שירשור היכרות~

9טולי9

New member
עונה..

שם: טל כינוי: טולי..טולה..ועוד ועוד.. גיל: 14 ו17 ימים.. כיתה: ט איזור:ירושלים מסן: [email protected] אייסי:לא זוכרת.. מזמן לא נכנסתי אליו..=] באיזה שמפו את חופפת ?אמ.. קרליין

../images/Emo217.gif

שם: מישל כינוי: מיש חח אנערף גיל: 15 כיתה:י' איזור:ראשל"צ מסן: [email protected] אייסי:- באיזה שמפו את חופפת ? [סתם כי זאת שאלה ששאלו אותי בראיןו עבודה XD] לאדעת

ליהלהלהילילולילילוהללי^.^

שם: שרווווווווון כינוי: שארונהההההההה גיל: 14 כיתה: ח'
איזור:השרוווווןן מסן:רוצים?? בטוחח נממ..טו נו[email protected] למרות שיש לי את כמעט כולם במסנג'ר
אייסי:לא משתמשת בו... באיזה שמפו את חופפת ? [סתם כי זאת שאלה ששאלו אותי בראיןו עבודה XD] נממממ...זה שמפו שאני מכינה!! מביצים קטשופ וסוכר!! רוצים לנסות??XD סתאםם לאדת..כל פעם אחר..כרגע בהוואייי לא שזה צריך לעניין אותך *מגלגלתעיניים*

DOLLS GIRL

New member
עונה

שם: אביטל כינוי: אבי (אבל אל תקראו לי ככה! אני שונאת את הכינוי הזה!) גיל: 14 וחצי כיתה: ט' איזור:מרכז (שהם למי שמכיר) מסן:[email protected] אייסי:אין באיזה שמפו את חופפת ?אמממ לא יודעת

פאני14

New member
תורייייייייייי

שם: פאני כינוי: פאני14 (אני כבר מתה להיפטר ממנו) גיל: 15 כיתה: י'3 איזור: מחוז חיפה מסן: [email protected] אייסי: 421325985 באיזה שמפו את חופפת ? כרגע Dove, אבל בדרך כלל "האד אנד שולדרס" [סתם כי זאת שאלה ששאלו אותי בראיןו עבודה XD]

sapirh19

New member
../images/Emo15.gifאנייי :]

שם:ספיר כינוי: אין לי ממש כינוי.. גיל: 15 כיתה: י' איזור:מרכז מסן:[email protected] אייסי:315349054 באיזה שמפו את חופפת ? אמממ פינוק..

אז אני אתן לך..../images/Emo6.gif קוראים לך ספירר....אז..סאפ

P: רק היוםם רק היוםם כינויים ב-0.009 שקל!! רק היוםםםםםםםםם!~!XDDD

sapirh19

New member
../images/Emo15.gif חחח אפשר לשלם לך בצ'ק?

מהיום תקראי לי סאפ.. :]

עונה

שם: רויטל כינוי:יש פול אבל רוי זה העיקרי ויש את טולי (ותולעת =\ ) שאח שלי קורא לי ככה בעיקר (יש לי כינויים שרק הוא משתמש בהם גיל:14 כיתה:ט' איזור:מרכז מסן:[email protected] אייסי:אין לי הוא לא טוב אז מחקנו... באיזה שמפו את חופפת ?הוואי

cowgirl Ms

New member
יאללה.

שם: מריאנה. כינוי: פרה. גיל: 20. כיתה:
איזור: הים התיכון. מסן: [email protected] אייסי: ענתייייקה באיזה שמפו את חופפת ? דאב

כמובן שאחרי כולן...../images/Emo80.gif

שם:אמילי
כינוי: EmmilyTheStrange גיל:14 כיתה:ט' איזור:חדרה... הפשע והרשע!! תמיד רציתי להגיד אתזה
מסן:[email protected] אייסי:274684330 אבל אני לא ממש נכנסת אליו.. רק בשביל לשלוח הרבה קבצים וזה... באיזה שמפו את חופפת ? [סתם כי זאת שאלה ששאלו אותי בראיןו עבודה XD]:הוממ...מויייייייייי כיף

גאוןן../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif

כי למה שאני אבין למה מתכוונים ב"כינוי" אזזז תיקון: כינוי:"אמי, אין לנו כזה [אל תשאלו.. סיפור הזוי
] ואמצ'

tali44

New member
אני

שם: טלי. כינוי: tali44. גיל: 16. כיתה: יא'. איזור: חולון. מסן: - - אייסי: 242399355. (בקושי בשימוש) באיזה שמפו את חופפת ? [סתם כי זאת שאלה ששאלו אותי בראיןו עבודה XD] האמת? בשפמה נגיש שמזדמן לי... עכשיו זה השמפה של אחותי "כיף ocean"

יעל צאן

New member
אני :>

שם: יעל כינוי: יעל צאן?? גיל: 18 כיתה: לפני גיוס איזור: חיפה מסן: [email protected] אייסי: 207881134 באיזה שמפו את חופפת ? הוואי <<:

למעלה