אני זוכרת שפעם, כשעוד הייתי פעילה בפורום לחיי האהבה תחת ניק אחר, נכנסתי לכאן ואתם דיברתם ממש על סטנדאפיסטים ודברים שממש קשורים לפורום. תגידו, מה אתם חושבים על "מה קשור"?
אני יסביר עוד פעם... אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. וכדי שבטוח תביני.. אני יכתוב את זה עוד כמה פעמים.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת.. אין לך עם מה לחשוב.. אז את יכולה לא להגיד שאת חושבת..
אז ככה: הצפתי איזה פורום כי פעם שנאתי את קהילת הפורום הזאת, אז די גירשו אותי מתפוז להמון זמן... לא היה לי כוח לעשות כינוי חדש, אז פשוט נשארתי ככה מחוץ לפורומים. עכשיו לא היה לי כוח להכנס ללחיי האהבה, וזה גם התחיל להראות לי, נא לא להיעלב, פורום קצת ... משעמם. אז מאז יש לי חיי פורומים אחרים לגמרי! ואישית, הם קצת יותר כיפיים ומעניינים!