שירשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

עומד מול ראי/בית הבובות וכנראה שאחרי הכל את תהיי כאן לצדי והכל צר פתאום צופף מידי בשבילי והנה אני עומד מול ראי מנסה להיות חצי אמיתי מתוך הדימיון זה לא ישרוד זה חייב להיות מציאותי קום הגיע הזמן לקום להתחיל ללכת בדרך המדוברת נסה לבודד את הכל כי כל ציור גדול מתחיל בקו של מכחול פשוט הפעם הוא לא חייב להיות שחור לא חייב להיות שחור...

שלי!!!

למה לי לקחת ללב אריק אינשטיין למה לי לקחת ללב- יש לי דברים חדשים בראש, יש לי דימיון שעוזר לפעמים לשכוח. למה לי לקחת ללב- יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי תמיד חברים שעוזרים לשמוח. תן לצעוק, תן ללמוד תן לצחוק ותן לשמוע תן לחות ותן לטעות תן לעצמך לסלוח פשוט לאהוב. זה מה שרציתי לכתוב- לך עם זה לאט, ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה. למה לי לקחת ללב- יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי דמיון שעוז לפעמים לשכוח

לינויהה

New member
שלי..?!

רציתי שתדע ביצוע: יהודה סעדו מילים ולחן: עוזי חיטמן אלוהים שלי, רציתי שתדע חלום שחלמתי בלילה במיטה ובחלום ראיתי מלאך משמיים בא אלי ואמר לי כך באתי משמיים, עברתי נדודים לשאת ברכת שלום לכל הילדים לשאת ברכת שלום לכל הילדים וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך ולא היה שלום הוא מזמן הלך ואני עם החלום אלוהים שלי, רצית שתדע חלום שחלמתי בלילה במיטה ובחלום ראיתי מלח ממצולות הים עלה ואמר לי כך באתי מן המים, ממצולות הים לשאת ברכת שלום לילדי כל העולם לשאת ברכת שלום לילדי כל העולם וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלח ולא היה שלום הוא את הבשורה לקח ואני עם החלום אלוהים שלי, רציתי שתדע שהחלום הזה נשאר לי כחידה אלוהים שלי, רציתי שתדע על החלום שלי רציתי שתדע אלוהים שלי, רק רציתי שתדע

MS6

New member
מה זה החילול הקודש הזה?

ביצוע הוא אך ורק של עוזי חיטמן.. ארור מי שהמציא את כוכב נולד

who is this

New member
תודה שלקחת לי את השיר..

לילות לבנים/אביב גפן מילים: אביב גפן לחן: אביב גפן ומשה לוי לאחרונה כמעט כל פניה נראית כמו דרך ללא מוצא בכל יום שעובר זה יותר מתבהר כמה שאת חסרה תני לי סיבה לחבק אותך מלילות לבנים אני בא אלייך תני לי את היד ונברח מכאן הלילות לבנים כשהם בלעדייך את עכשיו ישנה כמו פיה עצובה שגנבו לה את כל הקסמים ואני מרוחק מנותק משותק והלב מתפוצץ לרסיסים תני לי סיבה לחבק אותך מלילות לבנים אני בא אלייך תני לי את היד ונברח מכאן הלילות לבנים כשהם בלעדייך בכל יום שעובר זה יותר מתבהר כמה שאת חסרה

LPgirl

New member
אוחח.. תקוע לי בראש כל היום!

Ghetto Gospel 2pac Uhh, Hit them with a lil' ghetto gospel [Chorus - Elton John:] Those who wish to follow me (My ghetto gospel) I welcome with my hands And the red sun sinks at last into the hills of gold And peace to this young warrior without the sound of guns [2Pac] If I could recelect before my hood dayz I'd sit and reminisce, nigga and bliss on the good dayz i stop and stare at the younger, my heart goes to'em They tested, it was stressed that they under In our days, things changed Everyone's ashamed to the youth cuz the truth looks strange And for me it's reversed, we left them a world that's cursed, and it hurts cause any day they'll push the button and yall condemned like Malcolm x and Bobby Hunton, died for nothin Don't them let me get teary, the world looks dreary but when you wipe your eyes, see it clearly there's no need for you to fear me if you take the time to hear me, maybe you can learn to cheer me it aint about black or white, cuz we're human I hope we see the light before its ruined my ghetto gospel [Chorus - Elton John] [2Pac] Tell me do you see that old lady aint it sad Living out a bag, but she's glad for the little things she has And over there there's a lady, crack got her crazy Guess she's given birth to a baby I don't trip and let it fade me, from outta the frying pan We jump into another form of slavery Even now I keep discouraged Wonder if they take it all back while I still keep the courage I refuse to be a role model I set goals, take control, drink out my own bottle I make mistakes, I learn from everyone And when its said and done I bet this Brotha be a better one If I'm upset, you don't stress Never forget, that God hasn't finished with me yet I feel his hand on my brain When I write rhymes, I go blind, and let the lord do his thang But am I less holy Cuz I choose to puff a blunt and drink a beer with my homies Before we find world peace We gotta find peace in that war on the streets My ghetto gospel [Chorus - Elton John] [2Pac] Lord can you hear me speak!! To pay the price of being hell bound...

talia s

New member
שלי......

Nirvana Smells Like Teen Spirit Load up on guns, bring your friends It's fun to lose and to pretend She's overboard and self-assured I know I know a dirty word Hello (x16) With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us A mulatto An albino A mosquito My libido Yeah I'm worse at what I do best And for this gift I feel blessed Our little group has always been And always will until the end Hello (x16) With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us A mulatto An albino A mosquito My Libido Yeah And I forget just why I taste Oh yeah, I guess it makes me smile I found it hard, it's hard to find Oh well, whatever, nevermind Hello (x16) With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us A mulatto An albino A mosquito My libido Yeah

MS6

New member
מצטער באמת שאני לא יכול לתמוך

באדם שקורא לסרבנות מצה"ל... שיהיה מצדי האדם הכי כשרוני עלי אדמות, אדם כזה אני לא יכול שלא להחרים.

Oded Hashoded

New member
משה אני כה איתך!!

עכשיו השיר שלי... הכל עד לכאן עמיר בניון מילים: עמיר בניון לחן: עמיר בניון מנגינות מדומות, משטות, מזייפות מטשטשות לי את שביל הזהב מתנגנות בי, משקרות לי, מציקות. רציתי להביא קצת, להרגיש איזה ערך וסמכתי עלייך שאת תגלי לי את הדרך. ונשמתי אוויר מזוהם והלכתי בערך התהלכתי שולל עד לכאן. אני רואה, אני מרגיש אני רוצה, אני אדיש אני חכם, אני יכול אני גיבור כל כך גדול הכל אני, אני הכל אני חזק, אני בתוך בועה סתם מנופח בלי שום ערך וידעתי בסופו של דבר, היא תתפוצץ לי בדרך התביישתי, כמו מצורע הרגשתי בערך ואולי זה הכל עד לכאן והלוואי שזה הכל עד לכאן אנשים ישנים, משתגעים, מתנשאים רוקדים ונשרפים לאורו של ירח, להשתגע, להתבדח, סתם כי מישהו רצה כל כך להרגיש כמו איזה מלך וסמך רק עלייך, שאת תגלי לו את הדרך ואמרת לו שהוא מיוחד הוא אוהב שאת משקרת הזיות, הזיות עד לכאן. אני רואה, אני מרגיש אני רוצה, אני אדיש אני חכם, אני יכול אני גיבור כל כך גדול הכל אני, אני הכל אני חזק, אני בתוך בועה סתם מנופח בלי שום ערך וידעתי בסופו של דבר, היא תתפוצץ לי בדרך התביישתי, כמו מצורע הרגשתי בערך ואולי זה הכל עד לכאן והלוואי שזה הכל עד לכאן

who is this

New member
שני דברים..

קודם כל הוא טוען שהוא רצה להתגייס אבל לא קיבלו אותו לאן שהוא רצה.. לא שאני הכי מאמין לזה.. אבל דבר שני זה שאני לא שופט מוזיקאי על פי שעותיו אלא על פי המוזיקה שהוא עושה..

דוגרייי

קשה לי להעריך אותו בתור בנאדם כי בתור אחת שאח שלה רק התגייס ואני חושבת ומבינה כמה הצבא חשוב למדינה הזאת.. אבל הוא מוזיקאי ויוצר ענקי.. וגם מהסיפור שלו עם הצבא עשו סיפור נורא גדול, המון סלבריטאים לא התגייסו וגם אנשים אחרים.. וכל מיני דוגמניות וסתם בנות שהתחתנו רק כדי להשתמט זה בסדר?! ועוד אלף ואחד דברים.. ומכל הנאום הארוך שלי אני רק רוצה להגיד שאביב שולטט :p

LPgirl

New member
המממ...

תראו אני מאוד אוהבת את המוזיקה של אביב גפן וזה דיי מתנגש כי בכל זאת ... אני לא חושבת שצריך להעריץ אומן.. אלא את המוזיקה שהוא יוצר אבל אביב גפן (ומספר אומנים נוספים) מכניסים אל תוך המוזיקה שלהם את הדעות הפוליטיות שלהם וזה מה שהורס וזו טעות של אותם אומנים אז מה שנשאר זה לאהוב את המנגינה והלחן

וגם את הביצוע

כי למרות כל מה שאומרים עליו ועל הקול שלו.. קול אחר לא היה עושה את העבודה הוא יודע לרגש ולא רק בגלל המילים והלחן :)

למעלה