שירשור היכרות

Ligeiro

New member
שירשור היכרות

בכדי שנוכל להכיר אחד את השני קצת יותר טוב (בכל זאת, הפורום חדש וזה
), אתם מוזמנים לענות על השאלון הבא, ואם לא, אז אתם מוזמנים סתם לספר על עצמכם וזה
שם: גיל: מיקום: דמות אהובה: דמות שנואה: עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? סדרות מצויירות אהובות נוספות: מילה לסיום? אה, וברוכים הבאים

rotemgirl

New member
נאמ נאמ אני ראשונה! D:

שם: רותם גיל: 16 וחצי מיקום: גבעתיים דמות אהובה: סנופקין ההורס דמות שנואה: מאי הקטנה <ע"פ התיאוריה שלי היא פאקצה בהיתהוות!> עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?: הפסקתי לראות את זה בערך מגיל 6.. כשנהיו לי כבלים וערוץ 6 עניין אותי יותר :$ מה?.. "ערוץ הילדים זה אנחנו.." סדרות מצויירות אהובות נוספות: ספונג'בוב לשלוט! מילה לסיום?: כולכם שמנים!

הינה אני

שם:אור גיל:12 וחצי מיקום:חיפה דמות אהובה:סנורקה ומומין אימא דמות שנואה:סרח(הוא הכי מסריח שיש) עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? ברור על מה? סדרות מצויירות אהובות נוספות: לא משהו מיוחד אבל ארתור גם מילה לסיום:המומינים מושלמים לעד!

Fenix Girl

New member
../images/Emo178.gif אני יתאמץ לענות על הכל

שם: אבישג גיל: 18 מיקום: ק-גת דמות אהובה: מאי דמות שנואה: סרח?? אבל גם הוא חמוד...
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? באאארור חע סדרות מצויירות אהובות נוספות: אהבתי מאוד סאקורה אבל כבר אין
מילה לסיום? תתחדשווווווווווו בחידוש המחודש דנדש.. :)

OrtaLee Ryan

New member
^^

שם:אורטל גיל:17 וחצי מיקום:דרום דמות אהובה:סנופקין דמות שנואה:סנורק עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?יאפ סדרות מצויירות אהובות נוספות:ארתור
מילה לסיום?סנופקין

הו ../images/Emo99.gif

שם: שלי גיל: 19 מיקום: חיפה/רמת גן דמות אהובה: סנופקין
דמות שנואה: גב' פיליונג עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? מאז גיל 3 בערך... סדרות מצויירות אהובות נוספות: שאלתיאל קוואק, אבירי האור הקסום, דובוני אכפתלי, הפוני הקטן מילה לסיום? *BURP*

הינה הפרטים שלי;

שם:אריאל גיל:12 מיקום:חיפה דמות אהובה:מומין דמות שנואה:אחים של מאי עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?כן סדרות מצויירות אהובות נוספות:שלתיאל קרועק מילה לסיום? תודה שפתחתם פורום מומינים

מואההההההההה../images/Emo29.gif

שם שלי זה אפרת גיל:
אני אדם אוהב!אפילו את סרח אני אוהבת
עוקב/ת אחרי השידורים:בטח!!!כל פרק ראיתי כמה פעמים סדרות מצויירות נוספות שאני אוהבת שאלתיאל קוואק,נילס,גברת פלפלת מילה לסיום:ביי?

Swid666

New member
אעעעעעעע! ../images/Emo3.gif

שם: נענע גיל: 15 ומשו מיקום: רמת גן דמות אהובה: הגרוק
(וגם דינורה ומאי) דמות שנואה: סרח
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כשיש לי זמן
סדרות מצויירות אהובות נוספות: שאלתיאל קוואק, נילס הולגרסון מילה לסיום? הגרוק שולטת

Hezi The One

New member
בלהבלה!

שם:חזי גיל:15 מיקום:רמת גן דמות אהובה:סניף#%@#% הוא כזה טיפש!@$@# דמות שנואה:איך אפשר?O: עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?לאXD סדרות מצויירות אהובות נוספות:בולי איש השלג
מילה לסיום? חוי

Hubert Hubert

New member
חה, איזה פורום מצחיק

שם: אריאל גיל: 18 מיקום: ראשון לציון דמות אהובה: סנופקין והגרוק. דמות שנואה: מומין טרול, הוא כזה טמבל. ולא הבנתי למה לעזאזל קוראים לו טרול! עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? לא. סדרות מצויירות אהובות נוספות: האמת היא שאת שאר הקלאסיות סטייל נילס ושאלתיאל קוואק אני לא ממש אוהב, אני מעדיף את ספונג'בוב, רן וסטימפי, אינביידר זים. מילה לסיום? החברה שלי טוענת שיש לי אף בדיוק כמו לסנופקין.

ToryMaster

New member
אמ

שם: ויקי. גיל: 17. מיקום: קיבינימאט. דמות אהובה: מאי הקטנה, תמיד רציתי שהיא תבוא אלי במתנה. דמות שנואה: סנורקה מעיקה, וגם מומינאימא, מושמלמות נורא ומאוד סטריאוטיפיות. עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כבר לא. סדרות מצויירות אהובות נוספות: המממ כל הדור הזה של חני נחמיאס לפני שהיא נהייתה יסמין. מילה לסיום? לא איןו תודה.

שלום!

קוראים לי טלי.. אני בת 13.. חע..אני לא כל כך יודעת את השמות שלהם חע.. מישהי תוכל לומר לי איך קוראים לילדה הקטנה?..עם הקוקו?

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif

שם:דנה. גיל:כמעט 14. דמות אהובה:מאי הקטנה,סרח,סנופקין,הגרוק. דמות שנואה:סנורק,הגבירה הקרה. עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?כן,כל פעם שמשדרים. סדרות מצויירות אהובות נוספות:שאלתיאל קוואק,גברת פילפלת מילה לסיום?סיימתי?

Inbar789

New member
עונה :]../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

שם: ענבר גיל: 14 ו-10 חודשים
דמות שנואה: סרח עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כשיוצא.. אבל כבר ראיתי את כל הפרקים בכל מקרה
סדרות מצויירות אהובות נוספות: כל מה שמשודר בערוץ 11
מילה לסיום? סנופקין לשילטון

למעלה