שירשור גיוס לקיר

TheFly

New member
ואללה עברו שנתיים

שיהיה בהצלחה קיר (ע"ע)
, אתה בתחילת דרך שלא שוכחים לטוב או לרע וזה תלוי רק בך.

Abbe Faria

New member
טעות אחת כבר עשית? לא מספיק?

לא מספיק החלטת שאתה אוהד מילאן, אתה עכשיו חוזר על טעויות והולך ללבוש חאקי? סתם קירקו, שיהיה לך המון המון הצלחה, תהנה... ואל תשכח - אתה חייב לי פורטיס במערכת כריזה...

pure alice

New member
../images/Emo50.gif אתה תצטרך את זה כי זה לא

יהיה קל/נחמד/בכייף

VeraLynn

New member
באיחור כרגיל... :)

רציתי לאחל לך שיהיה לך את השירות הכי קל בעולם תפגוש הרבה כוסיות (you fuck on first date...
) רק שתדע שלמרות שאתה חושב שלא.. אני מאוד מאוד אוהבת אותך!!!
קח איתך אחרי מוסיקה, את הפיקיות תשאיר בבית (כן כן.. אני יודעת.. סנובית אמרת?
לא פתוחה למוסיקה חדשה?[האמנם..?]
חובבת צפרדעים?
) אוהבת אותך מאוד! עוד נדבר!!!

GeForce 5

New member
מממ.... אני לא נוהג לברך מתגייסים..

אבל טוב שיהיה, שפשוף נעים וכו'... מזל טוב אני לא אגיד כי זה ממש מוגזם....

pasteran

New member
תנצל את הזמן

תעשה בלאגן תציית, תסרב תתתבאס, תתלהב תרוץ, תרוץ זכור את ההולדן לקודשו תתרווח, תלחץ תשתעמם, תסתקרן תתנסה, תנסה כל המגרבץ הרי זה משובח תלמד, תלמד תסלוד, תחבב הקם להשכימך השכם להורגו תתחבר, תתחגר תתרום, טירון תבלה תשתחרר

קיר יקר

בהצלחה בירוק. העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא - פשוט היה אתה עצמך, זה כבר יעשה את העבודה. אל תשכח מדי פעם לקפוץ לכאן.

hells bells

New member
בהצלחה לך יא מקומט.

תזכור תמיד שבצבא יש דרג יש זרג ולצערך יש רס"רים דפ"רים אוהבי כבוד! ותזכור שעוד לא נולד המניאק שיעצור את הזמן!

OzzzzzY

New member
בהצלחה../images/Emo13.gif

מקווה בשבילך שתהיה מרוצה מהשיבוץ... תחזיק מעמד בימים הראשונים , כי הם לא כ"כ קלים...

noosh

New member
הו, מזל טוב../images/Emo70.gif

טוב, נו, זה לא באמת מזל טוב, אבל למה לדכא אותך על ההתחלה
*מרגישה בעלת פז"מ, אפילו שהוא של שלושה שבועות* גילעד!!! שיהיה לך בהצלחה (נו, מן הסתם כבר התגייסת וזה די מאוחר, אבל זו לא אשמתי, זו אשמת הצבא, תאשים אותו) ותזכור - לעולם אל תתקן את המפקדים שלך בשגיאות עברית! הממ, כן, ואל תציע ענב למפקד שלך, הם לא לוקחים את זה טוב :|

למעלה