שירשור היכרות!

shnu00zel

New member
היייי....

התמונה הזו מהאתר שלי:) אני מנהל את אתר מיוזיקלס :)))

סמיילי8

New member
שלום..

שם: אסנת גיל: 13 ורבע בערך עיר מגורים: באיזור המרכז דמות אהובה: איש הפח למה דווקא אותה: סתם, זה מגניב מתי בפעם הראשונה נחשפת לסיפור: אני מניחה שבערך בגיל 5, הייתי רואה את זה בערוץ 1. וידוי משעשע: אין.. אהבת את הסרט: לא ראיתי חח ראית את ה"קוסם!"? לא, אבל יש לי את הקלטת של זה, כאילו לשמיעה. זה זה עם ה-"מכשפה קטנה ומעצבנת, עושה עצמה יפיפה נרדמת, ה.....שלך, " " הכל נמאס, [כן,כן] מעמידה פנים שהיא בלונדינית [?] ממש ....." לא זוכרת תהמשך. אבל הכוונה לזה? מחכה להקוסם שיעלה בחנוכה: ממש לא! וזהו, אין מה להוסיף, חוץ מזה שזה סיפור הזוי למדי.

Fairywitch

New member
אני../images/Emo189.gif

שם: חנה גיל: ביום שלישי הקרוב מחליפה קידומת
עיר מגורים: חיפה דמות אהובה: גלינדה למה דווקא את הדמות הזאת: כי היא מכשפה טובה. איי לייק איט. מתי בפעם הראשונה נחשפת לסיפור: כשראיתי בילדות דווקא את סרט ההמשך- בחזרה לארץ עוץ, והתאהבתי. הייתי בת 10 בערך, פלוס מינוס. וידוי משעשע שקשור (אם יש): הכינוןי שלי כאן בתפוז מבוסס על גלינדה בעקיפין
אהבת את הסרט :הקוסם מארץ עוץ" של MGM? יש אחד אחר
אהבתי, בכל אופן. ראית את "הקוסם!" 94 (אם כן, באיזה גיל וחוויות): זה עם מיכל ינאי? ראיתי
הייתי בת 18, והיה נחמד. אהבתי את אדם בכיתה ו'- אז היה נחמד לראותו כאיש הפח. איתי שגב היה חמדמוד, והסוף היה מעצבן. הייתה לי את חוברת ההצגה, עם תמונות ושירים, הלוויתי אותה אח"כ לבמאי בהצגה שאני השתתפתי בה- והוא מעולם לא החזיר לי אותה
מחכה ל"הקוסם!" החדש אשר יעלה בחנוכה הקרוב?
לא. העיבוד די מטומטם בגדול, סורי. משהו להוסיף: יש לי חברה שכותבת דוקטורט בספרות ילדים- על ה"פ, עוץ, ארץ הפלאות ונרניה. סתם שתדעו. ותמונה, אם רוצים

Adidush888

New member
חדשה

שם: עדי גיל: 16 עוד חודש עיר מגורים: י-ם דמות אהובה: אלפבה
(המשכפה הרעה) למה דווקא את הדמות הזאת: כי היא מגניבה!! מתי בפעם הראשונה נחשפת לסיפור: אוו, אין לי מושג, אבל נראה לי שראיתי את הקוסם פעם שעברה , והייתי בת 4 וידוי משעשע שקשור (אם יש): אממ, יש לי שניים, לקרוב משפחה שלי קוראים סם, וכשהייתי קטנה הייתי קוראת לו סם סם סם הקוסם והשני זהשבכיתה ד שיחקתי את הדחליל בהפקת בית ספר באנגלית אהבת את הסרט :הקוסם מארץ עוץ" של MGM? מאאאאאאאאאד!!! ראית את "הקוסם!" 94 (אם כן, באיזה גיל וחוויות): אני חושבת שכן אבל אני לא בטוחה מחכה ל"הקוסם!" החדש אשר יעלה בחנוכה הקרוב? אני אפילו לא יודעת אם אני אלך משהו להוסיף: פורום מגניב!

Rockamora

New member
היי :)

שם: נבו גיל: 15 עיר מגורים: עזבו דמות אהובה: טוטו למה דווקא את הדמות הזאת: הוא גאוני
מתי בפעם הראשונה נחשפת לסיפור: לא זוכר
וידוי משעשע שקשור (אם יש): אחשוב על משהו, כרגע אין.. אהבת את הסרט :הקוסם מארץ עוץ" של MGM? הו כןןןןןן
ראית את "הקוסם!" 94 (אם כן, באיזה גיל וחוויות): לא
מזה? מחכה ל"הקוסם!" החדש אשר יעלה בחנוכה הקרוב? מזה?
הצגה? אף אחת לא תוכל להחליף את ג'ודי.
משהו להוסיף: שלום. :) ותמונה, אם רוצים.

shnu00zel

New member
הסבר לנבו...

בלי קשר לאהבה שלי ל"הקוסם!" מאוד מוזר לי שאתה לא מכיר את המחזמר... הוא עשה מיני-היסטוריה/היסטריה בארץ ב94... מיכל ינאי היתה דורותי אריק לביא ז"ל גילם את הקוסם הזמר אדם היה איש הפח צחי נוי האריה כוכב הבנות של אז, סער בן יוסף, היה איש הקש ושרון אלימלך, ויקי בהיר ושרון מלכי גילמו את המכשמשות (המכשפות) אחרי 12 שנה, המחזמר חוזר לבמות חנוכה הפעם רוני סורפסטאר תהיה דורותי מוסקו אלקלעי יהיה הקוסם (ליהוק ענק) גיא אריאלי איש הפח ליאור שמש(עובד מ"האלופה") האריה שלום אסייג איש הקש ומיכל גבריאלוב (סיגי מהאלופה) שרי אלפי ניסן (אשלי מהאלופה) וליאת אקטע יהיו המכשמשות

Rockamora

New member
רוני????

הרגע ראיתי בעיתון גירסה של המחזמר עם מיכל אמדורסקי

k R I P s

New member
יש עוד הפקה בחנוכה של הקוסם...

דורותי היא מיכל אמדורסקי וטוטו הוא דוברמן ענקי. :p נראה לי שזאת הפקה פחות תקציבית... אבל, שווה לבדוק.

shnu00zel

New member
ההפקה של אשרוב

עזריאל אשרוב מעלה גם השנה "הקוסם מארץ עוץ" אבל זו הפקה צנועה יותר ומיועדת בעיקר לילדי גן. זה עם מיכל אמדורסקי (דורותי), ניר לוי (האריה) וצחי נוי ומאיר סוויסה לסירוגין בתפקיד הקוסם.

shnu00zel

New member
תראי..

המחזמר עצמו של אשרוב כבר רץ כמה שנים ורק עכשיו הוא הכניס כוכבים להצגה כדי לפרסם אותה הצגה זולה ורדודה, אסור להשוות אותה כלל וכלל ל"הקוסם!" של אורי פסטר לא שווה צפייה...לא מומלץ לגילאי 5 ומעלה :)

Fairywitch

New member
אה, זה לא אותו דבר כמו של פסטר?

*אנחת רווחה* אז איך הוא משתמש באותו שם?

shnu00zel

New member
הסבר

יש את המחזה שכתב אורי פסטר, ונקרא "הקוסם!" ויש את המחזה "הקוסם מארץ עוץ" שכתב עזריאל אשרוב... מחזמר רדוד על מנת שיצליח לעניין ולבדר פעוטות.

Aranel Nenharma

Well-known member
אני!!!

שם: שרה גיל: 17 עיר מגורים: חיפה דמות אהובה: יש כמה דמויות אהובות כל פעם זה מתחלף למה דווקא את הדמות הזאת: כי כולם חמודות מתי בפעם הראשונה נחשפת לסיפור: אני חושבת שפעם ראשונה בה נחשפתי לסיפור היה בסרט של MGM וידוי משעשע שקשור (אם יש): כשהיתי קטנה והתחלתי לשיר את השיר "מעבר לקשת" איך שהוא תמיד השיר היה נגמר עם מילים משיר מ"בת הים הקטנה" (השיר שסבסטאין שר) אהבת את הסרט :הקוסם מארץ עוץ" של MGM? אחד הקלסיקות האהובות עלי ראית את "הקוסם!" 94 (אם כן, באיזה גיל וחוויות): לא אני שונאת את המחזה הזה, אבל יש לי את הקלטת שחילקו בחינם או בזול עם כל השירים מחכה ל"הקוסם!" החדש אשר יעלה בחנוכה הקרוב? ממש לא משהו להוסיף: ותמונה, אם רוצים.

shnu00zel

New member
אני :)

שם:. ניר גיל:. 17 עיר מגורים: .עיר הברקת ;) דמות אהובה:. איש הקש למה דווקא את הדמות הזאת: .ככה יצא... מתי בפעם הראשונה נחשפת לסיפור:. בסדרה הנוסטלגית שגדלתי עליה... וידוי משעשע שקשור (אם יש): . "הקוסם!" היה המחזמר הראשון שראיתי אי פעם.. שהוביל אותי להתעניין כל שנה ושנה בהצגות חנוכה, מה שהוביל אותי לפתוח את אתר "מיוזיקלס", ולעסוק בתחום הזה...:) אהבת את הסרט :הקוסם מארץ עוץ" של MGM?. ראיתי אותו מזמן....כבר לא זוכר ראית את "הקוסם!" 94 (אם כן, באיזה גיל וחוויות): .הייתי בן מממ.... 6, נהנתי מאוד! מחכה ל"הקוסם!" החדש אשר יעלה בחנוכה הקרוב? .בטח! השמועות אומרות שהם הולכים להישאר נאמנים למקור (מבחינת הבימוי והמחזה) ככה שזה טוב ולא עוד משהו מוזר כמו "הקוסם 2000!" (למי שיצא לראות)... חוץ מזה שראיתי את הקליפ וזה נראה אחלה, וגם הייתי אמור להיות עוזר הפקה שם.. אבל לא יצא לפועל. משהו להוסיף:. נעים מאוד... שמח על פתיחת הפורום. ותמונה, אם רוצים. בהמשך.. עוד לא חח

porky169

New member
../images/Emo134.gif

שם:ניר גיל:18 עיר מגורים:מושב
דמות אהובה:רובוטק למה דווקא את הדמות הזאת:כי יש לו קול מגניב מתי בפעם הראשונה נחשפת לסיפור:ב1995 כשראיתי את הסדרה בחינוכית בפעם הראשונה בחיי וידוי משעשע שקשור (אם יש):הפעם היחידה שראיתי את הסדרה מההתחלה עד הסוף הייתה דווקא בכתה ח' כל יום השתדלתי לחזור הביתה מוקדם מבית ספר כדי לא לפספס אהבת את הסרט :הקוסם מארץ עוץ" של MGM? קצת ראית את "הקוסם!" 94 (אם כן, באיזה גיל וחוויות):לא אבל ראיתי שיש את זה בויאודי וביקשו ממני להקליט את זה מחכה ל"הקוסם!" החדש אשר יעלה בחנוכה הקרוב?כל עוד זה עם רוני סופרפלאץ אז לא משהו להוסיף:מישהו מכיר את השיר הקוסם מארץ עוץ מפסטיגל 83? סתם כי יש לי אותו
ותמונה, אם רוצים.

i am../images/Emo13.gif

שם:אדווה[אדוולה]גיל:13 וחציעיר מגורים:ראשל"צ
דמות אהובה:דורותילמה דווקא את הדמות הזאת:רונק..
מתי בפעם הראשונה נחשפת לסיפור:כשהיתי בת 4וידוי משעשע שקשור (אם יש):לא קייםאהבת את הסרט :הקוסם מארץ עוץ" של MGM?כןראית את "הקוסם!" 94 (אם כן, באיזה גיל וחוויות):אני חושבת שראיתי,אני לא זוכרת.מחכה ל"הקוסם!" החדש אשר יעלה בחנוכה הקרוב?ברורררר
אני שמחה שלרוני מתחילה קריירת משחק.
משהו להוסיף:שיהיה להם בהצלחה
ותמונה, אם רוצים.->התמונה

למעלה