יפה שלייייייייי שחמה בשבילך!!
ה הבחורה לאדם מכורה New member 1/9/06 #19 זה עוד יקרה מאמי!!../images/Emo39.gif גמלי זה הופעה ראשונה ואני תמיד הייתי בדיכי.. ה אני לא אהיה בהופעות וזהץץ אבל הנה!! חבל שלא פגשתי
זה עוד יקרה מאמי!!../images/Emo39.gif גמלי זה הופעה ראשונה ואני תמיד הייתי בדיכי.. ה אני לא אהיה בהופעות וזהץץ אבל הנה!! חבל שלא פגשתי
ה הבחורה לאדם מכורה New member 1/9/06 #20 תיקון../images/Emo122.gif../images/Emo39.gif מה אני לא אהיה בהופעות?! וזה..
ס ספירוש7 New member 1/9/06 #25 ../images/Emo41.gifשירה מאמי.. שמחה שנהנת!! חחח פעם ראשונה?? אני גם עוד לא פגשתי אותם.. אופפ... זה מזה מעצבן!! כל ההופעות שלהם עכשיו זה בצפון..
../images/Emo41.gifשירה מאמי.. שמחה שנהנת!! חחח פעם ראשונה?? אני גם עוד לא פגשתי אותם.. אופפ... זה מזה מעצבן!! כל ההופעות שלהם עכשיו זה בצפון..
ס ספירוש7 New member 1/9/06 #27 ../images/Emo41.gifחח.. שמחה שנהנית!! כולם מספרות חוויות ורק אני לא פגשתי אותם אפעם!! חח.. סתםם.. חכו חכו.. תראו שאני אפגוש אותם אני אעשה פה חפירה חפירה חחח.. אתם תהיו חייבות לקרוא ת'כל.. חחח... סתם צוחקת..
../images/Emo41.gifחח.. שמחה שנהנית!! כולם מספרות חוויות ורק אני לא פגשתי אותם אפעם!! חח.. סתםם.. חכו חכו.. תראו שאני אפגוש אותם אני אעשה פה חפירה חפירה חחח.. אתם תהיו חייבות לקרוא ת'כל.. חחח... סתם צוחקת..
נ נטלולה יוסף New member 1/9/06 #30 יפיופית שליייייייייי../images/Emo99.gif כייף לךךךךךך=]] שמחה שנהנת חיימושלמים שלייייייייייייייי כפרעליךךךךךךךךךךךך איי לאב יווווווו הכי בעולם אפרסקסית שלייייייייייי
יפיופית שליייייייייי../images/Emo99.gif כייף לךךךךךך=]] שמחה שנהנת חיימושלמים שלייייייייייייייי כפרעליךךךךךךךךךךךך איי לאב יווווווו הכי בעולם אפרסקסית שלייייייייייי
P purple rose New member 1/9/06 #36 שירשור הוופעות ../images/Emo6.gif השבוע האחרון היה מלא בהופעות.... כל הדיבורים לכאן