שירשור באגים ..

גצו36

New member
???????????????????

????????????????????????????????????אני לא ישתוק על זה...

adva989

New member
גם לי זה קרה!!

גם לי הוריד בין 4-6 מיליון זה ממש לא פייר אז תתקנו את זה מס' להקה:7040

דיי כבר נמאס!!!!

זאתי הפעם השנייה שאני אומר ועדיין אין התייחסות!!! רציתי לעשות הופעה משותפת, וקבעתי עם להקה בשם אספסודרי. היה כתוב ששני הלההקות מוכנות 100%. 10 דקות אחרי שהתחילה ההופעה, אני מגלה שההופעה נכשלה. ירדו לי כל המעריצים, וגם את ה-150,000 ש"ח ששילמתי על האולם, וכתוצאה מכך, ירדתי 70 מקומות!! זאתי הפעם השנייה שאני אומר את זה אז אני מקווה שתהיה התייסות!! כבר קרו לי מלא דברים כאלה ואף פעם לא התייחסו לזה אז כדאי שתתקנו אתזה כי כבר נמאס!! מספר להקה 4374

בעיה

נקבעה לי הופעה למחר למרות שלא קבעתי ( היא מופיעה בלוח הזמנים אבל לא ברשימת ההפעות) כמו כן רשומות לי להערב שתי הופעות בזמנים מקבילים למרות שלא קבעתי ואני לא יודע איפה הם וכ"ו....

ybbb

New member
אוףף זה עונש ממש מוגזם

בבקשה תתקנו את זה!!! זה מוציא את כל הכיף מהמשחק!!!

BaRaK SeGaL

New member
זה דפוק הופעות משותפותץ תמיד...

זה דפוק הופעות משותפותץ תמיד הלהקה השניה מבטלת את ההופעות זה קרה לי כבר פעמים אתמול קבעתי הופעות וביטלו והפסדתי כסף כי לא עישיתי הופעות באותו יום, והיום ביטלו לי אני בא לראות ב-122 מה קיבלתי, ובמקום לראות שעלה לי כסף אני רואה שירד לי מיליון שקל, וזאותי שהייתי צריך לעשו תאיתה הופעה ביטלהה

spatriot

New member
בגלל זה לא עושים הופעות

עם אנשים לא מאימנים. תפרסם את הלהקות שדפקו אותך

blondi rebelde

New member
גמלי ירד!! כבר ירד לי כמה פעמים

פעמים הכסף וחשבתי שזה המשכורת, אבל עכשיו נעלם איזה מליון שקל!! למה?

ה ב ו ב ה

New member
../images/Emo208.gif שוב ועדיין באג

קיבלתי הודעה שההופעה המשותפת התחילה, אבל הם מתארגנים לי פתאום??? יאללה שיעלו לבמה, מה זו ההתארגנות הזו? נתתי להם פטור מצו 8. קובץ מצורף

adva989

New member
יכול להיות אבל זה מראה בכל מקרה

שההופעה הסתיימה ובכל זאת הייתה הופעה וזלא משנה אן היא הייתה מוצלחת או לא...

התכוונתי ל היתה הופעה או לא.

אם אתה אומר שהיתה הופעה וקיבלת הודעה שההופעה התחילה והסתיימה בהצלחה - זה דבר אחד אם קיבלת הודעה מס' דקות לאחר תחילת ההופעה על כך שהיא הסתיימה כי אחת מהלהקות לא היתה מוכנה - זה דבר אחר.

adva989

New member
אני קיבלתי הודעה שאחת מהלהקות לא

מוכנה אבל בדף של ההופעות היה כתוב שהיא כאילו התקיימה הנה:מקום ההופעה מכיל 200 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪120. עלות ההשכרה הינה ₪14400. בחרת שלא להשקיע ביחסי ציבור. נראה שעדיף, בהופעה הבאה, ללכת על אולם קטן יותר, או לפחות לדרוש פחות כסף על כרטיסים... וזה אומר שההופעה התקיימה וזה לא קשור אם הייתה מוצלחת או לא היא התקיימה אבל כמות ההופעות שעשיתי לא עולה אני מבקשת שתתקנו את זה מס' להקה: 7040

כתבו כבר על זה שבלוח ההופעות

מופיעות הודעות לא נכונות, וזה עד כמה שהבנתי בטיפול. ההודעות הנכונות הן אלה שמופיעות, שוב, עד כמה שאני מבין, בלוח המסרים הראשי של הלהקה. אז ההופעה לא הצליחה ולכן לא קיבלת את המס' הופעה.

למעלה