שירשור דליז חדשות

Solinka

New member
יו איך אהבתי!!

דבר ראשון אני בהחלט חושבת שהשתפרת ומגיע לך שיגידו לך דבר שני הפנים לא היו כל כך נוראיות אבל העניים קטנות אהבתי את הבגדים ואת הקפלים, יצאו פצצה אבל את החולצה הכחולה לא ממש אהבתי והשיער נראה כזה שטוח וסמרטוטי

totsade

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo80.gif

אחרי התגובות ומה שאני עושה בשבילכם אפילו תגובונת קטנטונת אתם לא יכולים להתרים לי?

יש לי יש לי יש לי!

איזה יופי לי! אני מבקשת בכל לשון של בקשה שתגיבו! תגיבו תגיבו תגיבו!

הברבי

New member
.... חשוב ביותר!!!!!!

אני כבר כמה פעמים בקשתי את הבייס הזה (כמו של הילדה שעשתה שפנפנת פלייבוי) ואף פעם לא שמים אותו אז פפלללייזזזז פפללליייזז ועוד פעם פפללליייזזז תשימו אותו אני נואשת

אתם כולכם מגעילים... אני פתחתי את

השירשור הזה וכולךם מתעלמים ההודעה שלי... אם אתם רוצים לדית מה זה היה תכנסו להודעה הראשונה בשישור הזה...

אוקיי אז ככה...

הייתי אמורה לעשות אותה לשרשור של רון ארד, ושמתי אותה.. אבל זה יהייה מגעיל אם יגיבו לי בשרשור כזה.. אזזזז.. שמתי אותה פה
תפתחו בגדול ותגידו לי מה דעתכן כי אני באמת רוצה להשתפר.. למרות שלא ממש השקעתי בה....

MaMi liraz

New member
מ-ד-ה-י-ם

רק חבל שלא שמת דולי אבל הדולי שלך פשוט מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם סתם... את שחכת לשים תדולי ....

Solinka

New member
אם כבר כולם עושים...

אז למה שאני לא אצתרף? גם אני עשיתי בובה לשירשור של רון ארד ואני רוצה לקבל תגובות אני חושבת שהיא יצאה מאוד חמודה ^_^ ותפתחרו בגדול בבקשה

MaMi liraz

New member
תגובה+הוספה

כמו שביקשת הוספתי להם אני לא השקעתי ממש כי הייתי חייבת ללכת לפני שגמרתי אז עשיתי את זה סתם... יצא- חמוד מה דעתך??

oOsheOo

New member
אההה....שכחתי לציין

הפנים מפיקסל קלאב והגוף מבייס אנונימי (בשבילי לפחות.....)

למעלה