שירשורים!

shiroosh999

New member
שירשורים! ../images/Emo79.gif

לפני כמה שבועות ראיתי את זה בפורום אחר, וזהה העלה את המורל של כל הפורום.. וסתם גם כי משעמם ל ויש לי מצברוח... אז אני אתחיל... אורטל ותמר! השיר הזה מוקדש לכן! עכשיו טוב/גלעד שגב: בדיוק כשאני מאבד עניין נזכרתי איך אמרת בוא ניסע והשארנו בלאגן כן... אני מאחורה עם כובע מצחיה ואתה מתופף על ההגה תוך כדי הנסיעה כן... הזמן עצר מאז לשבע עשרה שנים אני לבד בחוץ מחשיך ממש לפני שאני יורד מהפסים הרגשתי שאנחנו מתקרבים עם היד באוויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים כותבים שמות בחול מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף עכשיו טוב עכשיו טוב... בדיוק שאני מאבד תקווה נזכרתי איך הגעת וידעת להוציא אותי בזמן כן... חצר בית ספר בהפסקה אתה מחייך הגעת ישר מהצבא כן... כבר נהיה מאוחר אחרי שבע ושלושים אני לבד בחוץ מחשיך ממש לפני שאני עף מהפסים הרגשתי שאנחנו מתקרבים עם היד באוויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים כותבים שמות בחול מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף עכשיו טוב עכשיו טוב... עם היד באוויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים יושבים קרוב בחול מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף עכשיו טוב עכשיו טוב... בין שברי הימים הגעתי אל החוף שם אתה אמיתי וכל השאר כבר לא מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף עכשיו טוב עכשיו טוב... אז מפה.. אתם ממשיכים לשרשר שירים... יאללה תתחילו לשרשר!

SavageGirl1

New member
שיר שמתאים לפורום הזה....

(אז אני מקדישה אותו לכווולכם
) אז למה לי פוליטיקה עכשיו-משינה: אלפי שכירים של חרב מתכנסים בתוך מסגד הם מדברים עליי אך לא איתי ודוד של השכן שלי קיבל את הסמג"ד סיפרה אישתו של בן של אחותי ... שמיר ופטרוזיליה נפגשים באפילה לפתור את המצב הנוכחי ובניו-יורק המציאו זן חדש של מחלה ואיש אחד טוען שהוא אחי ... שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא כי שום דבר בעצם לא היה נכון גם הכדור שלנו שהפך למרובע שכח שהוא עגול... עסקי הרוקנרול בסן פרנסיסקו הגשרים זקוקים להחלמה ברוסיה עוד אסון של רכבות ההמונים הפילו בברלין את החומה ולי ולך נותר רק לקוות .. שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא כי שום דבר בעצם לא היה נכון גם הכדור שלנו שהפך למרובע שכח שהוא עגול.. אני ברוקנרול למה אבן ברמאללה סוטה ממסלולה..? למה אבן ברמאללה סוטה ממסלולה..? את וגם אני בתוך ארגז שר ואת רוקדת במרכז שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא שכירים של חרב מתכנסים בתוך האפילה ובניו-יורק המציאו זן חדש של מחלה מרגיש כל כך נפלא אנחנו עם סגולה אנחנו עם סגולה אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

MS6

New member
יום שני- הופעה של משינה ודורבנים..

בבר אילן.. והכל חינם כי אני סטודנט!

האחמית

New member
אינפקציה - אציטון

אציטון ביצוע: אינפקציה מילים ולחן: גיא בן שיטרית בואי ונשב על כוס קפה, נדבר על העולם, כמה שהוא יפה. אני אתן לך ללגום מהמשקה המר, עד שהוא נגמר. ואז תשאלי, מה שמת לי בפנים? ואז תשאלי מה שמת לי, בכוס הקפה שלי. אני אומר לך, בביטחון, שמתי בקפה אציטון, וחומר נפץ מחובר לשעון. תצרחי ותצעקי מה שתרצי, כי רק בסוף בסוף תתפוצצי. בחדר חקירה חשוך ואפל, שלושה שוטרים התחילו, במכות בי לטפל. שוטר אחד דיבר יפה, נתן לי סיגריות וכוס קפה. ועד שבסוף, התחלתי לדבר, והוא שאל, מה שמת לי? בכוס הקפה שלי? אני אמרתי כן זה נכון, שמתי בקפה אציטון, וחומר נפץ מחובר לשעון. הוא שתה, לא משנה מה הכמות, כי רק בסוף, בסוף, גם הוא ימות!

האחמית

New member
אינפקציה - נקרופיל

נקרופיל ביצוע: אינפקציה מילים ולחן: גיא בן שיטרית חושב על זה, שלקחו אותך ממני, לעולם איך הם לא הבינו שאני ואת ביחד, זוג מושלם, שני שוטרים ושני כלבי גישוש פרצו לי לדירה, לקחו אותי לחקירה, ואת היית מוטלת במיטה, ולא אמרת להם מילה פשוט בהית לך בתקרה לא אכפת לי שאני מדבר, ואת לא עונה, לא אכפת לי לספר בדיחה שאת בכלל לא מבינה, לא אכפת לי להזיז אותך מכאן לשם במריצה, ולא אכפת לי להכין לך על הבוקר סנדוויצ' עם גבינה. הא הא ולא אכפת לי מה כולם אומרים כי את כל כך שווה! לא אכפת לי, שרופה קבע כבר את מותך לפני שנה, ולא אכפת לי, שאת סתם גופה!!!

האחמית

New member
נושאי המגבעת- live in בית שמש

live in בית שמש ביצוע: נושאי המגבעת מילים: אוהד פישוף לחן: רם אוריון, תמיר אלברט, אוהד פישוף, אדם הורוביץ ואלון כהן live in בית שמש בכל סיבוב השמיים נעשים אדומים בין בוץ לביצה ללילות העירומים הלוך וחזור, הלוך וחדור, מתגלגלת השמועה המוסיקה אילמת, כוכב הרוק מת live in בית שמש קיצוני בצעדי מתקדמים גלגלים משתלטים על רקע נוסף-זה לא בידי אני ניגש לשערים הנעולים מחפש במי לפגוע הנערה שאני רוצה לאהוב היא גם זו שאני רוצה להרוג? live in בית שמש אני כמו הדוקטור שטבע מתחיל הצער לחלחל טיפול נוסף ימית אותי בסך הכל החזקתי כל הלילה בידה, עד שהיא בכתה... אני לא יכול לשלוט בזה live in בית שמש

האחמית

New member
משינה-הכוכבים דולקים על אש קטנה

הכוכבים דולקים על אש קטנה ביצוע: משינה מילים ולחן: שלומי ברכה הסיפור שלי הוא קצת מוזר על בחורה שלא מזמן הכרתי ואותה אני פוגש בבר כל לילה והיא היתה יפה קצת משונה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה אז יצאנו יחד לבלות בלונה-פארק גלגל ענק לא די לה למיטה הספקנו לעלות בלילה היא היתה יפה קצת משונה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה הסיפור שלי הוא קצת מוזר על בחורה שלא מזמן הכרתי ואותה אני פוגש בבר כל לילה והיא היתה מזן מוזר מזן כי את הכסף היא דרשה במזומן

האחמית

New member
חורף שנת 73

חורף שבעים ושלוש ביצוע: להקת חיל חינוך מילים: שמואל הספרי לחן: אורי וידיסלבסקי אנחנו הילדים של חורף שנת שבעים ושלוש חלמתם אותנו לראשונה עם שחר, בתום הקרבות הייתם גברים עייפים שהודו למזלם הטוב הייתן נשים צעירות מודאגות ורציתן כל כך לאהוב וכשהריתם אותנו באהבה בחורף שבעים ושלוש רציתם למלא בגופכם את מה שחיסרה המלחמה. כשנולדנו היתה הארץ פצועה ועצובה הבטתם בנו, חיבקתם אותנו, ניסיתם למצוא נחמה כשנולדנו ברכו הזקנים בעיניים דומעות אמרו הילדים האלה הלואי לא ילכו אל הצבא ופניכם בתצלום הישן מוכיחות דיברתם מכל הלב כשהבטחתם לעשות בשבילנו הכל להפוך אויב לאוהב. הבטחתם יונה עלה של זית הבטחתם שלום בבית הבטחתם אביב ופריחות הבטחתם לקיים הבטחות הבטחתם יונה אנחנו הילדים של חורף שנת שבעים ושלוש גדלנו, אנחנו עכשיו בצבא עם הנשק, קסדה על הראש גם אנחנו יודעים לעשות אהבה, צוחקים ויודעים לבכות גם אנחנו גברים, גם אנחנו נשים, גם אנחנו חולמים תינוקות ולכן לא נלחץ, ולכן לא נדרוש, ולכן לא נאיים כשהיינו קטנים אמרתם: הבטחות צריך לקיים אם דרוש לכם כח ניתן, לא נחסוך, רק רצינו ללחוש אנחנו הילדים של החורף ההוא שנת שבעים ושלוש הבטחתם יונה...

fucking shanti

New member
../images/Emo79.gifהבא בתור הוא סוס!

חולה על השיר הזה..... נושאי המגבעת-הבא בתור הוא סוס ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה הטעם בכבישים ללא מוצא אוהב אנשים שאיתם אתה אף פעם לא מגיע ל רוצה לפגוש שחקנית קולנוע מעניינת לא אוהב את כל האנשים אני ואני ואני ואני בשיטה הזאת אני כבר לא מצליח לגלות מה קרה בדקות האחרונות וזה לא עושה לי כלום ציפורים מסתובבות ציפורים מסתובבות שמח פה ושמח שם מספקים לה קרם בשלושים שניות היא מצילה את הרגליים שלה עכשיו התחיל הזמן עכשיו נגמר הזמן תלחץ מהר ותקבל תשובה כולנו עומדים במקום הלא נכון היא מצילה את הרגליים שלה הבא בתור הוא סוס הבא בתור הוא סוס אנשים שמנים יושבים לי על הראש מסתבר שאני לא לבד בבניין משהו מאוד מדאיג קרה מדאיג שאני לא מצליח להיזכר מה זה היה לא אוהב את כל האנשים ורק שחקנית קולנוע מעניינת יכולה ליצור מצב לפעמים אני עובר ליד בניינים ענקיים ומקושטים וזה לא עושה לי כלום ציפורים מסתובבות....

tamar brandy

New member
אוה../images/Emo122.gif

הורדתי ת'שירים שלך... אוי מי גאד לא שומעים ת'מילים בגלל המוזיקה החזקה!

אַמִיר

New member
את מכירה את הגירסא של אציטון...

אבל בלחן של קליפורנה קיישן?? זה פשוט ענק!!!!!

האחמית

New member
cradle- her ghost in the fog

Cradle of Filth Title: Her Ghost in the Fog Album: Midian [SPONSOR] The moon, she hangs like a cruel Portrait soft winds whisper the bidding of trees as this tragedy starts with a shattered glass heart and the Midnightmare trampling of dreams But oh, no tears please Fear and pain may accompany death But it is desire that shepherds its certainty as we shall see...... She was divinity's creature That kissed in cold mirrors A Queen of Snow... Far beyond compare Lips attuned to symmetry Sought her everywhere Dark liquored eyes An Arabian nightmare She shone on watercolours Of my pondlife as pearl Until those who couldn't have her Cut her free of this world That fateful Eve when... The trees stank of sunset and camphor Their lanterns chased phantoms and threw An inquisitive glance, like the shadows they cast On my love picking rue by the light of the Moon Putting reason to flight Or to death as their way They crept through woods mesmerised By the taffeta ley Of her hips that held sway Over all they surveyed Save a mist on the rise (A deadly blessing to hide) Her ghost in the fog They raped and left... (Five men of God) ...Her ghost in the fog Dawn discovered her there Beneath the Cedars stare Silk dress torn, her raven hair Flown to Gown, Her beauty bared Was starred with frost, I knew her lost I wept 'til tears crept back to prayer She'd sworn me vows in fragrant blood "Never to part Lest jealous heaven stole our hearts" Then this I screamed "Come back to me. for I was born in Love with thee So why should fate stand inbetween?" And as I drowned her gentle curves With Dreams unsaid and final words I espied a gleam trodden to Earth The Church bell tower key... The village mourned her by the by For she'd been a witch Their men had longed to try And I broke under Christ seeking guilty signs My tortured soul on ice A Queen of snow Far beyond compare Lips attuned to Symmetry Sought her everywhere Trappistine eyes An Arabian nightmare She was Erzulie possessed Of a milky white skin My porcelain Yin A graceful Angel of sin And so for her... The breeze stank of sunset and camphor My lantern chased her phantom and blew Their chapel ablaze and all locked into a pain Best reserved for judgement that their bible construed... Putting reason to flight Or to flame unashamed I swept from cries mesmerised By the taffeta ley Of her hips that held sway Over all those at bay Save a mist on the rise A final blessing to hide Her ghost in the fog And I embraced Where lovers rot... Her ghost in the fog Her ghost in the fog

למעלה