שירשור "איך היה במפגש"...

תחיה

New member
ברצינות...

בעזר"ה ההודעה שלך הייתה מצחיקה, לראות מישו מבחוץ מה הוא חושב על זה... מצחיקה את, יש לך עתיד...

../images/Emo12.gifלירון זה מוכר לי מאיזשהו מקום../images/Emo12.gif

mayakol

New member
אהההההה........

הייתי נוכחת כמעט בכל הקטעים האלה! לא זוכרת איך את ניראית, אבל זוכרת בהחלט את הסיטואציות... טוב, העיקר שעשיתם שמיייח... ולהבהרה שוב- לא היה שום אמת או חובה... אנחנו ילדים טובים, או לפחות מאוווווד משתדלים

mayakol

New member
אם את שואלת כבר...

אז זה לא משחק שהחבר'ה פה משחקים... ואתם משחקים אותו כי אתם מחפשים את כל הקטעים ההם, שהמשחק ההוא מפיק. אצלנו המצב שונה. ואני לא באה לתקוף חלילה, רק מנסה להסביר.

mayakol

New member
עד שלא תפסיקי להתייחס בהומור

לאמונה שלנו, לא נראה לי שהשיחה הזו תמשיך להתקיים...

יש דתיים יותר, יש דתיים פחות

יש מאמינים יותר ויש מאמינים פחות. אמנם לא כל דתי מייצג כראוי את הדתיים (זה לא רמז לאפ אחד, זה כדי לעורר נקודה...) אבל בעיקרון הרוב פה דתיים, חוץ מכמה. בכל מקרה, לא צריך לקחת כל מילה שלנו, כי אנחנו נערים וכדי לדעת לענות על שאלות של ממש, צריך לדעת ממש טוב! ואנחנו יודעים כמה הלכות, לא הכל. אז אם חילוני רואה שמישהו פה לא מייצג כראוי את הדתיים - שידע, שזה לא כולל את כל הדתיים ולא כולל שום דבר. זה כולל את הבנאדם עצמו!!!! נקודה למחשבה! (נ.ב. אני חוזרת ואומרת,אני לא מדברת ספציפית על אף אחד, זה רק שיביינו, ולא יגרם פה חילול ה')

PlAyBoY gIrL

New member
גם אני עשיתי שמייח!

וגם אני מחאתי כפיים! (סליחה על השם הבלתי צנוע שלי) וגם אני באתי להצתלם ואתם קמתם! ממש לא בסדר! ואת לירון! את! שתקי!

PlAyBoY gIrL

New member
כן כן!

לאו מכם שתוהים"מה היא דפוקה? איך היא רושמת להצטלם?" זה בכוונה... בפורום שלי אני לא צריכה להסביר אבל משום שאני אורחת פה... אז......

למעלה