שירשור אנשים שפהה =]

amitssss

New member
Mee too

שם- עמית שלו גיל- 16 מגורים- הרצליה פעם אחרונה שכלשתי היה רביעי בבוקר ושלישי בערב מקום גלישה- חוף השרון או זבולון או דבוש...

maorubin

New member
הנני כאן!..

מאור 17 לפני שבוע... רמלה.... לפני שבוע וחצי בערך.... הבגרות החוזרת במתמטיקה מזיינת לי ת'תחת!!.. זה עוד עם זה שיש לאחותי בת מצווה לפני ועבודה כל יום.... מערבי... טובגו....

rudi87

New member
פשש.. הרבה אנשים ../images/Emo3.gif

אני רודי 18 מת"א הפעם האחרונה הייתה יום רביעי. לא יצא לי לגלוש הרבה כי אני די מתחיל. מהחופים שהייתי אני מעדיף את הצוק והדולפינריום.

אוקיי...אז ככה...

אני גל :) בת 17 עוד חודש... מתגוררת במשכני בראש העין...כן אני יודעת שזה לא כל כך הגיוני למי שגולש P: פעם אחרונה שגלשתי הייתה בהחלט ממזמן...כי היה לי גדנ"ע...זה היה בערך לפני שבועיים ככה... מקום גלישה מועדף זה המרינה בהרצליה אבל החוף מתפוצץ בזמן האחרון ככה שזה די מבאס לגלוש שמה...אז תל ברוך איפה שהסלעים זה בהחלט מקום גלישה מקסים... וזהו... מממ :) יום טוב ובהצלחה לי בגיבוש.

קרנו

New member
איך בין דו !!!

שם- קר למשפחת נו גיל- בין 25 ל 27 מגורים- מתחת לגג (טפו טפו טפו) פעם אחרונה שגלשתי היה- חמישי בזבולון מקום גלישה מועדף - דנג'ר , השרון , אנטנות והשובר באשדוד

Dark faith

New member
../images/Emo3.gif

שם- רותם גיל- 19 ןחצי מגורים- בית שמש
פעם אחרונה שגלשתי היה- לפני שלושה שבועות...:-\ מקום גלישה מועדף - שמעו אני חדשה
אני עדיין מתחילה בגורדון שם...

ILANA360

New member
אני...

שם- אילנה וולגן גיל- 17 מגורים- נשר..(חיפה ) פעם אחרונה שגלשתי היה - חמישי מקום גלישה- סטלביץ' והסגור

W u t a n g

New member
../images/Emo181.gif

שם: גיא גיל: 18 מגורים: אזור נתניה פעם אחרונה שגלשתי: יום שישי חוף: נעורים, הדייגים.

lisaa

New member
שלוםם =]

שם:ליסה גיל:15 מגורים:ת"א פעם אחרונה שגלשתיי:לא זוכרת, פעם אחרונה שהיו גלים לפני כמה ימים טובים חוף:הילטון או דולפינריום

Moreiro

New member
גם אני פה ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

שם: מור
מגורים: פתח תקווה. פעם אחרונה שגלשתי היתה - אממ מזמן.. רגע אני צריכה לחשב את זה... כן, נראה לי ש... אף פעם
מקום גלישה מועדף - האינטרנט?

sfl

New member
מורר

רגע,את לא גולשת? אוליי כתבת פעם או משו ולא עקבתי..אבל איך הגעת לנהל את הפורום!?

Moreiro

New member
קשרים בצמרת ../images/Emo98.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

או שפשוט.. כנסי לפה. [ההודעה הראשית גם יכולה לעזור
]

yakov2skate

New member
../images/Emo66.gif

יעקב לדור
26.5
זכרון יעקב
שבוע שעבר (יש לי מבחן מחר...)