שירשור היכרות קטנטן!

שירשור היכרות קטנטן!

אוקיי אני בקושי יודעת פה שמות!! אז פתחתי את השירשור הזה!! 1.איך קוראים לך? 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? 3.בן כמה? 4.משחק גו ברשת? 5.אם יש איסי מה המספר? 6.אם יש מסן מה המספר? 7.מה המאכל האהוב עליך? 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? סליחה שאלה שאלות מטופשות חח.. והתשובות שלי: 1.איך קוראים לך? רעות 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? לא..רק בשמי הפרטי 3.בן כמה?13 4.משחק גו ברשת?כמעט כל הזמן!! 5.אם יש איסי מה המספר?244266631 6.אם יש מסן מה הכתובת[email protected] 7.מה המאכל האהוב עליך?פסטה! 8.איזה צבע אתה הכי אוהב?תכלת,ירוק.

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifנה...אין בעיה ^^

1.איך קוראים לך?ויקה 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך?ויקית 3.בת כמה? 15 4.משחק גו ברשת? דה 5.אם יש איסי מה המספר?257-426-616 6.אם יש מסן מה המספר[email protected] 7.מה המאכל האהוב עליך?נה...האמת XD אין לי מושג אני אוכלת הכל @@ כמעט הכל... 8.איזה צבע אתה הכי אוהב?כחול *-*

harar8

New member
אני

1.איך קוראים לך? הדר 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? לא 3.בן כמה? 18 4.משחק גו ברשת? שיחקתי לפני חודש משחק אחד והפסקתי
7.מה המאכל האהוב עליך? פיצה 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? כחול

devil women

New member
אני עונה../images/Emo168.gif

1.איך קוראים לך? בתאל 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? אממממ נופ 3.בן כמה? 12 4.משחק גו ברשת? לצערי לא 5.אם יש איסי מה המספר? שכחתי 6.אם יש מסן מה המספר? אין 7.מה המאכל האהוב עליך? פיינקיק 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? אממממממממ שחור אדום כחול (חזק)

הומ אני

כן, אני חדשה שאוהבת לענות לשאלות
1.איך קוראים לך? שחר 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? לא. 3.בת כמה?12 (ווי אני הכי קטנה פה 0.0) 4.משחק גו ברשת? אם הייתי יודעת איפה אז הייתי משחקת 5.אם יש איסי מה המספר? 259079693 6.אם יש מסן מה המספר[email protected] 7.מה המאכל האהוב עליך?לזניה 8.איזה צבע אתה הכי אוהב?שחור

Reutgold

New member
טוב

.איך קוראים לך?-רעות 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך?-לא 3.בן כמה?-18 4.משחק גו ברשת?-תאמינו לי שניסיתי, המחשב שונא אותי... 5.אם יש איסי מה המספר?-כן אבל לא זוכרת עכשיו ולא פועל 6.אם יש מסן מה המספר[email protected]גם לא פועל... 7.מה המאכל האהוב עליך?-אממממ....לזנייה.. 8.איזה צבע אתה הכי אוהב?-כחול...נראה לי

התשובות שלי :

1. איך קוראים לך ? דלית 2. יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו כשקוראים לך ? דלי(זה באמת הכינוי שלי ... ) 3. בת כמה? 12 4. משחקת גו ברשת ? לא ... לצערי ...
5.אסור לי לפרסם ... 6. אולי אני אפרסם ... 7. מהו המאכל האהוב עליך ? פיצה !!!
8. איזה צבע את הכי אוהבת ? כולם חוץ מחום , אפור ושחור (טוב ,קצת אוהבת שחור ... קצת ... )

ד פ נ א

New member
אני מבקשת מכם לא לפרסם

את ה icq ואת המסנג'ר שלכם. אי אפשר לדעת מי קורא, ומה הוא יכול לעשות....

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif הדאגה מובנת

אבל אם אנשים היו יוצרים קשר בתוכנות מסנג'ר רק עם חברים ומכרים מהיומיום, האינטרנט היה מקום הרבה יותר שומם. ובהנחה ולא כוללים פרטים אישיים אמיתיים ומזהים בפרופילים של ה-MSN או ה-ICQ, יש מעט מאד דברים שאפשר לעשות עם המספר שאי אפשר לעשות גם בלי המספר.

ד פ נ א

New member
תראה, לא חסרים המקרים בהם קרו דברים

ויש עוד הרבה סיפורים שלא שמענו אליהם.... ודווקא כאן בתפוז יש את מערכת המסרים שהיא מידית, ואפשר לתת את המספרים ולא כל העולם ואישתו ידעו על המספרים האלו. ברגע שאתה נותן אותם ברשת, אתה לא יודע מי קורא אותם ובאיזה שימוש.

תשובה נחמדה!! ../images/Emo41.gif

שימי לב: באיסיקיו את יכולה לשים אנשים ברשימת העיתלמות!! אף אחד לא יכול לשנות את זה חוץ ממך! וכן גם במסנג'ר יש רשימת התעלמות שלא מקבלים שיחות או כל מיני הודעות!! אם יש מישו שמציק לכם תעבירו אותו ישירות לרשימת העיתלמות! הבחירה ביידים שלכם ולא שלי...אני מחלקת חופשי את האיסיקיו שלי ואת המסן בידיעה שאין סיכוי שאני אפגש עם הילדים האלה שבצד השני... קל נכון?? ^__^

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif אפשר

אבל יש אנשים שמעדיפים את האפשרות של יצירת קשר ספונטנית, ולא לשלוח הודעה ולבקש את המספר, לחכות שהאדם השני יכנס לפורום, יקרא את ההודעה ויחליט אם הוא שולח או לא. שוב, עניין של העדפה אישית. הרעיון הוא לומר "אני כאן, דברו איתי אם בא לכם". אני אישית כולל את מספר ה-ICQ וכתובת ה-MSN שלי בפרופיל האישי בכל פורום שאני מעורב בו באופן פעיל. מי שרוצה מוזמן לדבר איתי, ואם אני לא רוצה אני לא עונה
"יש הרבה סיפורים שלא שמענו עליהם" זה משפט שתקף ביחס לכל דבר בעולם. שוב, היכולת לגרום נזק תלויה בעיקר בפרטים אישיים שאדם כולל בפרופיל שלו ו/או מוסר במהלך השיחות עצמן ולא במספר עצמו.

ד פ נ א

New member
טוב, זה כבר לא שייך לפורום

אשלחמ לך מסר או במסנג'ר, תענה לי?

Yosh Yosh

New member
חחחחחחחחחחח!!!

ובקשר ל"לתת לא לתת" מספרים: צדק מי שאמר שרק עם מספר אייסי אי אפשר לעשות הרבה. אם את נותנת לאנשים כתובות וטלפון זה כבר הרבה יותר בעייתי

CibiHeart92

New member
מעו

1.איך קוראים לך? נאקו 2.האם יש לך כינוי שהיית רוצה שישתמשו בו שקוראים לך? נאקו\יוקי\נאקורי 3.בן כמה? 18 ביוני 4.משחק גו ברשת? לע 5.אם יש איסי מה המספר? בעו 6.אם יש מסן מה המספר? מספר? י.י [email protected] 7.מה המאכל האהוב עליך? ספגטי ^_^ 8.איזה צבע אתה הכי אוהב? כחול

למעלה