שירשורי ה-

• פותח הנושא N D R
  • פורסם בתאריך

N D R

New member
שירשורי ה-../images/Emo32.gif

נו היה יום אחד של חסד... קטי, את שוות ערך מולה. מכיוון שהיו לא מעט תלונות על הפורמט הקודם לפיו התנהל הפורום לפני שהצטרפת לניהול, יש צורך בשינוי. שרשורי ה-
שימשו לא פעם ככלי לסתימת פיות והעדפות שונות כפי שכבר הוכח בעבר וחייבים להפטר מהם לאלתר ולהחזיר את הליברליות לאופיו של הפורום הזה. זה ההזדמנות לשינוי. אחרת הנהלת תפוז תמשיך לקבל את אותם רשמים על הניהול כפי שקיבלה עד לפני שבוע.

N D R

New member
שלא תגידי שאני לא עקבי....

עקב בצד אגודל בצד פן גברי עם צדדים נשיים שבהחלט לא מתאים לניהל אבל יודע לעצב חתימות של מחאה.

אני...

מי אני שאדיג בכלל. עיצוב דפקא עושה לך רגל יפה... יכולה להזמין איזה ברושור לקידום מכירת הכרטיסים לטריפ הקרוב,לקוטב

N D R

New member
טריפים עושים לי את זה

האחרון אמנם כמעט וחיסל אותי (אמת בפרסום שבטח תפגע בתדמית) אבל אני בעד טריפים

החור באוזון...

הולך ומצטמצם...ככה שמעתי... סכנת החיסול לקרטיב נסוגה לאחור. שום הצפה לא צפוייה ב
ק. אבל לך תדע...אמרו גם שעניין החורים שם...תלוי במידת זיהום הסביבה.

N D R

New member
אני? להתייאש?

שימי לב הנני מתכבד להדליק משואה זו של יום שבת ה-3 ביוני 2006: לזכר, כל שרשורי הטעם שנדחפו ל-
לזכר, כל חיסולי החשבונות הקטנוניים לזכר, ימים של כיף ולמען פורום הוגן יותר.

הגינות..

כלכך הרבה עוד יש להשיג.. עד שנוכל לדבר על הגינות..שמזכירה לי קצת את המילה הגיינה.. נכון. זה מרגיז..ה
למינהם זה נוגד למה שחושבת.. אבל יודע כמה דברים יש שמרגיזים אותי.. מה דעתך במקום להדליק משואה להדליק את הלפיד..

N D R

New member
יאללה אם כבר פתחנו פינה

למה שלא ננצל אותה. מה עוד מרגיז אותך? בטוח תהיה לי התייחסות לזה

פינה..

לא ממש אוהבת שדוחקים אותי לפינה.. אני כשיש משהו שמרגיז אותי..רואים זאת בכתובים..גלוי וברור לעיין..

N D R

New member
נו אז אנחנו מזדהים נקודה הזו

אצלי זה לא רק בכתובים גם בתחתונים

בתחתונים...הצצתי..

ושלחת אותי לארץ
לנד.. הלכתי.. פגשתי אותם אנשים..
יפה זוהרת בכחול.. חסר לי עוד אטרקציות.. זה נראה אותו דבר..כמעט.

N D R

New member
נכון שפגשת שם מישהו שביקש להכיר

מישהי ושלא נבלע אוטומטית ב-
? כך שמי שמבקר יכול לקבל את תמונת המקום האמיתית ולא זו שרוצים שיקבל?

נבלע אוטומטית..

או זה דבר מרגיז..שהכספומט או הויזה נבלעים לי..לתוך לוע הכספומט! כל מנהל זכאי לבחור לא את דרך הניהול שלו.. בדיוק כמו שבפורום "פנטזיות מיניות"..יש גם כללים לכתיבה..פורומית והרי זה פורום של פנטזיות.. ונראה לך ששרשורי הOFF למינם זה המדד לרושם.. ושוב.. גם אני היתי מוותרת על הOFF..

N D R

New member
איך אומרים בערבית "כן", אייווה?

בטח אני טועה אבל לא חשוב. נבלע אוטומטית - כך צריך להיות

למעלה