שירשור גיוס לקיר

melancholy man

New member
שירשור גיוס לקיר

קיר קמט, הלא הוא גלעד מתגיס ביום חמישי, ומצטרף לנועה בהגנת המולדת. שיהי לך רק טוב קיר, וכן, לכולם כאן אכפת. תשמור על עצמך, וקח קצת מוריסון לטירונות... תנו לו בברכות!

ThePiper

New member
הילד הקטן שלנו מתגייס?

בהצלחה לך! וכשאתה עושה ש"גים באיזה בסיס נידח בצפון תחשוב עלינו ועל עמה שאתה נהנה לרדת עלינו... זה יתן לך כוח להמשיך!

גילעד עם י'!!!! מזל"ט!!!

מזל שאתה מתגייס סוף כל סוף ניפטר ממך אחת ולתמיד ולא נצטרך לזכור אותך בכלל ובטח שלא להתגעגע... *המוןןןןןןןןןןןןן חיבוקים..... מאיה

Boo9ie

New member
גיוס קל, גיוס נעים.

שיהיו לך כוסיות בבסיס, ואולי יהיה לך סוף-סוף זמן לעשות חושבים על דיסק הפיקיות שדפקת באמצע החיים.
תחזור אלינו, ובעיקר תהנה.

Boo9ie

New member
אגב,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=133642&sid=10 תמיד אפשר לנסות את זה. I'm So Tired I'm so tired, I haven't slept a wink I'm so tired, my mind is on the blink I wonder should I get up and fix myself a drink No,no,no. I'm so tired I don't know what to do I'm so tired my mind is set on you I wonder should I call you but I know what you'd do You'd say I'm putting you on But it's no joke, it's doing me harm You know I can't sleep, I can't stop my brain You know it's three weeks, I'm going insane You know I'd give you everything I've got for a little peace of mind I'm so tired, I'm feeling so upset Although I'm so tired I'll have another cigarette And curse Sir Walter Raleigh He was such a stupid get.

MajorWinters

New member
ןלפעמים החגיגה נגמרת../images/Emo19.gif

אל תשכח לאחר לבקום! לא להקדים! ותזכור שלא מפטרים מצבא! אז תעשה מה שבראש שלך.... מקסימום תשב 14 בפנים
.... תמיד מפחדים מאלה שישבו....

LadyG

New member
לגילעד עם הי' ../images/Emo70.gif

כל הברכות שבעולם לגילעד עם הי'. גדלת מאז שהפורום התחיל את דרכו לפני שנתיים. נשארת רגיש ופגיע ואלו תכונות מאד יפות (במיוחד אצל בחור
). מעבר לכל הברכות הרגילות של שרות קל, נעים ומעניין (ולא מסוכן
) אני רוצה לאחל לך, שתפסיק לחשוב שהעולם כולו נגדך ושלא אוהבים אותך. זה בטוח לא נכון ובטח לא פה בפורום. אז שיהיה לך הכי הכי שאפשר ושתמיד תלווה אותך מוסיקה נהדרת. ואל תעלם לגמרי...תבוא לבקר...גם בצ'אט.

Miss CB

New member
../images/Emo50.gif

לבחור המשעשע שאך לא מזמן הפנמתי בבת אחת, ברגע של הארה, מה הקטע של הניק שלו.. (זה בא לי בבת אחת בצ'אט לפני חודש) (סליחה באמת שאני לא יודעת מי זה קירק האמיט! כאילו, עכשיו כן, אבל לפני לא)

קיר קמט

New member
תראו מה זה, כולו עור ועצמות

רואים שאמא שלו לא פולנייה, צקצק. זה בטח מה שדרדר אותו לסמים, המחסור בארוחה חמה. אני רוצה להודות לכל אלו שטרחו לברך, ולהגיד לכל אלו שלא טרחו לברך - זכותכם, אתם רק הוכחתם מה שאני כבר יודע
אה, וגם, עברתי היום טסט

למעלה