שירשור דעות!!

queen man

New member
שירשור דעות!!

מי חבר הלהקה האהוב עליכם? מהו השיר האהוב עליכם? מהו האלבום האהוב עליכם? על מי לד זפלין הכי השיפיעו? ומי הכי השיפיע את לד? שרשרו כולם!!

I Disappear

New member
לפי דעתי: ../images/Emo3.gif

מי חבר הלהקה האהוב עליכם? ג'ימי פייג' מהו השיר האהוב עליכם? אין הכי אהוב, פשוט הכל מהו האלבום האהוב עליכם? כל פעם משהו אחר, נכון לעכשיו פיזיקל על מי לד זפלין הכי השיפיעו? בריטני ספירס ומי הכי השפיע את לד? הביטלס, כרגיל
שרשרו כולם!! טוב

I Disappear

New member
אה ובהשפעה עליהם, גם...

ההורים שלהם שהביאו אותם לעולם, והביאנם עד הלום

AeroTom

New member
זה בחיים לא קבוע...

אז אני עונה נכון לתקופה הזאת: מי חבר הלהקה האהוב עליכם? אין כזה. אוהב את כולם ביחד. מהו השיר האהוב עליכם? כרגע Nobody's Fault But Mine מהו האלבום האהוב עליכם? כרגע Physical Graffiti על מי לד זפלין הכי השפיעו? הכי אוהב את ההשפעה של אירוסמית' מהם,שזה המשך ישיר להשפעה מה-Yardbirds. הרבה מסגנון הרוק\בלוז של הלהקה בשנות ה-70 הושפע מהם. ומי הכי השפיע את לד? הרבה אמני בלוז ישנים כמו מאדי ווטרס,Howlin' Wolf, צ'אק בארי ועוד...וכמובן גם הגיעה השפעה גדולה לתוך זפלין מתקופת ג'ימי פייג' ב-Yardbirds.

Kfiriboy

New member
...

מי חבר הלהקה האהוב עליכם? בונהם
מהו השיר האהוב עליכם? קשמיר
מהו האלבום האהוב עליכם? לד זפלין 1 על מי לד זפלין הכי השיפיעו? נממממממ על אף אחד לד זפלין הם ייחודיים ומי הכי השיפיע את לד? גם אף אחד

Kfiriboy

New member
מרב שאני אוהב אותו הוא גורם לי לכאב

בכל פעם שאני שומע אותו לכן אני מעיף אותו

בטריה

New member
אני:

מי חבר הלהקה האהוב עליכם? בונהם (אני מתופף בכל זאת) ופלאנט שלפי דעתי הוא הסולן הכי טוב אי פעם ללא ספק מבחינתי. מהו השיר האהוב עליכם? זה משתנה כל יומיים... כרגע wanton song מהו האלבום האהוב עליכם? גם משתנה כל יומיים... זפלין 4 או פיסיקל. על מי לד זפלין הכי השיפיעו? עליי :) ומי הכי השיפיע את לד? חחח מאיפה לי

i love the 70s

New member
וואו... ממש רעיון מגניב..

חבר להקה אהוב- ג'ימי פייג' ורוברט...- אני לא מצליחה להחליט... שיר אהוב-יש המון ולא כדאי שאני אפרט את הכל... (למרות שיש באלה שאני לא אוהבת..) בהשפעות אין לי שמץ של מושג כך שתצטרכו לסלוח לי...
ומי שכן מבין בזה...- אני מציעה לו לכתוב את דעתו כי... זה מעניין לראות...

afon

New member
השפעות

לד זפלין הושפעו (כמו כל להקות הרוקנ'רול) מהבלוז. רובם של הנגנים והלהקות גדלו על תקליטי בלוז של אומנים אמריקאים. עקב כך ההשפעה הכי רצינית (אם לא היחידה) הייתה של אמני בלוז שחורים אמריקאים. כמובן שגם המוזיקה שיצרו סביבם (הפסיכודליה וחבריהם לגל הרוק בלוז) השפיעה עליהם, אבל היא לא הייתה חלק מתפיסת המוזיקה הבסיסית, אלא רק השפעות חיצוניות כמו אפקטים, צורת נגינה, צלילים חדשים וכו... על מי לד זפלין השפיעו? לד זפלין הקימו בעצם את הז'אנר שנקרא רוק כבד. הם היו הלהקה הכי גדולה, הכי מצליחה והמרכזית של הז'אנר הנ"ל. עקב כך גם אם זה השפעה ישירה (להקה שמעריכה את לד ומנסה לחקות) ואם זה השפעה עקיפה (להקות שמושפעות מלהקות שמושפעות מלד) לד זפלין בעצם השפיעו על כל הז'אנר שנקרא מטאל, על חלקים מהפאנק, אפילו על הפרוגרסיב וכמובן על הבלוז רוק. ההשפעה הגדולה שלהם הייתה השפעה על ערכים, צורת התבטאות, והתנהגות ברוק. אם בהופעות ואם בחיי היום יום לד זפלין היו פחות או יותר ה-דוגמא ללהקת רוק מופרעת וחוצת גבולות.

afon

New member
בין השאר

מכיוון ששתי הלהקות הנ"ל משויכות לסצינה של מטאל אז לד זפלין השפיעו עליהם.

בטריה

New member
איירון גם עשו קאבר לcommunication

וtool עשו עיבוד לno quarter (מומלץ בחום דרך אגב)

hodaya17

New member
וואלה? מעניין לשמוע...../images/Emo79.gif

רק נקווה שהם לא הרסו לי את NO QUARTER.....

hodaya17

New member
אכן הכל זמני...

חבר להקה: ג'ימי ורק בגלל דייזד והקשת..... שיר אהוב: ממממ עכשיו? שיר הגשם רק בגלל שאני מתה שהחורף יגיע כבררררר האלבום: כרגע בתי הקדושים מנצלשת! היום התחלתי לעבוד בדואר...סיווווווווט נקווה שעוד כמה ימים זה כבר יהיה יותר טוב... ותומר שלחתי לך היום דואר!!! =] קיבלת חבילה....

AeroTom

New member
?? ../images/Emo12.gif את מדברת עלי?

אכן קיבלתי עוד פתק לחבילה היום (מקבל המון כאלה מחו"ל...) איפה את גרה ובאיזה סניף דואר את עובדת? ומה בדיוק שלחת? את הפתק הודעה על החבילה? איך ידעת שזה אני גם?

למעלה