שירשור היכרות קטנטן!

Noriko Chan

New member
מעו ../images/Emo142.gif

1.איך קוראים לך? בדר"כ אנשים קוראים לי נושי או נויצ'ע, ההורים שלי קוראים לי נוי ס_ס 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? נוריקו ^__^ 3.בן כמה? 14 4.משחק גו ברשת? לא י-י 5.אם יש איסי מה המספר? אייסיקיו זו תוכנת השטן 6.אם יש מסן מה המספר? אין לי מספר אבל יש לי כתובת- [email protected] 7.מה המאכל האהוב עליך? יש הרבה ^^; 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? אמממ... כנ"ל ^^;

Sheiz

New member
מעו~ ../images/Emo108.gif

1.איך קוראים לך? שייז, למה? ככה ^__^ 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? שייז/שייזי/שוזע 3.בן כמה? 14, שבוע ו3 ימים~ 4.משחק גו ברשת? נופ 5.אם יש איסי מה המספר? אייסיקיו זו תוכנת השטן 6.אם יש מסן מה המספר? [email protected] 7.מה המאכל האהוב עליך? י-י 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? ורוד~ ^-^ אני פאקצה ^-^

liran 1 0 1

New member
אני!!

איך קוראים לך?לירן האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך?לא בן כמה?18 משחק גו ברשת?קצת באתחלה עכשיו לא אם יש מסן מה המספר[email protected] מה המאכל האהוב עליך?Pיצה איזה צבע אתה הכי אוהב?כחול תכלת ובכלל את כל הגוונים של זה אהההה יוהו=אב"מ

cRitiCaL KitTy

New member
נממ../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

1.איך קוראים לך? רוני 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? יש רק שלושה אנשים שקוראים לי שלא בשמי... אני מניחה שאני פשוט לא טיפוס של כינויים... 3.בן כמה? בת 14 4.משחק גו ברשת? השרת לא מרשה לי... 5.אם יש איסי מה המספר? פיכס אייסי 6.אם יש מסן מה הכתובת? [email protected] 7.מה המאכל האהוב עליך? פסטה 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? הרבה מהם... בעיקר בורדו וכתום

Goggle Girl

New member
נאם

1. עדי 2. צ'יבי, ברווז 3. תשעשרה וחצי ._.;;; 4. לפעמים. ממזמן היה הרבה יותר, עכשיו ממש ולא כי לא יוצא 5. 129309566 6. זה לא בדיוק מספר ^^; [email protected] 7. פיצה~ 8. סגול וכתום. אומג כתום 3>

hili האחת

New member
עונה

1.איך קוראים לך? הילי. 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? לא. 3.בן כמה? בת 11. 4.משחק גו ברשת? לא. 5.אם יש איסי מה המספר? חסוי. 6.אם יש מסן מה המספר? אין. 7.מה המאכל האהוב עליך? בקיץ ארטיק ובחורף צ'יפס/ מרק. 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? כחול

mikokikyo

New member
אמ...טוב אז גם אני^^

1.איך קוראים לך? מאי^^ 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? מאיו/מיקו^^ 3.בן כמה? בת 12 וחצי^^ 4.משחק גו ברשת? עדיין לא^^ 5.אם יש איסי מה המספר? חסוי^^ 6.אם יש מסן מה המספר? אין^^ 7.מה המאכל האהוב עליך? לזניה^^ 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? כחול*_* ^^

eden242

New member
אניאניאני

1.איך קוראים לך? עדן 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? עדן, עדנע ^^ 3.בת כמה? 12 וחצי 4.משחקת גו ברשת? קצת, לעיתים רחוקות 5.אם יש איסי מה המספר? עזבו, שונאת אייסי -_-; 6.אם יש מסן מה המספר? מספר?.. מסנ זה כתובת .__.; [email protected] 7.מה המאכל האהוב עליך? פסטה וכל דבר שיש בו שוקולד ^^ 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? ירוק שחור ואדום ^^

YaaraForest

New member
אני עונה:)

.איך קוראים לך? יערה 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? יער [?] 3.בת כמה? 12 4 חודשים ו7 ימים בדיוק. חח 4.משחק גו ברשת? ותמיד מפסידה. 5.אם יש איסי מה המספר? אין לי. 6.אם יש מסן מה המספר? מסנג'ר זה כתובת אימייל ;) [email protected] 7.מה המאכל האהוב עליך? המבורגר. 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? אדום

TaIu

New member
עונה^^

1.איך קוראים לך? טלי^^ 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? טלו. הרוב קוראים לי כך ._. 3.בן כמה? 13 4.משחק גו ברשת? לא 5.אם יש איסי מה המספר? חסוי לבינתיים
6.אם יש מסן מה המספר? כנ"ל 7.מה המאכל האהוב עליך? יש הרבה^^ 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? ורוד!! D: וזה לא פקצי!!! ><

Witchcrafts

New member
טיריון שולתתת!!!1111 ../images/Emo23.gif

איך קוראים לך? יסמין.
האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? המ, לא במיוחד. יסמין, השטן, מה שבא לכם.
בת כמה? 17 שנים ועשרה חודשים. T__T;;
משחק גו ברשת? כמובן... שלא.
אס"ק: #165939873
מסנג'ר: [email protected] (ללא המקו התחתון, כלומר - moonehe)
מה המאכל האהוב עליך? בשר אדם, נחשב? P-:
איזה צבע אתה הכי אוהב? שחור.

ChigiChan

New member
אההההם...

טוף.. 1.איך קוראים לך? לנה 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? לא.. 3.בן כמה? בת כמה... 15 4.משחק גו ברשת? אין לי מושג איך משחקים! כמה עצוב!! **בוכה** 5.אם יש איסי מה המספר? 199738817 6.אם יש מסן מה המספר? אין 7.מה המאכל האהוב עליך? לאכול זה לא התחביב שלי.. 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? אדום.. בעיקרון את כל הצבעים פשוט תלוי מה הגוון שלהם... אבל אדום אני מאאאד אוהבת!

GalBatz

New member
המ, היי?^^;

קוראים לי גל, אבל אתם יכולים לקרוא לי גלבץ אם בא לכם.
אני בת 16, חודשיים ויום, משחקת די הרבה גו ברשת אבל ממש גרועה בזה, האייסיקיו שלי הוא 339095261 והמסנג'ר [email protected] אבל אני בקושי מתחברת אליהם. ובקשר למאכל והצבע האהובים אני לא ממש בטוחה. אני לא החלטית במיוחד.

עונה!!

.איך קוראים לך?גלית 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך?אממ קגומה! 3.בן כמה?19.5 4.משחק גו ברשת?כן לפעמצים 5.אם יש איסי מה המספר?אין 6.אם יש מסן מה המספר[email protected] 7.מה המאכל האהוב עליך?ספגטי! 8.איזה צבע אתה הכי אוהב?כחול ושחור!

Yosh Yosh

New member
~~~~~~~~

1) עידית 2) לא 3) 19 4) לא 5) בפרטים 6) כנ"ל 7) גלידה 8)אדום ושחור.

koko123

New member
באיחור.... ^.~

1.איך קוראים לך? קורין 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? אמממממ קוקו!? 3.בת כמה?13 בר מצווה~ ^0~ XDD 4.משחקת גו ברשת? נסיתי פעם אחת וכמובן שהפסדתי אבל מאז אני לא מנסה יותר.. 5.אם יש איסי מה המספר? יש^^ 220200203 6.אם יש מסן מה המספר? יש מסן הוא מת~ [email protected] 7.מה המאכל האהוב עליך? יש הרבה~ אני חזירה ^.~ 8.איזה צבע את הכי אוהבת? ירוק כתום סגול בורדו חום טוב בעצם אני אוהבת את כל הצבעים ^^"

למעלה