וואיי יפפהה חח שרון מושלם..!
O oOאורנית וזהוOo New member 16/8/06 #46 ../images/Emo54.gifנממ... בסדר, אבל בתנאי אחד תכתבי לייד זה "לא לשימוש אישי, אין לקחת, אין לפרסם הזכויות שמורות ליוצרת"
../images/Emo54.gifנממ... בסדר, אבל בתנאי אחד תכתבי לייד זה "לא לשימוש אישי, אין לקחת, אין לפרסם הזכויות שמורות ליוצרת"
T TUTZ היחידה New member 16/8/06 #44 אממ מה אפשר עוד לאמץ? בין אלה מה אפשר תגידו לי ;]] אממ זהו רק תגידו לי מה תפוס מה לאא
ה הבחורה לאדם מכורה New member 16/8/06 #45 תגידי..../images/Emo4.gif לא רבת פעם עם כמה בנות בצ'אט ואמרת שהן מושפעות וקיללת את הגיימבויז!?!
T TUTZ היחידה New member 16/8/06 #48 מייייייייייייי ???!?!!??! אניייי!?? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
T TUTZ היחידה New member 16/8/06 #63 אולי בהתחלה בהתחלה שבכלל לא ידעתי מזה גיימבויז ולא הכרתי אף אחד אז אולי סתם לא אהבתי אותם והם לא עניינו אותי אבל לא רבתי עם שום אחת בפורוםם =\ בנות רבתי עם אחת מכן :O ?
אולי בהתחלה בהתחלה שבכלל לא ידעתי מזה גיימבויז ולא הכרתי אף אחד אז אולי סתם לא אהבתי אותם והם לא עניינו אותי אבל לא רבתי עם שום אחת בפורוםם =\ בנות רבתי עם אחת מכן :O ?
ד דילבושloveביחוש New member 16/8/06 #68 נראה לי שבכל פנוי חוץ מהדובי והשמש השמש היא של ליהי והדובי לא זוכרת של מי והתות היה שלי אבל החלפתי ל==>
נראה לי שבכל פנוי חוץ מהדובי והשמש השמש היא של ליהי והדובי לא זוכרת של מי והתות היה שלי אבל החלפתי ל==>
O oOאורנית וזהוOo New member 16/8/06 #73 ../images/Emo54.gifה-../images/Emo39.gif, ../images/Emo42.gif, ../images/Emo85.gif תפוסים
T TUTZ היחידה New member 16/8/06 #80 טוב אז אני מאמצת את התות =] חח מתאים גם לכינוי שליי חח TUTZ תות חחח אנערףף
O oOאורנית וזהוOo New member 16/8/06 #50 ../images/Emo54.gifיש שרשור גרפיקה:] ואני יודעת להכין,אבל לא יפה
ה הדר נולי New member 16/8/06 #52 אז זהו ש ... אני לפני הרבה זמן נרשמתי לפורום הזה .. ודי זנחתי (בערך כמה חודשים ) ובגלל זה אני מזה לא מתמצאת בפורום .. ! אזז אין לי מושג מזה שרשור גרפיקה .. ואל תחשבי שאניי סתומה או משוו חעחעחעח זה בגלל שלא הייתי פה הרבהה זמןן
אז זהו ש ... אני לפני הרבה זמן נרשמתי לפורום הזה .. ודי זנחתי (בערך כמה חודשים ) ובגלל זה אני מזה לא מתמצאת בפורום .. ! אזז אין לי מושג מזה שרשור גרפיקה .. ואל תחשבי שאניי סתומה או משוו חעחעחעח זה בגלל שלא הייתי פה הרבהה זמןן