שירשור בנים !!

../images/Emo142.gif../images/Emo29.gifר-ק מ-כ-ב-י../images/Emo29.gif../images/Emo142.gif

../images/Emo153.gif גמני רוצה... ../images/Emo68.gif

תמיד שירשורי בנים הם הכי טובים (כמו גם פורום בנים וכ'ו).. אז ננסה גם כאן... שם: שיר יעד בחיים: לדעתי שהגשמתי את היעד שלי בחיים.
כדורגל: מכבי חיפה
כדורסל: הפועל גליל עליון, ביליארד: אני בעיקר זאת שמעיפה את הכדורים החוצה... צבא:
...

777771

New member
ליגה של ידע בספורט

מי שמעוניין לדעת פרטים שייצור איתי דרך האיי סיי קיו 271254160 שווה למי שמבין בספורט

guinness man

New member
היי אני חדש ברשותכם

היי אני אריק בן 17 וחצי בת-ימי...לא ערס :) יעד בחיים...לבקר בכמה שיותר מקומות בעולם ולאחר טיול ארוך שאני יעשה במזרח להיות סטודנט שמקצוע שתרם בחרתי.. צבא בינתיים כנראה ישלחו אותי לגולני,לא אוהב ספורט למרות ששיחקתי כדורגל 9 שנים אחרי הפרישה פיתחתי שינראה מיוחדת לספורט(קצת כדורסל לעתים רחוקות מאוד לא יזיקו לי) כעיקרון עכשיו אני לא עושה כלום בחיים נעבור את הבגרויות הייה בסדר...לפני הצבא אני נוסע עם חבר שלי לאח שלו באיביזה לאיזה 3 שבועות להתאכסן אצלו יש לו אחלה בית למרות שאני לא ממש תיפוס של מסיבות אבל קצת לנקות את הראש חובה ...כמובן שזה בנוסף לטיול לאילת המסורתי שהרוב כאן עושים עם חבריהם לפני הגיוס ... קיצר אין לי מושג מה אני מז**ן לכם את השכל תסלחו לי יש לי נטייה להגזים:)

cory183

New member
אני טוםבוי אז זה גם נחשב:)

קורי שינדלר יעד- להיות מפורסמת אלא מה:) רצוי בתחום המשחק כדורגל- מכבי חיפה אימפריה!! כדורסל- לשעבר קפטן נבחרת הבנות (הכושלת..::) של ערוני ה חיפה.. בילארד- יש לדודים שלי בבית איזה כיף להם... באולינג- אנשים! אני בכבודי ובעצמי (אלוהים יודע איך) עשיתי 2 סטרייקים ברצף פעם אחרונה ששיחקתי (וגם כמה ספיירים) בהחלט נקודת שיא בקריירה שלי! חחח זה יהיה כמו אצל אל בנדי חחח 4 טאצ'דאונים במשחק חח צבא- מדריכת יח"ש או מכי"ת (בנים כמובן!) ובכלל לרב אני שוביניסטית אז... נשים- למטבח!(חחח חוץ ממני כמובן אני צריכה מישהו שאוהב לבשל.. ולנקות חחחח...)

cory183

New member
מאמי לא יכלתי לשחק עם עצמי...

חחח עם כל הכבוד לחברות הקבוצה...

למעלה