שירי ראפ מהיר

bigrb

New member
שירי ראפ מהיר

אחים שרשרו פה שירים עם ראפ מהיר כזה סגנון טוויסטה, קרייזי בון וכאלה... התחלתי לשמוע דברים כאלה בלי הפסקה בזמן האחרון... תודה חברה.

Trrasque

New member
תוריד שירים של Twista

וגם Busta Rhymes - Gimme some more Busta Rhymes ft. Mystikal - Iz they wildin with us & gettin rowdy with us (אחד הגדולים!) זה מה שעולה לי ככה בשלף לראש

glass vegas

New member
מספרי הסיפורים-לא רוצים לשמוע וגם

BUSTA RHYMES-BRECK YA NECK אם ככה כותבים את זה..

ALMOG T

New member
קח שיר טוב

http://rapidshare.com/files/6772544/Almog_Funk.mp3 ותגיב עליו על הדרך כי הוא שלי:):):)

אחלה הפקה!!!

הדיקציה מתפזרת באמצע השיר כזה, הקטע המהיר בהתחלה ובסוף חמוד מאד... מיזה בפזמון?? roger troutman.???

obd4life

New member
../images/Emo9.gifהנה כמה אומנים

את טוויסטה ציינו פה כבר,גם באסטה איך שכחו את bone thugs&harmony??? ויש גם do or die pitbull גם מביא קטעים מהירים לא לשכוח את big boi מאאוטקאסט ששר מהר ויש גם אחד mr. capone-e יש את shawnna מdtp שהיא לפי דעתי הראפרית המהירה הכי תותחית שיש היום(דומא מעולה מהדיסק החדש של דידי דווקא היא diddy rock שיר ענק מבחינת הפלואו של טוויסטה ושל שוונה flipsyde-someday גם שיר מהיר -ludacris-southern_fried_intro אחד השירים המהירים הכי שווים אי פעם! ואחרון,אחד הראפרים האהובים עליי שאני מקווה שיחזור לימיו הגדולים עם שירים כאלו- Petey Pablo - Raise Up תהנה!

GDI aka OBP

New member
הוא לא כזה מ-ה-י-ר

אם אני מצליח לשיר אותו הוא לא כזה מהר לדוגמא יש tonedeff - heavywieght ו QN5 - velocity שגם שם הבית של טונדף שורף ועוד כל מיני קטעים באינטרנט למשל שטונדף ופאק.אפ.אם אם אני לא טועה שרים על טראנס... דווקא את צ'מפיון בחרת?

esvee

New member
אני עד

הוא שר את זה חופשי. ולטונדף יש דברים ה ר ב ה יותר מהירים. חפשו ביוטיוב הופעות שלו, תבינו לבד. :)

Rapid נאור

New member
זה החלק שאני מתערב בו!!

טונדף נרשם, אומנם לא רישמית, עם הפלואו הכי מהיר בשיר Most High של The Plauge עם וורס של 13.5 הברות לשניה. אחריו יש איזה אפס בשם Rebel XD שעשה משהו כמו 11.4 ונחשב להכי מהיר מבחינת גינס. את צ'מפיונס, אפשר לעשות, גם אני הצלחתי לעשות וגם לי יש עדים. גם את וולוסיטי הצלחתי לעשות מושלם מספר פעמים, שזה ללא ספק אחד הדברים הכי קשים שניסיתי לעשות עם היפ הופ. זה לא משנה את זה שהוא אחד הראפרים שזורמים, באופן קבוע, הכי מהר בשוק. בנוסף לזרימה המהירה שלו, הוא, בניגוד להרבה אחרים, לדוגמא של טוויסטה למשל, גם מגוון את הפלואו, ומשנה אותו ומשחק איתו, גם במהלך השיר. וגם כותב כמו שצריך, עם המון המון פאנץ'ליינס שיפילו אותכם לרצפה. חוצמזה שהוא גם היחיד שיכול לעשות את אותו הפלואו גם בהופעה חייה בלייב והקליפים ב www.qn5.com מוכיחים את זה, בעיקר זה של וולוסיטי. טונדף ופקאפקם לא שרים על טרנס בשום שיר שלהם. יש להם את Line Drop שזה כמו משחק טטריס שהם לקחו את המנגינה מהטטריס המקורי, וככל שהבית מגיע לפזמון השיר נהיה מהיר יותר ויותר. הם זורמים הרבה עם דראם'אנ'בייס אבל אין שום טראנס. עם יכולת להקפיץ מילים, לשון מהירה, הרבה הרבה אימונים, אפשר לעשות כל וורס, של כל אומן, לא משנה כמה מהיר זה.

esvee

New member
אור התכוון לשיר של טונדף עם

substantial, יש קליפ ביו טיוב שבו הם זורמים על טראנס.

למעלה