שירשור דף קשר!

Stillwater

New member
שירשור דף קשר!

שכל חבר פורום יכתוב פה את הפרטים שהוא רוצה להשאיר (איסיקיו, איימיל, טלפון/נייד ממש לא חובה-זה אינטרנט אתם יודעים ושלא נדבר על כתובת) אז ככה: ענת-ראש העין: ICQ:105574504 E-MAIL: [email protected]

מיכלוש7

New member
אני ראשונה!!! ../images/Emo13.gif

אייסיקיו: 160623648 אימייל: [email protected] מסנג'ר: תחפשו אותי עם הכתובת אי-מייל! (ולמרות שכתבתי את זה 2 שרשורים קודם, אני גרה בראשל"צ!)

Ayoola

New member
גמני רוצה!

קיי, יש לי שתיים (הורים פרודים... יו נואו האו איטס לייק...) אבא (איפה שאני כמעט כל הזמן) איילת שרון-אביאל. אמא איילת שרון(עדיין:))-חיפה. אייסיקיו- 133958494 אימייל- [email protected]

Yippy skippy

New member
דף קשר? מה זה פה? כיתה א'? סתם...

המממ... הבא נראה: שם: קרן גולדיאן. מיקום: גן יבנה :( (חור נידח ליד אשדוד).. E-Mail [email protected] Msn Messanger כמו במילים החכמות של מישהי.. לא זוכרת מי.. נראה לי Ayoola או מיכל... חפשו אותי עם האימייל :) Icq 174422104 ו.. זהו.. נדמה לי.. :)

ענבר ש

New member
יאווו זאת אני BARBAR

סוף כל סוף הצלחתי להחליף את ניקי אז ככה ענבר-פ"ת icq 170595722

ו....... אני../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

שם: מריה עיר: נתניה איי סי קיו: 311225361 (ואם אתם נכנסים לאי סי קיו תגידו לי מי אתם כי יש לי הרגל לשים הרבה באגנור
) אי מייל: [email protected] ושוב תגידו לי מי אתם

Hairspray Queen

New member
אני אני אני

[email protected] פלאפון... נראה לכם שאני אכתוב אותו בראש חוצות הפורום?... אם אתם ממש רוצים לדבר איתי (למה שתרצו?...) תגידו...

tomgavish

New member
את יכולה לקרוא לי ככה רק תדייקי בכת

בכתיב כתובים את זה תום, אבל חפיף ואני גר ברמת אלמוגי למה?

Ayoola

New member
בנימינה?! נו וואי!!!!

אתה גר בבנימינה?! בנימינה שליד זכרון?! בנימינה שליד אביאל?! בנימינה שבראשה עומד אריה זיתוני?! ב-נ-י-מ-י-נ-ה?! נו וואי!!!!!!

למעלה