שירלוש,

ויקי16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
את גדולה!!!!! הרגת אותי מצחוק !! חחחחחחחחחחחחחחחחח

keren007

New member
איזה מרגש ../images/Emo7.gif

שמתם לב שאנחנו מנהלות פה שיחת בנות?

keren007

New member
איך כולם נהיו פה בנות?!

פעם היו מלא בנים..... הפורום הזה עבר ממש אבולוציה! אני הכי זקנה פה........ אני יכולה לספר לכם כללללללל מה שעבר על הפורום...

ספרי ספרי

אני זוכרת שפעם, כשעוד הייתי פעילה בפורום לחיי האהבה תחת ניק אחר, נכנסתי לכאן ואתם דיברתם ממש על סטנדאפיסטים ודברים שממש קשורים לפורום. תגידו, מה אתם חושבים על "מה קשור"?

ויקי16

New member
תודה סבתא´לה...בואי נשמור את

סיפורי הנוסטלגיה לפעם אחרת...טוב? ממש לא בא לי לבזבז את חיי על לשמוע אותם

keren007

New member
בימים שבאמת דיברנו על סטנדאפיסטים

פירסמו הודעה פעם ב-100 שנה....... ומה היה הניק שלך אז?

actress

New member
יהההההה בגלל זה היית מוכרת לי לאן

נעלמת????????????????

ויקי16

New member
מסיבות מסוימות, אני לא חושבת כמוך

כי... את לא ממש חושבת...

keren007

New member
מסכימה... לאקי לא חושבת כי

לא לימדתי אותה לחשוב........ תגידי לאקי, ראית את השוט?

ל א ק י

New member
טוב מכיוון שאת סלקום.. ולא קולטת..

אני יסביר עוד פעם... אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. וכדי שבטוח תביני.. אני יכתוב את זה עוד כמה פעמים.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת..

נעלמתי ל.........

אז ככה: הצפתי איזה פורום כי פעם שנאתי את קהילת הפורום הזאת, אז די גירשו אותי מתפוז להמון זמן... לא היה לי כוח לעשות כינוי חדש, אז פשוט נשארתי ככה מחוץ לפורומים. עכשיו לא היה לי כוח להכנס ללחיי האהבה, וזה גם התחיל להראות לי, נא לא להיעלב, פורום קצת ... משעמם. אז מאז יש לי חיי פורומים אחרים לגמרי! ואישית, הם קצת יותר כיפיים ומעניינים!

ויקי16

New member
שירלי, איזה פורום הצפת?

אגב, גם אותי חסמו בעבר... את לא לבד... אפשר לפתוח קבוצת תמיכה...

למעלה