שירשור היכרות~

SHaNINuSH55

New member
אניי ../images/Emo27.gif

שם: שני כינוי: בעיקר שנינוש..חח גיל: 15 כיתה: י' איזור: ראשל"צ מסן: במסר
אייסי: אין באיזה שמפו את חופפת ? אמממ... אני לא חופפת!!! [סתם אני כן..מן הסתם.. חח אבל אין לי מושג איזה
]

NoAlev19

New member
טוב אני גם יענה על זה..

שם: נועה כינוי: NoA19 גיל: 15 כיתה: י' איזור: צפון מסן: [email protected] אייסי: אין לי.. תודו שמסנג'ר זה פי אלף יותר טוב... הקטע עם השמפו: אני חופפת עם סבון מוצק.. סתם עם פנטן

HakunaMatata15

New member
נהנהנהנהנהנהנה

שם: נועם (המאגניבה
) כינוי: נועמה,נועמושה, פומסע גיל: 15 כיתה: י' איזור: מרכז מסן: [email protected] אייסי: אין באיזה שמפו את חופפת ? אממ..*הולכת לבדוק* פינוק

nitzan s

New member
עונה! =]

שם: ניצן כינוי: nit גיל: 17 כיתה: יב' איזור: המרכז מסן: [email protected] אייסי: 195551712 באיזה שמפו את חופפת ? [סתם כי זאת שאלה ששאלו אותי בראיןו עבודה XD] אממ כרגע פינוק או הוואי ולמה לעזאזל שאלו אותך על זה בראיון עבודה?!

Linor Suoh

New member
חחח היו עוד שאלות חפרניות

כמו למשל מהי המטרה שלי בחיים XD ומי אני מעריצה ומה הדבר הכי נועז שעשיתי ומה אני קניתי בשבוע האחרון והמון כאלה XD

NoAmItA ChAn

New member
אולי היא רצה לראשות הממשלה XD;

ואם היו שואלים אותימה הדבר הכי נועז שעשיתי הייתי אומרת להיכנס למקלחת.

שלי

שם: הדר ביטן כינוי: הדרושקה גיל: 15 , אוטוטו 16 :) כיתה: י' איזור: ירושלים מסן: אייסי: 387265354

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif עונה :)

שם: לידור כינוי: פיקאצו (אבל רק ההורים שלי קוראים לי ככה- לא להתחיל להסתלבט!) גיל: 13 בחודש הבא כיתה: ז' איזור: חולון מסן: [email protected] אייסי:271251537 באיזה שמפו את חופפת ? [סתם כי זאת שאלה ששאלו אותי בראיןו עבודה XD] מה שאמא קונה... XD

NoAmItA ChAn

New member
ואני D:

שם: נעם ^^. כינוי: היפופונעם (כבר לא ממש בשימוש), נעמיתה (אל תנסו את זה בבית
.), חמורבי (אל תשאלו), סנטה\אשת העוגיה\ניקולס (הקדוש), ומישהי מהפורום קראה לי נעמיטה פיתה, ואני לא זוכרת מי O: גיל: עוד 16 ימים 15 DDD: כיתה: י' ^___^ איזור: ת"א D: מסן: [email protected] אייסי: X באיזה שמפו את חופפת? [סתם כי זאת שאלה ששאלו אותי בראיון עבודה XD] שמפו לא מזוהה במיכל של חמישה ליטרים XDDDDDDDD;;;

Little Panda

New member
5 ליטר??? הבקבוק החדש של נביעות? מאוד יצירתי.

העיקר שלא ניסו אותו על בע"ח!!!
(לא שאפשר לנסות שמפו על דבורה, אבל הבנתם את הפואנטה...)

NoAmItA ChAn

New member
3:

הג'מוס הזה עומד בפינה במקלחת וכל פעם הוא מתרוקן לאט, עד שבסוף אני ארצה לשים אותו במתקן הזה לבקבוקי פלסטיק (מיחזור) ואני אגלה שאני לא יכולה להכניס אותו כי הוא גדול מידי XDDDDDDDD

G a L104

New member
עונה D:

שם:גל. כינוי:בעיקר,גלוש [?] XD גיל:עוד מעט 14.. כיתה:ט' איזור:מרכז. מסן:[email protected] אייסי: - באיזה שמפו את חופפת ? זה משתנה

DearPrudence

New member
עונה^^../images/Emo41.gif

שם: ענבר כינוי: אמבר גיל: 16 ו-3 חודשים כיתה: י"א איזור: פ"ת מסן: מסר:] אייסי: אין באיזה שמפו את חופפת? XD לא חברה ממש מוכרת.. סתם משהו לשיער צבוע כי.. השיער שלי צבוע

Adi 7

New member
בו.

שם: עדי כינוי: הו יש המון
:עדידי, דידי, דידוש,דושה, עדידה, עודי, עדידס... ועוד ועוד. גיל: 16 וחצי. כיתה: יא איזור: ירושלים! בירתנו הנצחית.
מסן: - אייסי: 322519138 באיזה שמפו את חופפת ? [סתם כי זאת שאלה ששאלו אותי בראיןו עבודה XD] CREMA

anush91

New member
יאללה היכרות!!!

שם: אנה כינוי: אנוווש, נוש, נושקית, אנה'לה חחח גיל: 16 וקצת יותר מחצי חח כיתה: י'א מסן:במסר אייסי: במסר באיזה שמפו את חופפת: משנה כל הזמן...הד אנד שולדרס\ רוטס\ או כל מיני אחרים שמסתובבים לי באמבטיה...

למעלה