למעלה, הראשונה מימין... מי זאת!? ברח לי השם...או שאני פשוט לא מכירה!
I ICדרוש New member 11/4/06 #76 ../images/Emo80.gifלמעלה, הראשונה מימין... מי זאת!? ברח לי השם ...או שאני פשוט לא מכירה!
T Twisted Shadows New member 11/4/06 #78 יעל נצר../images/Emo99.gif בנאדם הכי ציני בעולם היא הייתה בקומי קומי ואז הייתה כתבת ב"Y ב-10"
ל ליטול B New member 12/4/06 #85 אתה ממש כמו חברה שלי../images/Emo9.gif רק שהיא לא מאמינה בתמונות אלה במספרי טלפון!! יש לה את כל הסלבריטאים בטלפון שזה מפחיד!!
אתה ממש כמו חברה שלי../images/Emo9.gif רק שהיא לא מאמינה בתמונות אלה במספרי טלפון!! יש לה את כל הסלבריטאים בטלפון שזה מפחיד!!
י יסמין122 New member 11/4/06 #77 עונה.. שם : יסמין גיל : 13.5 מקום מגורים : חדרה זמר/ת אהוב/ה : קלי להקה אהובה : אין.. שיר אהוב של קלי : boy משהו עליי : אוהבת לשחק טניס..
עונה.. שם : יסמין גיל : 13.5 מקום מגורים : חדרה זמר/ת אהוב/ה : קלי להקה אהובה : אין.. שיר אהוב של קלי : boy משהו עליי : אוהבת לשחק טניס..
R RiMiK New member 11/4/06 #80 תוריי שם : רימה גיל :17 מקום מגורים : קרית גת זמר/ת אהוב/ה : קלי להקה אהובה : יש הרבה... גוד שארלוט, אוונסנס, לייפהאוס.. שיר אהוב של קלי : ADDICTED משהו עליי : מכורה לסדרות חח
תוריי שם : רימה גיל :17 מקום מגורים : קרית גת זמר/ת אהוב/ה : קלי להקה אהובה : יש הרבה... גוד שארלוט, אוונסנס, לייפהאוס.. שיר אהוב של קלי : ADDICTED משהו עליי : מכורה לסדרות חח