שירן סט צילומי חוץ.

להרוג? חס ופנחס..

אני לא רוצה להרוג אף אדם. רק רוצה כבוד למצולמים ולמצולמות. בלי לפגוע ולהעליב שלא לצורך. אותי אפשר לכסח חופשי ולומר לי שאני צלם גרוע בפנים ובצורה ישירה ושכדאי למצולמים שלי להצטלם אצל צלמים מקצוענים אחרים, שיוציאו אותם יותר טוב ממה שאני עושה ( כמו שכבר עשתה פה איזה צלמת שלא אנקוב בשמה ) אני לא נעלב לי יש עור של פיל מצופה בעור תנין ומרוח בשומן אווז. כל עוד אומרים דברי טעם בלי העלבות כלפי המצולמים , הכל הולך. צריך לזכור דבר אחד. במיוחד אנו העוסקים בתחום. רבות הבנות באות עם המון אשליות.. רובן הגדול לא מתאים מכל מיני סיבות להיות דוגמנית.. וזה לא בגלל שהן מכוערות או שמנות או רזות. לכל אדם יש יתרונות,וחסרונות. האחת יכולה להיות דוגמנית כלבו, וכל דבר יתאים לה.. האחרת טובה רק לדוגמנות פנים.. אחרת תוכל להתאים לדוגמנות שיער.. אחרת תוכל להתאים רק לדוגמנות ידיים וכו' וכו'.. לכל אחת יש משהו המתאים עבורה. ולכל אחת.. יש נשמה פגיעה. ואסור לנו העוסקים בתחום לשכוח את זה אפילו לא לרגע! אסור לנו לשכוח ולו לרגע! שאנו עלולים לומר מילים שיכולים לפגוע בהן קשה.. פגיעה בתדמית,בבטחון העצמי שלהן, וזה יכול לגרום נזק עצום. שום דבר בעולם לא שווה שנפגע במישהי שנמצאת כאן . יש דרך וצורה לומר כל דבר! יש גם לא מעט בנים ובנות שרוצים להצטלם בצורה מקצועית, לא בשביל לדגמן מחרכך.. רוצים שיהיו להם/ן תמונות איכותיות וטובות בשביל עצמם/ן.. עבורם באופן אישי. בעולם שלנו יש הכל מכל..

Gangsta15

New member
ויש את הדוגמניות שהכל מתאים להם..

ולא רק פנים\ידיים\גוף וכאלה...

Kewen

New member
לדעתי

התגובה שלך לא מעידה בכלל על עור של פיל וניכר שאתה כן נפגע באופן אישי - וזה בלתי נמנע לפעמים. ולפעמים זה טוב לשמוע ביקורת על עצמך ואפילו להפגע ממנה, במיוחד אם היא כנה וטובה. אני אחרי כל צילומים שלי הולכת לצלמים שאני מעריכה את דעתם ומקבל הרבה ביקורת קשה, ולפעמים אני בדכאון יומיים אבל בכל הפקה אני משתפרת ורק ככה אפשר להשתפר. אין ספק שיש לך לאן להשתפר אבל לא תצליח לעשות זאת אם לא תדע לקבל ביקורת, ואם אתה חכם אתה תדע לשמוע הכל ולא לזלזל באף פעם, כי גם אם הלקוח מרוצה וגם אם יש כמה אנשים שחושבים שהצילום מושלם- זה עדיין יכול להיות רחוק מהמציאות. אני היום מסתכלת אחורה על צילומים שהייתי בטוחה שהם פורצי דרך ושאני הכי מקצועית בעולם ואני צוחקת על עצמי כי הצילום פשוט היה לא טוב. בלתי אפשרי להיות אובייקטיבי כלפי עצמך. וכל מה שנאמר פה נכון גם לגבי דוגמנות, זה לא שום דבר אחר מלבד פורום לדוגמנות שרוצה לקדם בנות לדוגמנות. באף סוכנות לא תהיה בעיה להגיד לבחורה שהיא נראית לא טוב או שתיק העבודות שלה נראה נורא. אנחנו השלב שבין הסוכנות לבין החברות- עוד מדרגה בדרך אל העולם האכזר והשיטחי הזה שסובב סביב מראה חיצוני נטו. לכן תמיד משתדלים להיות כנים ורכים באותו זמן, לתת ביקורת בונה ולא הורסת ולפעמים זה בלתי נמנע שהבחורה תעלב. וזה בסדר!

עמי1986

New member
אני לא הבנתי כל כך....

מה זה בכלל משנה לך אם הוא נעלב או לא??? מה כל כך אכפת לך? אם הוא רוצה שיגיד שהוא לא נעלב אם זה מה שעושה אותו חזק... אני לא מבין את הצורך שלך להגיב פה מצטער....

Kewen

New member
אני מבינה שקשה לך,

אם יש לך בעיה בהבנה אתה מוזמן לשלוח לי מסר ואני אסביר לך, אין צורך להתנצל יש אנשים שהתפיסה שלהם מעט איטית יותר.

עמי1986

New member
אין פה ענייןן של תפיסה קרן...

פשוט שאלה שיטחית מה כל כך משנה לך אם הוא נפגע או לא...? זה מאוד נחמד שאת מעודדת אותו... אבל למה להתחיל להיכנס לפסיכולוגיה הזאת אם זה פורום דוגמנות.... אני מצטער אבל עם כל זה שאת באמת בחורה זהב זאת סתם הייתה ניראית לי עכשיו היתנשאות...

Kewen

New member
אני ממש לא מסכימה איתך

הנושא שדיברתי עליו מאוד רלוונטי, הוויכוח באשר לתגובות ישירות ואף פוגעות הוא אחד הוויכוחים הוותיקים בפורום ועולה אחת לשבוע. הגבתי את דעתי על נושא זה בתור משתמשת פעילה בפורום, בתור מנהלת הפורום ואף בתור בן אדם שאיכפת לו מעט מאנשים אחרים. אם אתה לא רואה כיצד זה רלוונטי זאת בעיה תפיסתית שלך, שאני לא שופטת אותך על אי ההבנה שלך, למרות שאין לי מושג אם אתה אדם זהב או ברונזה ואין לי מושג איך אתה מכיר אותי- אני מאוד שלמה עם מה שכתבתי ואני עומדת מאחורי זה, ואין בזה טיפת התנשאות אלא רק ניסיון לתמיכה כפי שאני תמיד עושה על גבי פורום זה והרבה בנות ואפילו בנים יכולים להעיד שאני עושה גם במסרים ושיחות אישיות במסנג'ר. אם עדיין הנושא לא ברור לך, אנא פנה אליי במסרים אישיים הפורום הוא לא המקום להעברת הביקורת שלך עליי באופן אישי. תודה:)

Gangsta15

New member
אממ...

תמונות יפות...הרעיון מגניב ממש.. את הדוגמנית לא ממש אהבתי,אבל זה כבר עיניין של טעם:) תמיד רציתי להצטלם על אופנוע חחח....היו יכולות לצאת תמונות הרבה יותר יפות לדעתי, כי הרעיון נחמד.. והכלב כזה מאמייי..אני רוצה אותו!!! כזה אני רוצה!! מי מביא לי?

Kewen

New member
היי אלי

קונספט חמוד, שלא מבוצע נכון לדעתי. מבחינת התאמת הדוגמנית לתחום: היא לא קשורה. יש לה פנים בוסריות, הגבות שלה פשוט לא מחמיאות לה, כל הקטע של הציפורניים והגבות נותן לה לוק לא יוקרתי ולא טבעי- היא באמצע, וזה נראה מעט זול. יש לה שפתיים יפות. לגבי הצילום: כמו שאמרתי, קונספטואלית זה נחמד, חוץ מזה שכל התמונות חוזרות על עצמן והיה מספיק 4 כדי לקלוט את הסט, יש בעיה רצינית עם הפוטושופ, ההבהרה של העיניים ניכרת בכולן, אבל יש תמונות (למשל תמונה 2) שזה נראה נורא. האופנוע נראה מעולה חשבל שבקושי רואים אותו, והיו לך שמים מעולים!

just PolPoll

New member
הבניית ציפורניים נורא צרמה לי!!!

ברוב בתמונות הפנים של הדוגמנית מאוד נוקשות.

1Unicorn1

New member
אלי../images/Emo24.gif

צילומים מדליקים! מאד אהבתי את השילוב של הדוגמנית על האופנוע ביחד עם הכלבה. יצאו תמונות מעניינות ומאד מוצלחות - כיאות לצלם מוכשר כמוך
הדבר היחידי שמאד הפריע לי זה הציפורניים של שירן. מחכה כבר לצילומים הבאים שלך!

c881

New member
אז לסיכום

אופנוע - מעולה. לא מספיק. דוגמנית - לא ראיתי מספיק, כדי לגבש דעה. כלב - מי מקרב כלב לאופנוע? יסולק לאלתר.

דעתי

הצילום סביר אבל לא התלהבתי ממהפקה. לוקיישן טוב אבל דיי פשוט ומוכר, אין הרבה חידושים. לדעתי האישית הדוגמנית זו בחירה רעה מאוד, לדעתי אין לה את הנתונים המתאימים והיא דיי פגעה בהפקה. הגבות דקיקות ומאוד בעייתיות הציפורניים והפנים בכלליות פשוט לא לטעמי.

IMAO

הלוקיישן ממש יפה לדעתי, ממש אהבתי את הכלב, את האופנוע קצת פחות. שניהם ביחד זה קצת טו מאצ' לדעתי, אבל בקטנה. מה שבעיקר הפריע לי היה הדוגמנית. היא פשוט לא התאימה הלפקה לדעתי.. כלבים בהפקה בדר"כ נותן לוק נורא יוקרתי ומשדרג את הכל, והדוגמנית פשוט לא מתאימה לטעמי. לא אהבתי את מבנה הפנים שלה כ"כ, את השיער המחומצן\צבוע, את הגבות -ממש- לא אהבתי וכנ"ל את הבנייה בציפורניים. כל הדברים האלה פשוט גורמים לה להראות טיפה לא מעודנת, והורסים, באמת. גם את הדוגמנית וגם את ההפקה. בסה"כ הפקה מעניינת, לדעתי
בקשר לדוגמנית עצמה - אני חושבת שאם היא תעבה את הגבות שלה ותסדר אותן בצורה שונה (פחות משולש) ותשנה את הבנייה בציפורניים למשהו יותר סולידי (שוב, אני מדגישה סולידי, כי גם לי יש ציפורניים ארוכות) - הלוק שלה ישתדרג פלאים. מקווה שלא פגעתי..

למעלה