:
אבריל
להקה אהובה: אממ הרבה.. בעיקר ארקטיק מונקיז
, פול אאוט בוי ופאניק אט דה דיסקו שיר אהוב של קלי: Hear Me, Addicted & JMTT משהו עליי: אוהבת את הסדרה מכושפות כל כך

toltol7

New member
אוקיי.....

שם: טל גיל: 13 מקום מגורים: חולון זמר\ת אהוב\ה: ברור שקלי! להקה אהובה: פוסיקאט דולז שיר אהוב של קלי: You Fuond Me!!!! משהו עליי: חולה על קלי!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifוול וואטאבר../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

שם :רייצ'ל וורטן גיל :17 וחצי מקום מגורים : רמת גן זמר/ת אהוב/ה : אממ קלי קלארקסון
להקה אהובה : סימפל פלאן שיר אהוב של קלי : Addicted משהו עליי : אממ אין לי הרבה דברים מעניינים להגיד על עצמי

Blue Aura

New member
ככה לא מקפיצים...

את צריכה לפחות 10 תקווים בתוכן ההודעה שהיא תקפוץ.

תמרוש5

New member
../images/Emo26.gif

שם :תמר גיל :15 מקום מגורים :ירושלים. זמר/ת אהוב/ה : אביב גפן {וקלי כמובן
} להקה אהובה : אוונסנס שיר אהוב של קלי : gone משהו עליי :נממ לויודעת.

Addicted To You

New member
טוב גמאני

שם : ליאור גיל : 16 מקום מגורים : ראשל"צ זמר/ת אהוב/ה : נחשו? את מי אני כבר יכולה לרשום פה?
להקה אהובה : fall out boy שיר אהוב של קלי : Hear Me&Addicted משהו עליי : אני מכורה למסטיקים!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifשלייי../images/Emo26.gif

שם : אדר{וש}! גיל : 13... מקום מגורים : מרכז {פרטים נוספים חסויים!
} זמר/ת אהוב/ה : קלי קלארקסון {
}... להקה אהובה : יש הרבה... BEP maroon5 green day שיר אהוב של קלי : addicted ו-BTHE... משהו עליי : טוב, שוב?!
אני רוקדת כבר שבע שנים! אני חולת חתלתולימים... אני משקפופרית גאה
, פמיניסטית... זה כל מה שאתם כבר יודעים! לא יודעת, אני גם שרה (לא רמתי איך
) ו...מדברת המון...

Good 2b Me

New member
עונה../images/Emo26.gif ../images/Emo217.gif

שם: ורד גיל: 16 מקום מגורים: קרית גת זמר/ת אהוב/ה: קלי, כריסטינה אגילרה, אלישה קיז, קישה קול, וויטני יוסטון, ברנדי, פינק, מריה קארי, אר קלי, קרייג דייוויד, סטינג, ועוד... להקה אהובה: אוונסנס, 3 דורז דאון, בלאק אייד פיז, פוסיקט דולז, שוגבייבס, ועוד... שיר אהוב של קלי: YTW ,WIYH, BD, YFM, anytime משהו עליי: אני מכורה לנס ושוקלדד

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifכן, אבל מי סופר?../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

למעלה