שירי ראפ מהיר

Rapid נאור

New member
אוקיי, אפילו לא שמתי לב לזה

הפסקתי קצת לעקוב אחריהם, אז לא הכי יצא לי להתעדכן במה שהלך במגה שואו. וד"א סתם שאלה.. אתה כבן אדם שמנגן, מצליח לנגן, סתם נניח, את Muffin Man של פרנק זאפה, זה אומר שאתה טוב כמוהו? אתה שמצליח לנגן סולואים גיטרות מטורפים כמו של אנדרו לאטימור, ריצ'י בלקמור, אלקס לייפסון וכו', יעשה אותך יותר טוב? לא. לחקות זה לא כמו לעשות. וטונדף, עושה את זה הכי טוב כיום. נקודה. .. .!

esvee

New member
אממ אם אתה מדבר על אור פה

אז הבן אדם בפלואו הרגיל שלו לא קשור בכלל לטונדף. הוא גם לא התהלב פה all over the place שהוא יודע .. פשוט אמר שהוא מצליח. זה לא benchmark לכמה אתה טוב כראפר. אם הוא היה פה הוא היה אומר לך אותו דבר.

esvee

New member
ואני מזמן כבר לא מנגן סולואים של

אחרים... בזבוז זמן. אולי מוציא קטע פה וקטע שם בשביל ההשראה אבל פיתחתי סגנון אחר לגמרי.. ששייך רק לי.

Funky Giraffe

New member
להוציא סולו אהוב זה אף פעם לא בזבוז

זמן. סטייל מפתחים *בעיקר* (אבל לא רק) דרך האזנה לאחרים... לא משנה כמה תנסה, אתה אף פעם לא תגיע לסטייל של הנגנים שאתה מנסה לכאורה "לשאוב" את הסטייל מהם ו"להתחקות אחריהם". לפעמים קשה להבין את החשיבות של להוציא סולואים ולנגן אותם בFEEL אמיתי, תאמין לי שזה רק מפתח אותך...

esvee

New member
ולמה אתה מספר לי את זה?

כאילו no offense או משהו.. אבל אל תלמד אותי :)

GDI aka OBP

New member
ווואווו אחי. נראה לי שלא הבנת טוב..

וד"א סתם שאלה.. אתה כבן אדם שמנגן, מצליח לנגן, סתם נניח, את Muffin Man של פרנק זאפה, זה אומר שאתה טוב כמוהו? אתה שמצליח לנגן סולואים גיטרות מטורפים כמו של אנדרו לאטימור, ריצ'י בלקמור, אלקס לייפסון וכו', יעשה אותך יותר טוב? לא. לחקות זה לא כמו לעשות. מישהו אמר שאני טוב כמוהו? נהפוך הוא אחי, לצורך האשכול כתבתי שדווקא השיר שבחרו - צ'מפיונס הוא לא כזה מ-ה-י-ר כי דווקא אפילו אני, אפילו, דגש על אפילו, אפילו אני מצליח לשיר אותו... אז זה כבר לא הופך אותו לכזה מהיר ונתתי דוגמאות לשירים אחרים שהם כן יותר מהירים וכן שורפים ת'אוזן אז לפני שאתה מתנפח כמו לא יודע מה ומתחיל לעוף על אנשים, שים לב למילים הקטנות. לא צריך לתקוף, ולא צריך לזיין ת'שכל. אני יודע איפה אני עומד וזה מספיק לי. פיס

dune d

New member
את צ'מפיון אני מכיר :)

לא מת עליו אבל זה זכור לי לטובה (בגלל הביט כנראה :))

למעלה