שירשור אנשים שפהה =]

jKiTTiE

New member
שירשור אנשים שפהה =]

שם-
גיל-
מגורים-
פעם אחרונה שגלשתי היה-
מקום גלישה מועדף - אנשים אל תיהיו יבשים! תשתפו פעולה שאחר כך לא תגידו שהפורום פה יבש!!

איש שפה

שם- גיא גיל- 15 וחצי פעם אחרונה שגלשתי- יום רביעי מקום גלישה מועדף- כרגע הקשתות אבל ברגע שהשובר יתחיל לעבוד אז השובר.

אני פה../images/Emo41.gif

שם-אביב גיל-15 ו3חודש פעם אחרונה שגלשתי-יום רביעי... מקום גלישה מועדף-קבר השייח שבאשקלון וחופית

b m x

New member
../images/Emo13.gif

שם-adam גיל-000 מגורים-hong-kong פעם אחרונה שגלשתי היה-alon... מקום גלישה מועדף -baeckdoor i com beak to israel 21.7

jKiTTiE

New member
וואלההה?!?!

ואתה תישאר הרבה או שתנטוש את ארצנו הקטנה ונטולת הגלים!?

Black Soul Om

New member
../images/Emo3.gif יָא מָאן!

שם: עופר מאושר ... ( זה השם משפחה שלי... לומדים להתרגל) גיל : 17 מגורים : רמלה CT פעם אחרונה שגלשתי... משהו כמו שבוע שעבר... מן הסתם אין לנו ים ברמלה.. מקום גלישה מועדף : j bay או קוסטה ריקה.. וכשאני מתעורר מהחלום זה פשוט המערבי או טובגו... jah live

PinkyRaSta

New member
יֵשְנַה ../images/Emo9.gif

שם- דריה גיל- 17 מגורים- חיפה פעם אחרונה שגלשתי- לפני שבועיים-3.. <אינלי גלשן כרגע> וגם לא בדיוק גלשתי, הגלשן מת. ולפני זה ב3/6... טחח יפה לי לזכור
מקום גלישה מועדף- גלשתי רק בנירוונה אז אני לא יודעת.

PinkyRaSta

New member
איפה זה?

וואי אני צכה שמישו יעשה לי מדריך של כל החופים בחיפה ואיך להגיע אליהם. <כן היה פה כזה לא מזמן אבל לא הבנתי כלום
> יש את הסטאל ביץ', הנירוונה, הסטודנטים והריפים שזה בערך על אותה רצועה וזה הכי נגיש לי. ויש את כל האלה שאחרי/ ליד יטבתה שמה... וגם את בת גלים... ואני לא יודעת אותם.

jKiTTiE

New member
אישה שפה חחח

שם- מור אבל מעדיפה בן דור ככה כולם קוראים לי =] גיל- 15 מגורים- בית אלעזרי ליד רחובות פעם אחרונה שגלשתי היה- לפני חודש ;[ עצוב מקום גלישה מועדף - ניצנים

עכשיו אנייייייי

שם-דרור גיל-18 עוד חודש ב"ה מגורים-קרית מוצקין פעם אחרונה שגלשתי-יום רביעי מקום גלישה מועדף- בקדור והפיק

sfl

New member
אישה שפה !

חחח מור יא מכוערת=] שם- אור.. גיל- 15..! מגורים- מושב ליד אשדוד.. פעם אחרונה שגלשתי- יום שבת שעבר=\..כל השבוע לא גלשתי בגלל המחזור המעפן גלישה מועדף- פלמ''חים..אני אומרת לכם..אין שם גולשי פוזה או גולשים מציקים אבל קצת גלים בעייתים =\. אבל אחלה חוף אני אומרת.

sharon002

New member
חביב

שרון עדי 28 חיפה אתמול 7.7.2005 בקדור.ריפים (חיפה) מרינה והשובר (אשדוד)

דני ביהרי

בן 30 (עם שני ילדים מדהימים) חיפה, כרמל לפני יומיים בפיק בחורף-הריפים והבקדור. בקיץ הפיק

גם אני פה

שם - אביב גלילי גיל - 15 מגורים - כפר סבא פעם אחרונה שגלשתי - שנה שעברה בקורס כזה של שבוע שלומדים לגלוש מקום גלישה מועדף - לצערי ולשמחתי..עוד לא קניתי גלשן אך אני קונה בשבועיים הקרובים! אשמח לקבל רעיונות לחופים שווים באיזור השרון

למעלה