שירשורי ה-

• פותח הנושא N D R
  • פורסם בתאריך

די כבר2

New member
אם כל כך רע לך כאן

אתה כל הזמן מתלונן; אבל לא תורם מאומה לעיצוב המקום בכתובים שקשורים לפורום או לכל דבר מלבד תלונות אינסופיות
למה אתה לא הולך
טוב לך בפרק ב'- תשאר שם. היה מתאים לנו השקט ממך וממנו. היה נחמד פה לרגע. יאללה ביי.

N D R

New member
סיגל נחמיאס...

כבר חודשים שאני מחפש באתר חברה את סיגל נחמיאס שלי

N D R

New member
מצאתי את רנה

מאז אני רגיש לכל סרט בכיכובה. חייב לאריאל את ההיכרות הזו אבל לא רק לו. לעוד מישהי...

פעם... 'צמע סיפור

בא לך פתאום להתגייס למילואים??...
פעם לפני המון שנים... לא רוצה להסגיר את הגיל שלי..
רציתי לברר למה כבר שנתיים (דאז) לא קוראים לי למילואים. התקשרתי למשרד הקישור.. ענתה לי חיילת, הצגתי את עצמי וביקשתי לדעת למה לא מזמנים אותי למילואים... פעמיים, פעמיים היא ביקשה ממני לחזור על השאלה שלי.. הביטוי לא ממש האמינה למשמע אוזנה נכתב כאילו עבור המקרה הזה... היא בקשה ממני להמתין, ואז ברקע אני שומע קוראת לקצינת הקישור (לא סיגל..
) ואומרת לה.. בואי, בואי, את חייבת לשמוע.. יש פה מישהו שרוצה לעשות מילואים. שתבין אלה היו הימים של המשתמטים, כולם ניסו להתחמק, והנה מתקשר מישהו שכן רוצה לעשות מילואים... לבסוף אכן קראו לי למילואים.. אבל הנה הסיפור בצורה טלגרפית. זימנו אותי לשמירות, ולא לבסיס הקבוע, בחוץ היה קור מקפיא עצמות, ולכן שמרתי מתוך הרכב שלי, באחד הפעמים נרדמתי כמובן, נשפטתי למחבוש, ברחתי לפני שנכנסתי למעצר, הוכרזתי כעריק, אחרי כשנתיים הגעתי מרצוני לבסיס נשפטתי שוב, ישבתי במעצר 7 ימים (בעבודה סיפרתי שיש לי מילואים לשבוע...
) ואחרי שיצאתי לחופשי, החליטו לא להעזר בשירותי הטובים, ומאז לא עשיתי מילואים...

N D R

New member
סיגל שלי גם לה לא קוראים סיגל

היא לא הייתה אחראית על המילואים. היא הייתה אחראית על החיוך של הבוקר היא הייתה אחראית על הרוח החיובית היא השאירה לי זכרונות טובים של נשמה טובה. אז כשנכנסתי לאתר חברה ושוטטתי לי ברשימת המבקרים פתאום ראיתי את שמה. מייד כתבתי לה מסר אבל כמו שקורה הרבה באתר חברה, אנשים ממעטים לבקר שם וכך גם היא. הפעם האחרונה שביקרה הייתה אוקטובר 2005 ומאז נעלמו עקבותיה ואני רק רציתי לומר שלום.

N D R

New member
../images/Emo13.gif ללכת... שאלה של החלטה

כל אחד יכול לבחור. ללכת או להלחם. בטח יש מלאן הבדלים בינינו אבל אחד מהם הוא שאני משתמש בניק המזוהה שלי לומר את דברי. ועכשיו לעניין, אם כל אחד שלא היה לו טוב במקום בו נמצא היה הולך ולא פועל לשינוי אז כנראה שבמדינה שלנו היו נשארים רק ה"חארות". מעניין מה מוביל אנשים לפחדנות?

Rinattt

New member
ואני חשבתי שאני ילדה ../images/Emo4.gif

רבאק זה פורום! לא איזה מלחמה על כסא בכנסת! כולה פורום וכולה
בא לך להלחם? בוא תעזור לי יום שני יש יום התרמה ענק לדודה שלי היא חולת סרטן וגוססת ורק תרופות יקרות יעזרו לה לחיות עוד כמה חודשים.

N D R

New member
הכל במקום המתאים לו בסולם.

וברמת הפעילות המתאימה למקום. חושב שזה חיובי יותר לפעול בעבור "טוב יותר". אם זו המדינה שלי אם זו שכונת המגורים שלי אם זה בעבודה שלי וגם במקום בו יש אנשים שאני מכיר. בכל מקרה - אני משקיע אנרגיה רק במקומות שחשוב לי להשקיע. ואם אני משקיע כאן אז זה בטח רק חיובי ובטח לא שלילי.

R a c h e li

New member
עכשיו מה ../images/Emo35.gif

2 גברים שאני אותם אוהבת פותחים הודעות ואני ממש מבולבלת
מה הנושא

מצוטטת

New member
תרגעי Rחלי)))))))))))))))))))))

אין כאן אישו של יאכטה את השאר הסבר לך על
קטן יאלללה תניעי כבר..... מחכת לך

N D R

New member
אחד עם זיקפת בוקר

השני עם תחושת
מתמשכת אין פלא שאת מבולבלת

R a c h e li

New member
עם זיקפה יודעת להסתדר

עם
מתמשכת אני כרגע בקורס
מקווה לעבור ואז מבטיחה להסתדר

מזל חי

New member
מי רצה להיות מנהל ולא קיבל???????

השמועות שגונבו לאוזניי לאחרונה היו "אף אחד לא רוצה להיות מנהל ולקחת את התפקיד הזה"... בהמשך נבחרה חברה/חברת פורום? ..ועכשו כשקוראת אותך וקוראת את גבריאל אמממממממממממ אולי תסבירו לי מה שלא שמעתי? האם מדובר בחוסר שיתוף איתנו ככותבים? האם מדובר כאן בענינים שעוד לא גונבו לאוזניים של אחרים?

למעלה