שירשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך
דוגרי...

אני הכי מסכימה איתכם בעולם!!! אביב הוא יוצר ומוזיקאי ענק... וטופשטים מוזיקאי לפי המוזיקה שלו...ונכון שיש לו שמון שירים פוליטיים...וגם הם יפים בלי להתייחס לכל מילה ומילה... ואם היינו לא אוהבים כל מזויקאי לפי הדעות הפוליטיות שלו .... אמממ די היינו נשארים בלי לאהוב אפחד

שילייי!!! שיר ישן...

בית קפה קטן שיר לוי מילים: גידי שמור לחן: גידי שמור יושב בבית קפה קטן שלוש בלילה העולם דומם ומנסה לשבור תזמן הלילה קשה להרדם תמיד ידעתי שאני קצת לא בסדר זורק מילים בלי הכרה... אני ניזכר איך היא אמרה לי אז בעצב יבוא יום ואברח ממך אכן היום היא כך עשתה אמרה שלום ולא תשמע עלי יותר עזבה הכל והסתלקה לא אמרה שתבקר תמיד ידעתי שאני קצת לא בסדר זורק מילים בלי הכרה אני ניזכר איך היא אמרה לי אז בעצב יבוא יום ואברח ממך לבד בבית קפה קטן המחשבות והשתיה מתערפלות ומסנן את העשן עכשיו נותר רק לקוות תמיד ידעתי שאני קצת לא בסדר זורק מילים בלי הכרה אני ניזכר איך היא אמרה לי אז בעצב יבוא יום ואברח ממך עצור בבית קפה קטן...

וכמובן השיר שלי=]

ועם הזמן\ ליאו פרה ותירגם וגם שר אביב גפן =] ומשה וגם כל השאר תקראו תמילים לפניי שאתם שופטים <למרות שכנראה כבר שמעתם ת'שיר> ועם הזמן, ועם הזמן הכל חולף וליבך הגאה הופך לעלם יחף ושכחת מזמן מה אתה מחפש וזה בסדר אתך הכל חולף. ועם הזמן, ועם הזמן הכל חולף, מבטה החטוף שאותך כה ריגש, חיפושים בלילות אחרי יופייה הכובש, עכשיו כמו ריח בושם זול מתנדף. כי עם הזמן, כי עם הזמן הכל חולף. זיכרונות מתוקים מתקלפים כמו מעץ בקורת הספינה שטבעה במצולות הכל נשכח ורק נשארת הדממה. כמו כרית ישנה שאיבדה רכותה כי עם הזמן הכל חולף. ועם הזמן, ועם הזמן הכל חולף. איך נמכרה נשמתך עבור פרוטות בשבילה. לרגליה היית כמו כלב מורעב, אך עם הזמן הכל חלף, והיא נשכחה. ועם הזמן, ועם הזמן הכל חולף. וקולה כבר דעך אין דקירות אין כאב, ולמי תכשיטים ולמי אתה כותב ועם הזמן אתה כבר לא אוהב. כי עם הזמן, כי עם הזמן הכל חולף. מרגישים מלבינים או כמו סוס עייף שכשל במרוץ רוצה לישון כבר ודי. אישה שקרית מיטה מקרית למי אכפת. מרגישים נבגדים בחלוף השנים. כי עם הזמן הכל חולף.

שילי:)

יומן מסע / אביב גפן ואריק איינשטיין אינספור שבילים ויציאה רושם בתוך יומן מסע להתערבב ולא להיבלע רושם בתוך יומן מסע והיה אם מישהו בא אל תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב יפרוק את הכאב בשלווה מגע הרוך גובר על המכה רושם בתוך יומן מסע כולנו עשויים אבק של אהבה רושם בתוך יומן מסע מביטים למעלה ונושאים תפילות כשבינתיים שוכחים שהמשמעות לחיות היא לשאול את השאלות ולענות והיה אם מישהו בא אל תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב יפרוק את הכאב בשלווה

ASTAR3

New member
קצת מאוחר...בקטנה....

careless wispers/george micheal I Feel So Unsure As i take your hand And lead you to the dance floor As the music dies Something in your eyes Calls to mind a silver screen And all its sad goodbyes [Chorus] I'm never gonna dance again Guilty feet have got no rhythm Though it's easy to pretend I know you're not a fool I should have known better than to cheat a friend And waste a chance that i've been given So i'm never gonna dance again The way i danced with you Time can never mend The careless whisper of a good friend To the heart and mind Ignorance is kind There's no comfort in the truth Pain is all you'll find [Chorus] Tonight the music seems so loud I wish that we could lose this crowd Maybe it's better this way We'd hurt each other with the things we want to say We could have been so good together We could have lived this dance forever But now who's gonna dance with me Please stay [Chorus] Now that you've gone Now that you've gone Now that you've gone Was what i did so wrong So wrong that you had to leave me alone

למעלה