שירשור "איך היה במפגש"...

lali37

New member
שלחתי בטעות בלי לכתוב תוכן

היה ממש כיף!!!!!!! כל מי שלא בא הפסיד בענק!!!!!!

mayakol

New member
שירשור "איך היה במפגש"...

לא מבינה איך לא פתחתם עד עכשיו, אז אני מתכבדת לפתוח את השירשור שבו כווווווווולם יכתבו איך היה, מה היה, ממה הכי נהנתם, את מי הופתעתם לראות וכו'... אני אצטרף אחרי שאתם תתחילו

tiki tiki

New member
היה סבבה אבל...

כולם שתקו! בפורם אתם לא סוגרים ת'פה אבל כולם שתקו כמו דגים....(חוץ מיוסף...)

tiki tiki

New member
וגם...

ליעד- בסוף לא דיברנו....... בגללך באתי! (סתם...) אמרת שאני יבוא כדי שיהיה לך עם מי לדבר........

beckham17

New member
היה פיצוץ!!!!

בכל מקרה, חבר'ה, גיליתם שאני לא ג'ינג'י!!!!

lali37

New member
אריאל עם כל הכבוד לכל הבולטיש שאתה

אומר בצאט- אתה לא ג'ינג'י ואתה לא בלונדיני! אתה כן חום!!!!!!!!

lali37

New member
אבל הוא לא

אנ'לא קולטת אתכם..... יש לו שער חום בהיר.... איפה הג'ינג'י ואיפה הבלונדיני?!?!

lali37

New member
לא נכון!!!!

ממש לא כולם שתקו!!!! דברתי עם שירה ושולי ותמר ומיכל ועוד אנשים....

נכון, באמת לא הייתה שתיקה!

דיברתי טיפה עם שי וגם טיפה עם גילת, עם ליאור (ריבוע) גם טיפה וגם עם אריאל. ובכלל עם הבנות דיברתי הרבה! עם גילת, ויערית קצת, עם רבקה, עם מיטל, עם מיכל תמר ואלישבע, שאותן אני מכירה, עם שולי, מיכלוש7 (טוב, טוב לא נקרא לך ככה!) ועוד!

tiki tiki

New member
לא אמרתי ש..

שכולם שתקו! אמרתי שהיו את החמישה ילדים שדיברו עם כולם וכל השאר דיברו עם שתיים שלושה ילדים!!

LadyTitania

New member
איך לא פתחנו?

חלקנו הגיעו בזה הרגע לביתם:) איך היה? היה טוב, אפילו טוב מאוד. אני גאה לומר שיחסית למפגשים הקודמים גדלנו בצורה משמעותית! האמת, שהופתעתי שכ"כ הרבה אנשים באמת הגיעו. (מסקנה לגבי המיקום? ...) לכל מי שלא הגיע - חבל, אבל תמיד יש את המפגש הבא! שמחתי לפגוש את כולכם, אם בפעם הראשונה או השניה. אגב - שירה, הגעת בזמן?

tiki tiki

New member
שבת- בנוה מיכאל...

אני ומיכל גרות בפנימיה (לא בתור חניכות) ואולי נוכל לעשות שבת שם מתי שיש שבת חופשית לילדים של הפנימיה...... זה בטוח יעלה פחות ממלון או אכסניה!

למעלה