שירשור באגים ..

adar11

New member
גם לי זה קרה

אני וחבר שלי קבענו הופעה ההופעה התחילה שלחו לשתינו מסר ואז עצרו את ההופעה וכתבו שהלהקה שלי לא מוכנה כי אין לה מספיק מעריצים וירדו על זה 30000 אלף מעריצים ו-100000 שקלים שם הלהקה הוא: painkiller אני לא יודע איך אני בודק מס' להקה אז תגידו לי איך אני בודק ואני יכתוב גם את המס'

HaDaRoSh

New member
מה מה מה ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

איך ???? היה לי חמש מיליון ומשהו ונהיה לי ₪4358440 איך זה הגיוני ? לא הייתה לי שום תקרית שהורידה לי כסף
להקה 367

lia2sh

New member
אוקיי יש לי המון באגים בזמן האחרון

קודם כל מאז שהתחילו ההופעות המשותפות... עשיתי הופעות קטנות והמדד של המעריצים ירד לי פעמיים ל-0!!! היו לי 20 ומשהו אלף מעריצים ואחר כך הרווחתי 4200 ומשהו מעריצים וגם הם ירדו לי ל-0!... וגם הוצאתי שלשום אלבום ועדיין לא קיבלתי ממנו שום רווח למרות שאתמול קיבלתי רווחים מ-2 האלבומים הקודמים של הלהקה... מס' להקה 12299 תודה רבה, ליאת

תודה על הדיווחים

אנו עוברים על התקלות (אם הן תקלות) ובודקים מה ניתן לעשות. עמכם הסליחה.

../images/Emo41.gif בעניין הכספים ש"נעלמו"

בדקתם בדו"ח כספים וראיתם שנשלחו אתמול משכורות. מצחיק שלא דיווחתם על זה שיש שם משהו לא הגיוני כי זה שיחק לטובתכם
. אז למי שהיה כתוב מספר זעום בתור משכורת, אז זו התקלה. אם היה כתוב לדוגמא 15, זה לא אומר שירדו לכם 15 ש"ח, אלא ירדו 15%. זה כתב את מספר האחוזים שירד במקום את הסכום האמיתי. התקלה בתצוגה סודרה ובסבב משכורות הבא תראו את הסכום המדוייק שירד.

מה עם התקלה שההופעות במקום להעלות

כסף הם מורידות לי רשום שהרווחתי וירד לי הסכום הזה וגם הכפתור של בכן בהופעות משותפת לא פועל לי

איזה באסה לי אף פעם לא ירד על משכורת../images/Emo28.gif

וזו פעם ראשונה דיימאט... הצטרפתי למעגל המבואסים.

THE ILLEGAL ONE

New member
אוף ../images/Emo10.gif הייתי בטוחה 15 ש"ח

אתם מוזמנים לשנות את זה ל15 ש"ח אתם יודעים

לאן?

נעלמו לי כל ההודעות בתיבת מסרים?? אני רוצה אותםם זו הדרך היחידה לדעת כמה ק השתפרתי מההתחלהה

היום שמתי לב למשו.

נכון כשממלאים את זה של הרווחים? אז אם אני, נאמר, אקח 70% של כסף, לא אני אקח אותו, אלא השני.

הקסומה1

New member
אל תעשו הופעות משותפות יותר

אני אתמול בדקה ה-90 ביטלתי הופעה כי פחדתיי שהכל ילך לי לזבלל עזבוו תעשו הופעות ככה נקי אם הסתדרתם ככה עד עכשיו למה שזה לא ישאר ככה? זה כמו לקנות שיר אתה לא קונה שיר כי אתה צריך שיר נואשות אתה קונה רק בשביל הקטע בשביל העובדה שקנית שיר....זה לא שווה את זה

אבל זה נחמד :/ וכשמזמינים אותי אז

לא אכפתלי, וגמאני מזמינה אנשים ועדיין, מרוויחים הרבה יותר מעריצים מאשר שתיים בזאפה ואחת בפאב כדי לכסות על ההוצאות.. :/

Like The Wind

New member
באג../images/Emo70.gif להקה 3901

היום בבוקר ביו לי איזה 33( אלף מעריצים, ועכשיו ירדו לי המעריצים
למה זה קורא
כבר בפעם הרביעית, המעריצים יורדים לי כל שעה באיזה אלף....

rambo16

New member
באג להקה 2036

קבעתי הופעה למחר וזה לא מופיע לי בלוח פעילות לתקן בבקשה

למעלה