שירשור דעות!!

hodaya17

New member
חחח מה הלחץ? אל תדאג אני לא אטריד!

גם שנה שעברה עבדתי באיזור של חיים....אבל בחצי השני(עד מספר 8)....והיום במקרה חילקתי גם את החלק שלך כי זה היה יום הכנה....קיצור חיים התחיל לברבר על אבא שלך שהוא אדם טוב ושהוא משהו במתמטיקה.... ושיש לו בן שכל הזמן מקבל חבילות מחול....ואמרת פעם שאתה גר ברחוב הזה ופשוט קישרתי.... וקיבלת איזה חבילה שהזמנת ....פשוט הכנתי תפתק שזה נמצא בסניף ביאליק 9 או משהו כזה....

AeroTom

New member
מגניב! ../images/Emo45.gif

אז איפה את גרה?? בגבעת שמואל או הסביבה? כן, הוא תמיד מביא לי את הפתקים מחו"ל. הוא מכיר אותנו טוב
גם העובדים בדואר בביאליק 9 מכירים אותי יותר מדי טוב...עכשיו הסתכלתי על הפתק ואכן כתוב הודיה על החתימת עובד... איזה נחמד! אני מקבל המון חבילות מחו"ל. דיסקים ומוצרי מוזיקה וכדומה לאוסף. פעם הבאה אם את מביאה את הדואר או משהו תביאי איזה צלצול באינטרקום ואפגוש אותך Face To Face. יהיה נחמד

hodaya17

New member
אתה מוזמן לבקר אותי בתחנה של

קו 7 ו69.. אני מחכה שם שעווווות! =] ואני לא מחלקת לבניין שלך..זה בחור אחר.... אני גרה בפ"ת...

AeroTom

New member
באיזה שעות את שם?

וזה בתחנה בצד של המועצה (ליד החניה שם) או הצד השני? אולי אעבור שם מתי שהוא...

hodaya17

New member
איפה שהמועצה...

ואין לי מושג..הכל תלוי עד כמה אני מתמצאת באיזור......

hodaya17

New member
היום הייתי שם באחת וחצי....

מחר וביום ראשון אני לא עובדת...נראה לי שביום שני זה יהיה בערך באותה שעה....

AmpX

New member
.:.

חבר להקה: ג'ימי פייג' ללא ספק.. בעיקר בגלל הכישרון יוצא הדופן על הגיטרה, אבל גם בגלל שהיה לו חלק גדול ביצירה של השירים ובהפקה של האלבומים והכל..הוא יותר מגיטריסט מוכשר.. שיר אהוב: כבר הרבה מאוד זמן, אבל בכל זאת לא כל כך קבוע - Since I've Been Loving You אלבום אהוב: אין אלבום מסוים.. אני אוהב יותר כל שיר בפני עצמו, קשה לי לחשוב על אלבום ספציפי ובקשר להשפעות אין לי מושג! אני לא בקיא מספיק בתחום הזה של המוזיקה מהתקופה ההיא.. אבל כמו שכבר אמרו פה כבר, אני מניח שהם בעצם השפיעו על כל הרוק מאז ועד היום.. הם כאילו היו חלוצים כאלו בסגנון הזה..

sir winsalot

New member
חבר הלהקה האהוב עליי

הוא ג'ימי פייג' החבובו והשיר האהוב עליי זה סטיירוואי טו האבן האלבום האהוב עליי הוא לד זפלין 4

afon

New member
אחי אתה חייב להפסיק עם החבובו

זה לא הופך אותך ליותר גברי...

נמ.

מי חבר הלהקה האהוב עליכם?הומ...אין ממש..אבל אני אעדיף את ג'ון פול ג'ונס.כי הוא מצחיק אותי עם המירמור שלו. מהו השיר האהוב עליכם?Fool in the rain מהו האלבום האהוב עליכם?המממממ..לא יודעת^_^ על מי לד זפלין הכי השיפיעו?עליי.[מה אני יודעת?o_O] ומי הכי השיפיע את לד?אני.OO

odelia a

New member
.

חבר להקה אהוב: כולם! אבל ג'ימי יותר חח שיר אהוב: כרגע no quarter אלבום אהוב: כרגע..האוסס אוף דה הולי על מי לד זפלין הכי השפיעו: עליי:] מי הכי השפיע את לד: אממ לא יודעת..בטח הם השפיעו על עצמם|: :]אדיוס

למעלה