שירשור דף קשר!

Runaway Train

New member
מה הקשר לסטראוטיפים!?!?!

לא הדבקתי סטיגמה אמרתי שיש כאלו!!!!!!! ורובם כאלו מההה... וכן אני לא רגילה לראות דתיים ששומעים רוק,לא יודעת הם שומעים דברים אחרים בדרך כלל.... חוצמזה תסלחי לי אבל אני לא אוהבת דוסים (החרידים חרידים לא השומרי מסורת האלו)

Hairspray Queen

New member
כמוני כמוך

מתעבת דוסים בכל נימי נפשי המיוסרת... בדיוק עכשיו המורה המניאק לתנ"ך העיף אותי מהכיתה, שיחנק. ממה שאני מכירה, יש את אלה מבני עקיבא שאוהבים היהודים וכאלה, יש לי דווקא כמה ידידים כאלה, אבל לא דוסים-דוסים, כאלה שחורים, אבל יש מלא דתיות פרחות,. אלה שלומדות באולפנות הן לרוב מתנחלות מאאאאאגניבות כאלה שאוהבות את אלוהים.... אבל יש גם אחרים......... אתם יודעים... אבל אני שונאאאאת את כוווווווווווולם. במיוחד עכשיו כשאני מעוצבנת.

מיכלוש7

New member
*שוקלת על עזיבת הפורום* ../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

בחיים לא ראיתי כזה פורום גזען!!!
מ'זתומרת לשנוא דתיים או חרדים
כמה מהם אתם מכירים שאתם שופטים כ"כ במהירות
ואתם יודעים מה, גם אם אתם מכירים המון, ונגיד שאפילו הם בני אדם מגעילים, למה לשנוא?!
אני מכירה המוווון חילונים ולא שונאת אף אחד מהם!!! זה פשוט מגעיל מצידכם. זהו.
ואגב-יש פול דתיים ששומעים רוק, רוב הבנות בשכבה שלי שומעות רוק, מה הקשר בין האמונה שלך לבין הסגנון מוסיקה שאתה אוהב????
ומה המסקנה? אתם פשוט מלאים בדעות קדומות... ואח"כ מתפלאים למה יש כזה פילוג בעם...

Hairspray Queen

New member
לא לא לא לא לא

נו, תראי ההורים שלי דתיים, ואני כל החיים לומדת בבתי ספר דתיים, ומה לעשות שאני לא מחבבת אותם כל כך... לא התכוונתי לפגוע, ואני לא גזענית, אני שונאת את כולם באותה מידה... כמו שכתוב לי בחתימה. בבקשה אל תעזבי.
לא התכוונתי שכל בנות האולפנות הן ככה, התכוונתי יותר בבתי ספר רגילים לבנות שקוראים לעצמם אולפנה, כמו כזה שהייתי בו וכזה שאני נמצאת בו (לצערי...) עכשיו... אני מכירה דווקא הרבה בנות מאולפנות שהן דווקא סבבה, אז את לא צריכה להעלב או משהו...

Runaway Train

New member
*לא רוצה לחטוף צעקות*

לא אחותי...את לא הבנת לא נכון והייתי שמחה להסביר לך אבל מנת יתר של תרופות (זה בסדר זה הרופא אמר ככה..) עושות אותי מטושטשת ואין לי כוח להסביר עכשיו את חמודה אל תעזבי אני פשוט שמאלנית מכל הצדדים חהכהכחעןגכע חחיחיחיחי ואת החרידים החרידים אני לא אוהבת מצטערת,לא ממש אוהבת בגלל כל הקטע הזה שהם לא עובדים ואנחנו משלמים ובלה בלה נו אתם יודעים כבר מה זה כל זה...שאני נכנסת לזה אני רק רותחת יותר ויותר מצטערת טייק איט אור ליב איט! זה לא הקטע של דעות קדומות! חלילה,יש לי חברה מהילדות שעד עכשיו אנחנו שומרות על קשר מצוווייין! ואני ממש אוהבת אותה שהיא גם כזו דתייה רק בלי החצאיות וכל זה תשארי תשארי

למעלה