שירשור באגים ..

adva989

New member
אז הייתה הופעה או לא הייתה??

כי אם בתיבת המסרים היה כתוב שהלהקה לא מוכנה ולא היה כתוב שההופעה התחילה אז בסדר.. אבל זה לא פייר שמורידים לי אנרגיה גיבוש ומעריצים וההופעה בכלל לא התקיימה אז לפחות שיעלו את מס' ההופעות כי בזבזתי על זה 5 שעות!! אז לפחות תעלו לי את ההופעות שעשיתי או שתעלו את האנרגיה הגיבוש והמעריצים אני לא מבינ ה את זה!

לא זה, ולא זה.

הופעה שנכשלת היא הופעה שמתחילה ונכשלת מייד. אם אני לא טועה את שעות החזרה מורידים על זה, ובצדק. וזה הופעה שנכשלה אז לא מעלים את המס'.

adva989

New member
אבל אני לא מבינה

ההופעה התקיימה אז למה זה לא מעלה את כמות ההופעות ודבר שני בלוח מסרים לא היה כתוב שההופעה נכשלה היה כתוב שהלהקה לא מוכנה להופעה

adva989

New member
אז אם לא הייתה הופעה

אז למה ירד לי גיבוש אנרגיה ומעריצים?!?1 אולי תעלו לע את ההופעות שעשיתי וזהו כי לא סתם ירד לי גיבוש ואנרגיה ומעריצים

adva989

New member
אתה יודע מה...עזוב רגע את ההופעות ה

הקודמות עשיתי הופעה עכשיו ב-21:00 היו מספיק חזרות והכל היה בסדר ובלוח המסרים היה כתוב "החלה ההופעה בפאב השכונתי" אבל עכשיו שההופעה נגמרה לא כתוב כלום וזה גם לא אעה את כמות ההופעות אז לפחות את זה תסדרו.. מס' להקה: 7040

מנהלי המשחק יגיעו בבוקר

אבל בכל מקרה, לעניינך : זה לא שלא היתה הופעה, ההופעה נכשלה. יש הבדל. ובטח שאם הופעה נכשלת יירדו גיבוש מעריצים ואנרגייה. ועל ההופעה בפאב - ניסית לעשות ריפרש ?

adva989

New member
כן עשיתי ריפרש וגם

יצאתי מהמשחק וחזרתי וכלום...

BaRaK SeGaL

New member
תמיד יורד לי המעריצים

כל הזמן יורד לי המעריצים בלי שום סיבה. לא רשום דילמה או משהוא כזה פיתאום אני רואה שירד לי 10 אלף מעריצים, ולפעמים זה בהרבה יותר בבקשה תתקנו את זה מספר להקה: 2585

תקרא את הוראות המשחק.

תמיד, וכל הזמן, יורדים מעריצים. גם בלי דילמות, תקריות
נתיות , הופעות לא מוצלחות, וכו'.

ה ב ו ב ה

New member
אגב, גם לי להקה אחת

ביטלה לי אתמול הופעה משותפת בלי ליידע אותי, וזה הוריד לי המון כסף ומעריצים בגללו. הלהקה היא עידן והרומנים, מספר להקה 13509. ולאור זאת, אני לא עושה יותר הופעות משותפות, עם אף להקה! תודה על ההבנה.

הקפצה

נוו באמת.. תענו! אי אפשר ככה זה גם הוריד לי אנרגיה גם כסף וגם בזבז לי מלא זמן! להקב 6963

נו למה אף אחד לא מגיב?

זה עושה לי אותו דבר בהופעות עשיתי הופעה וזה רושם לי ההופעה תסתיים בעוד כ: הלהקה מתארגנת לפעילות (פעולה עלולה להתמשך מספר דקות) עברו כבר 50 דקות מאז תחילת ההופעה!
הקפצה

נשמע לי שההופעה התחילה, והטיימר לא.

בלוח הופעות מופיעה הופעה ? בלוח פעילויות ? וממילא חכה לסוף ההופעה ...

טוב ההופעה הצליחה.. אבל מה עם

השיר שכתבתי? זה סתם בזבז לי זמן כסף ואנרגיה
הקפצה

en li shem 7

New member
להקה 4416

באג1:אין לי אפשרות ליצור קליפים, שירים או מה שזה לא יהיה באג 2:הטיימר שלי לא פועל באג3:חברה לי מכרה לי שיר ולא ראיתי אותו(יותר מ1...בערך 8-9 שירים. ואתם יכולים לשאול פה אנשים שקנוא ותם במקומי
) באג 4:עשיתי הופעה עם מישו במרכז הירידים והרווחתי ככה:בהופעה זו הרווחת ₪147600,והרווחת 97500מעריצים! כיוון שבחרת להשקיע ביחסי ציבור, נגבו ממך עוד ₪32400 בנוסף לעלות השכרת המקום. התפוסה באולם היתה מלאה. בעקבות הופעה זו מדד האנרגיה שלך עלה ב %50, מדד הגיבוש עלה ב %50 רק המדדים של האנרגיה והגיבוש עלו. זה קרה פעמיים בהופעות אחרות, וויתרתי הפעם-אני מבקשת, מתחננת תתקנו את זה כי אז לא תיקנתם!!!!!!!! נמאס לי כבר, והתייאשתי לגמרי מזה.

למעלה