שירשור הוופעות

יאא חזרתי מההופעה בקריית שמונה!!!!!

היה פשוט ליגההההההה!!! אוקי אז ככה: בהתחלה דוד שלי קצת הסתבך ולא מצא איפה זה ואז כשמצאנו את המקום הגענו בדיוק כשהבויז עלו! עכשיו אני ואחותי כזה שרות וזה ואז אני קולטת את בת דודה שלי (היא הכינה שלט מוזר חחח עם תמונות שלהם וזה...) ובקיצור אחותי הדפוקה שכחת להביא מצלמה ובת דודה שלי המושיאה הצילה אותי כי היא הביאה מצלמת וידאו וצילמה את כל ההופעה...באשמור את ליבי אושרי הסתכל עליי בתני לי סיבה שרון הסתכל עליי ובאל תגידי לי אביחי הסתכל עליי כנראה בגלל הסרט הוורוד ששמתי חחחח בולט! בקיצור קניתי לאביחי שרשרת של דולפין (החיה האהובה עליו וגם עליי) ולא ידעתי איך לתת לו אותה ואז הגיע השומר הגואל! שאלתי אותו אם הוא יכול לתת מתנה ממני לאביחי אז הוא אמר לי כעע ואז כזה הוא נתן לי דף עם תמונה של כולם מצד אחד ומצד שני תמונה של ערן עם חתימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא כזה אומר לא מגיע לי משהו אז כזה חיבקתי אותו ואמרתי לו שאין עליו ושהוא השומר הכי טוב שיש ואז אחרי כמה דקות הוא בא כזה שואל אותי מי זה אביחי אז אני כזה החתיך עם הכובע והוא כזה אבל יש פה יותר מדי חתיכים חחח ואז כזה הוא הלך כשהם ירדו מהבמה וראיתי את האוטו שלהם והוא נתן לו את המתנה ואני הייתי כל כך מאושרת!! ואז כזה אמרתי לאחותי ולבת דודה שלי ועוד כמה חברות שלה ושלי שעכשיו הבויז יענו לטלפונים אז התקשרנו לאושרי ואני כזה עושה לו הלו והוא כזה כן אז אני כזה אושרי? ואז הוא ניתק ואז אחותי ניסתה משלה ואיזה אחת שתמיד איתם אמרה כזה חמודה בבקשה אל תתקשרי לפה יותר זאת חברה של אושרי....ואז היא ניתקה...זבל! בקיצור היה לי את היום הכי מושלם בארץ! סליחה על החפירה... מי שקראה עד כאן נסיכה...! מי שלא....גם! לאב יוו סו מא'ץ גירלז אנד בויז... שובלוש....

ההופעה בקריית שמונה../images/Emo39.gif

**חפירה זו הופעה ראשונה שלי של הבויז** אוקיי אז ככה.. בהתחלה באתי לחברה שלי כדי שנלך ביחד והיום רבתי עם עוד חברה כי ביקשתי ממנה שנלך מוקדם כדי שלא נפספס.. אמרתי לה ב7 וחצי אנחנו זזות, טוב כזה חברה שלי השנייה מזה עיצבנה היא מתחה הכל אז פשוט קמתי מהבית שלה-ועפתי! הלכתי לבד והן באו אחריי.. קיצר הגעתי לשם כולי מתנשפת חשבתי אני יפספס ת'הופעה והיה בערך ם8 ועשרים ועוד מתחו את זה שעה עד שהביאו אותם.. אז בזמן שחיכיתי הייתי בשורה הראשונה וזה וסתם דיברתי עם כל מיני בנות שאני לא מכירה על ההופעה.. ואז הם עלווווו! שמזזזז צעקתי "אדדדדדדם" חיחי לא הפסקתי לצעוק.. אבל לא צרחתי.. וניראה לי ש"חן יוסף" מהפורום הייתה ליידי לא בטוח.. והיא צרחה לי באוזן קיצר הם שרו 7 שירים: שמחה כמה אהבה גליה הזדמנות שנייה תני לי סיבה אל תגידי לי אשמור את ליבי ואייןן היה פשוט סוווף! שרון הצביע עליי ושר "אשמור ליבך אשמור מכל צרה" ואושרי הצביע עליי בשיר "השארת אותי להסתבך" אמממ אושרי? אתה השארת את עצמך
קיצררר היה ממש כיייף! אחר"כ התקשרתי לחברות אחרות שלי וישבתי איתן.. םתאום מה הן אומרות לי!? שהן התיידדו עם כמה שומרים אתמול,אז כזה השומרים האלה אמרו שהם היו מכניסים אותנווו! וואי והבויז כבר הלכו
אוף לא נוראא.. וזהוו וראיתי כל מיני בנות מהפורום אבל התפאדחתי לבוא אליהן אדם,אושרי,שרון,ערן,אביחי=> תודה!

shiralev

New member
ההופעעעעה בקריית שמונה

שללללוווום.. סליחה על ההזנחחחחחה ;/ חזרתי מההופעה של הבווווויז היה כ"כ מושששששלם תשמעו מה קרה לי.. התארגנתי וזה הלכתי לראות כמה חברות לא מהקרייה.. בקיצצצצור..הגעתי לשער של המכוניות אמרתי לשומר שיש לי אישור התחצפתי קצת והוא אמר לי גם עם אישור את לא נכנסת אמרתי לו אל תהיה כ"כ בטוח בקיצור היו עוד בנות העסיקו את השומרים רצצצצתי דו"ח עדדדד לשער של הקלעים ואמרו בקשר שיש ילדה וזה..באו לי מלא מלא שוטרים של מגב..בקיצור..תפסו אותי 4 שומרים..אחד החזיק אותי ככה כמו איזה תינוקק כזה כמו כלללה..השני פיצץץץץ אותי מכותתתת וגם השלישית והרביעי..קיצוווור אמרתי לו כדאי לך הוריד אותי..הוריד וזה...פתאום בא המפיק..וכולם אמרו לו כל השוטרים היא לא נכנסת אתה לא יודע איזה בלאגן כבר הגיעו תלונות עליה אני יקח אותה לתחנה..אמרתי לו הם לא נורמליים..עזבו שהשאירו לי כככחול ברגל ושברו לי צמידד חום מאילת ;/ העתי לסוכה שהם ישבווו ואז הוא הכניס אותי אמרתי לו אוששששששששששרי הוא אמר לי מתוקקקקה ונישק אותי וניגב לי ת'דמעות (פעעם שלישית שהוא מנגב : D ) קיצווווור הצטלמתי עם כולללם..ונישקתי את אושרי מלא פעמייים בהופעה עצמה לא הפסקקקקקקקתי לשיר ולצעעעעקות השומרים עמדו לי בכוונה מול העינים דחפו את כל הקהל וזה...ואווושרי בהופעה..נודרת לכככן..הסתככככל עלי מלאאאא פעמיייים וחייךךךךך ועשה לי שלום ונשייייקקקה ואפילו הצביע עלי..וגם אביחייייי ושרוןןןן ואדדם..רק ערן היה קצת מרוחק.. בקיצור בנות..כ"כ נהנתי..אין לי קקקול..ואני הכי עיפה בעולם.. תמונות!?בקררררוב.. תראו מה הוא רשם לי בחתימה: "לשירה אני האחד שלך בהמון אהבה ונשיקות אושרי חמי וחתימה" קקקקקקקקיצצצצצצוווווווור אוהבבבבבתתת את כוללללןןןןןןן

חצופייייייייייםםם../images/Emo39.gif

בואנה השומרים האלה ממש חצופים! מה הם הרביצו לך?! בואנה תלונני עליהם מזה?! ועוד הם רצו לקחת אותך לתחנת משטרהה?! יאאוו אוווח! איזה כייייף לך אוף גמאני הייתי שם אבל השומרים הקקות האלה לא נתנו לאף אחת להיכנס..=\

shiralev

New member
חחחחחחחחח

חח אני לא חייה שאני יחזיר מכות העיקר המפיק שבר להם תמילה ואמר להם שאני נכנסת ונכננננסתי... הכי חשוב אכלו את עצמם לבד.. חחחחחח

עדיין,מה הם נוגעים בך בכלל?../images/Emo39.gif

מסכן איזה שומר אחד שם כל שנייה הסתיר לי תהופעה אז קרעתי את החוט חחח והוא היה צריך ללכת לסדר את זה.. וכואב לי הגרון..
כמה צעקתי "אדם" וואי.. אוף מתי שאני אפגוש אותם כל העייר תדע.. באמת ראיתי אותך שם כולך מחייכת וקופצת.. וזה..

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifסיפור מצחיק ועצוב! חחח..

כיפ לך יאא.. איך מצאת את אושי?? גמאני רוצה!!

שירהה שמחה שנהנתת ו...

חעחע זה לא קשורר אבל ראיתם מה עשו לבויזזז??
מגעיליםם חשו הם הומואיםם =\\ סתם זונות

שמחה שניהנת מאמי!!!=]]

אוףף כל הזמן כולן באות ומספרות איך היה בהופעותת וזה נשמע כ"כ כייף גם אני כבר רוצה להיות בהופעה שלהםם כל הזמן אני מתחננת לאמא שלי אבל ההופעות רחוקות לי ואני לא יכולה להגיע כי אין לי אוטו !
אבל לא משנה העיקר שניהנת..

למעלה