שירשור בנים !!

MoOsHoN17

New member
שירשור בנים !!

איזה בנים כותבים פה? להתפקד שם ...יעד בחיים.....כודרגל\כדורסל\ביליארד ....צבא...ושאר דברים

OpticalIllusion

New member
זה חדש ......

מקס (או מקסים), גלר ..... יעד : אולי כבאי ביום מן הימים
כדורסל וביליארד בהחלט
... כדורגל? אין מצב ... צבא: ממשיך ללמוד ... שאר דברים? תשאל אני אענה ....

Ed Hunter

New member
קייי

שם:אדי(אדוארד) פדייב יעד בחיים: להיות חובל כדורסל, ביליארד צבא: קורס חובלים שאר הדברים...

The Flash

New member
ככה...

יניב(יניב) רוזנבלט(כן כן...) יעד בחיים? ברודווי... כדורסל סבבה ביליארד ופול עוד יותר סבבה...כדורל...נההה... צבא מקווה לתיאטרון צהל אם לא אז נראה כבר...

Law Ho

New member
annotha dog is-in-da houseeee

אני גיל.. נעים מאוד. יעד בחיים... לא יודע. כדורגל - לא כל כך. כדורסל - על הכיפאק (לא שאני יודע לשחק). ביליארד - לא. ממש לא. אף פעם לא הבנתי את הפוזה הזו וזה לא כיף. צבא... פרופיל 45.. מה כבר יתנו לי? ואני גם בן יחיד. אגב, יש לי קב"א 56 ובכל שאר הדירוגים הפסיכוטכניים והעברית והכל.. היום אבא שלי בירר לי ויש לי ציון מקסימלי בהכל. אבל כנראה שהולכים לדפוק אותי בתפקיד פשוט .. מבאס.

shay1986

New member
Rock it on dude!!!

אני שי.נעים לי מאד!!!(חבר במפלגה הקומוניסטית "התאילנדים מאשקלון"). מדריך טיולים היעד שלי שאני מתכוון לכבוש אותו!!!. אין עדיין פרופיל צבא זיין!!! יאקקקקק כדורגל
כדורסל סבבה!!!
למרות שפרקתי פעם קודמת את האף(לפני שבועיים וחצי). ביליארד נו טנקס!!! מעדיף קרא קופה!!!!

OpticalIllusion

New member
גם אני בן יחיד ... הפרופיל שלי 64..

אבל יהיה בסדר ... אל תדאג .... צור קשר באייסי .... 135609599 (ניצל"שתי פה קצת נכון ? לא נורא ...
)

asi man

New member
חחחחחחחחחח

גם אני ילד יחיד,ואני חדש פה רק היום התחלתי להיכנס לכאן

frieman

New member
מתפקד....

שם: עומר פריימן... או היפראקטיב... יעד בחיים: לעבור את המטר 80... אני עכשיו 178 כדורגל: נראה לי היחידי פה.... חולה על כדורגל מת על זה.... יאללה מכבי תל אביב אמפרייה!!!!!! כדורסל: מת על כדורסל.. גם לשחק גם לראות.... ועוד פעם למרות שהפסידו.... יאללה מכבי תל אביב!! ביליארד: לא משו... אבל נהנה לשחק..... יאללה... סתם אין למכבי קבוצה אני חולה על כל סוגי הספורט חוץ מקריקט ובייסבול לא מבין את זה ושיא הלא מעניין... :/ צבא: שיריון כבוד!!! פרופיל 72 ומת ללכת לקרבי.. אז שיריון כבוד! שאר דברים: שוקלד השחר שולט!!

MoOsHoN17

New member
טוב הגיע תורי

שמתי לב שיש הרבה אוהבי כדוררסל ואני חייב לומר...סוף סוף ! אני אוהד הפועל ירושלים...לא שאני הולך למשחקים...אבל זה עדיין משהו כדורגל פעם אהבתי, אבל היום זה נראה לי משחק מטופש מידי...לא יודע למה מממ צבא...כרגע אני במסלול להיות טבח או מדריך...נו פרופיל 64 למה כבר אפשר לשאוף..\ אה קווראים לי נאור-)

מיקה86

New member
סליחה על ההדחפות

הפועל ירשולים...יאמי...התאהבתי בהם באיזה משחק שבכלל הייתי אמורה להיות לטובת הקבוצה השנייה. בכל מקרה. עידו סקסי:))

למעלה