שירשורי ה-

• פותח הנושא N D R
  • פורסם בתאריך
כשאדם פונה אליך בשמך

ואתה לא כותב לו "אני מבקש שלא תכליל אותי בהודעות מעין אלו"? הנה דוגמה. ההודעה מתחילה בפניה אליך ישירות. לא רוצה להביא קישורים לעוד הודעות של אותו ניק, שהיו בעיני גובלות בגזענות, אם כבר הזכרנו משטרים אפלים. לא ביקשתי שתבקר אותו, רק שתציין שאינך מעונין להיות מזוהה עימו. ואגב, לאורך כל הדרך, לא התייחסתי לזהותו של הכותב, רק לתכנים. כי "נאה דורש נאה מקיים". מכיון שאין לי דרך בודאות מי זה, איני מרשה לעצמי להפריח הנחות לאויר. עוד משהו שלדעתי היה מאד בולט בכל המחאה. משפטים כוללניים, כאלו של "תאמינו לי", "כולם יודעים" אבל תאמין לי - לא כולם יודעים על מה אתה מדבר. אני לפחות לא התממתי, לא החנפתי (למי בדיוק???) ולא התחנחנתי. מחיתי על משהו שבאמת הפריע לי. מאד הפריע לי.

N D R

New member
בואי נפתח את הדברים.

כי לא כדאי להשאיר דברים עמומים. 1. הלינק הזה שהבאת לא היה מיועד אלי ולא ממש קראתי אותו עד לעכשיו. 2. לא עקבתי אחרי כל הודעותיו של הכותב הנ"ל 3. ההודעה הספציפית שהבאת אינה מזכירה משטרים גזעניים. זו ביקורת שהייתה יכולה להאמר בכל פעילות מפלגתית או אפילו בויכוחים במקום עבודה. 4. האם עלי להיות שוטר כלפי אחרים או להקפיד לקרוא כל הודעה שנפתחת לפני שאני מבקש שינוי במקום בו אני שוהה? 5. בעניין לשון הרבים, אם את מתייחסת לכתיבה שלי אז אם כתבתי בלשון רבים אז היו רבים. לא חושב שכתבתי "כולם" ואם כתבתי אז זה כנראה היה בהקשר למשהו שהוא עובדה כגון העובדה ש"דינה היא מנהלת בפורום גג" 6.היכן ראית חנופה שלי? אשמח לראות לינקים 7.היכן ראית התחנחנות שלי? אשמח לראות לינקים ועכשיו דבר ממני אליך: האכזבה שלי מדרך התנהלותך היא שבבואך למחות על מחנאות מדומה הפגנת מחנאות יתר. ואני לא מביא לינקים. כזכור לך, יש לי זכרון קצר. במקרים רבים מוטב שכך.

הלו הלו הלו

לא אמרתי שראיתי התחנחנות שלך ולא חנופה שלך. איפה ראית שאמרתי שעשית את הדברים האלו? כשאני כותבת אני, זה לא "אני בניגוד אליך". זה פשוט אני. רוצה לינק אחר של אותו כותב? שולחת לך במסר אישי. אני מתחילה לחשוב שכל הענין הזה של האכזבה ההדית נובע מאי הבנה גדולה.

ועוד משהו

איפה התנהלת במחנאות? זו רק הנחה שלך. לאורך כל הדרך כתבתי וחתמתי בשמי האישי. זה אתה שמניח שהתנהלתי במחנאות. אני ממשיכה לטעון שלא, אבל את היודע יותר טוב?

היה שם אחד

בשרשור ההוא שלא קראת עד עכשיו. פשוט מבריק,גאונות לשמה, חושבים נדמה לי היה הניק בו בחר ותוהים,המכיר אתה בתופעה? .

N D R

New member
לא מכיר

באחריות! ואם תבקשו יפה, אביא גם קבלות (יד ראשונה מרופא)

מזל חי

New member
לא חשבתי שאתה במלחמה

גם לא חושבת שיהיו כאן מנצחים או מנוצחים. בכלל לא חשבתי על מחנאות או מחנות בענין. אין לי אפילו צד או מי שיצדד.. מה שכן לא הגבתי באמת לרעיון הoof שכתבת עליו. אותי זה סתם מעצבן שיש שרשור ארוך מידי כזה. אז למדתי לקפל ומשהו שמתקפל לרוב אינני פותחת אותו אם אינו עניני מספיק עבורי. כשלא היה יותר מידי אוף פשוט משהו שלא ענין או ריתק נכון לאותם רגעים עבר לדף אחר וזה בסדר היה גם אם אני פתחתי את אותו משהו. נראה לי שלא ירדתי לסוף דעתך. כי לא ממש נראה לי שרק האוף מציק לך. אשמח להבין יותר ברור מה אתה חושב שישנה את המקום הזה וישפר בעתיד?!

d a n i e l s 5

New member
ת'אמת....

לא מצליחה להבין את "מלחמת האוף" הזאת. יודעת רק ש.....אני באופן אישי אוהבת את "אוף ברודוואי" ההצגות הכי טובות, אוהבת גם את "אוף שנקין" שם נמצאים בתי הקפה הכי שוים. "אוף"...הוא לעיתים העניין :) וכמובן .... ברוך השב !

N D R

New member
תשובה פשוטה

בלי מחיקות ובלי הצמדות לשרשורי
הפורום הזה יהיה בסופו של דבר נקי יותר ולו רק בגלל מיעוט טענות לגבי קיפוח (שאם תשימי לב הן עונתיות ומגיעות לסירוגין כאשר בכל פעם יש קרבן אחר). תשובה יותר פשוטה מזו לא אוכל לספק. עכשיו בשינוי פאזה עובר לברכתך
ברוכים הנמצאים. שמחתי לחזור. שמח להיות כאן.

אא ניר

New member
../images/Emo45.gif

רק שהשתיים הם בעצם אותה אחת. נראה לך שהשניה, לו לא היתה בראש של הראשונה, היתה משנה את הצבע שלה ? וזה בדוק !

kkkk1

New member
אחחחחחחח, לו רק ידעת

כמה אתה צודק. האחת שטן בלבוש שטן. השניה שטן בלבוש מלאך. ועכשיו לך תדע מה עדיף. מה שבטוח שבמקרה הזה פעמיים מינוס לא הופך לפלוס.

האמת

לא אכפת לנו בכלל.הרחבנו הראיה והולכים מפה {ומפורומים אחרים}אחרי הנהגת המדינה.פחות מזה כבר לא מספק אותנו בכלל. רק חשבנו לשתף,שכבר שבוע כל פעם שלפה אנו נכנסים "הבל היופי" של איך שקראו לו, מתישב לנו בראש.

למעלה