ברוכה השבה:]
ה הדר נולי New member 16/8/06 #62 אורניתעעע ?! ../images/Emo13.gif אין לך מושג איך ע.ז.ר.ת לי ! מה הייתי עושה בלעדייך ?! אני לא יודעתת ! מזה תודה !
אורניתעעע ?! ../images/Emo13.gif אין לך מושג איך ע.ז.ר.ת לי ! מה הייתי עושה בלעדייך ?! אני לא יודעתת ! מזה תודה !
O oOאורנית וזהוOo New member 16/8/06 #55 ../images/Emo54.gifאז..כנסי:] דבר ראשון- את תמיד מוזמנת לפנות אליי במסרים/ באייסי [216724531] דבר שני- אם תדפדפי בהודעות תראי שרשור גרפיקה:] דבר שלישי- ברוכה השווה, אני אורנית למקרה שאת לא מכירה
../images/Emo54.gifאז..כנסי:] דבר ראשון- את תמיד מוזמנת לפנות אליי במסרים/ באייסי [216724531] דבר שני- אם תדפדפי בהודעות תראי שרשור גרפיקה:] דבר שלישי- ברוכה השווה, אני אורנית למקרה שאת לא מכירה
ק קארין שרופת הבויז New member 16/8/06 #90 אורנתיוש כנסי מאמי אני יוכלה אז להזמין ממך 2 כי אני רוצה שלי ושל אושי ושלי ושל אחי רק לכתוב על התמונה משהו אים את יוכלה תגדי לי מתה עליך
אורנתיוש כנסי מאמי אני יוכלה אז להזמין ממך 2 כי אני רוצה שלי ושל אושי ושלי ושל אחי רק לכתוב על התמונה משהו אים את יוכלה תגדי לי מתה עליך
מ מיכלוש יוסף New member 16/8/06 #65 מאמי אני יכולה להכין לך... אם את רוצה לראות ת'עיצובים שלי יש בשרשור גראפיקה אפה שרשמתי בכותרת "טוב..." אם תאהבי ותרצי תגידי לי! תתני לי תמונה ותגידי לי מה לרשום ובאיזה צבע
מאמי אני יכולה להכין לך... אם את רוצה לראות ת'עיצובים שלי יש בשרשור גראפיקה אפה שרשמתי בכותרת "טוב..." אם תאהבי ותרצי תגידי לי! תתני לי תמונה ותגידי לי מה לרשום ובאיזה צבע
O oOאורנית וזהוOo New member 16/8/06 #56 ../images/Emo54.gifחתימה לאימוץץ:] לא משהו אבל אולי מישהי תאהב:]
ה הבחורה לאדם מכורה New member 16/8/06 #57 אהבתי.. אבל אני לא אוהבת את אביחי.. כאילו אני אוהבת אותו .. אבךל יותר את אדם ואושרי
O oOאורנית וזהוOo New member 16/8/06 #58 ../images/Emo54.gifרוצה כזה דומה של אדם? כזה-דומה גאונה אלפבתית שכמוני!
ד דילבושloveביחוש New member 16/8/06 #69 יאאא ביחוש אתה כזה יאפה מ=א=מ=צ=ת =] כי ביחוש??! אתה.?!? לשלייייי
ש שרינוששש New member 17/8/06 #103 ../images/Emo132.gifאוררן דילבוש אימצה את זה אז אני רוצה אחד כזה דוממה תכיני לי גגם בבקשששששששה
ק קוריי חמי New member 16/8/06 #67 ../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifחתימה של אוש לאימוץ../images/Emo41.gif יצא מהמםם לדעתי.. מי שמאמצת שתגיד ליי אני התאהבתי בתמונההה
../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifחתימה של אוש לאימוץ../images/Emo41.gif יצא מהמםם לדעתי.. מי שמאמצת שתגיד ליי אני התאהבתי בתמונההה