שירי מכשפות יש מכשפות ויש משוררים שכותבים שירים על מכשפות . ראו :
T THE gray New member 11/1/04 #2 באמת... יש לה משהו בשירים... אהבתי.. "וכל האפור וכל הספור וכל ההגיגים וכל הזרגוגים "
G gwizard New member 12/1/04 #3 אוי, אלי, אלי קודם כל זה די שקוף ששם המשפחה שלך הוא אשד. ודבר שני, אני לא הייתי מסתמך על מישהו שלומד פסיכולוגיה ואין לו קשר למכשפות כדי להפנות להסברים על בלטיין (=ולפורגיס). סך הכל נהנתי לקרוא את המאמר, למרות ששירה עברית לא מדברת אלי באופן אישי.
אוי, אלי, אלי קודם כל זה די שקוף ששם המשפחה שלך הוא אשד. ודבר שני, אני לא הייתי מסתמך על מישהו שלומד פסיכולוגיה ואין לו קשר למכשפות כדי להפנות להסברים על בלטיין (=ולפורגיס). סך הכל נהנתי לקרוא את המאמר, למרות ששירה עברית לא מדברת אלי באופן אישי.
N Nizzan Cohen New member 12/1/04 #4 למה אין לו קשר ?! הוא כתב מאמרים על מאגיה ופאגניזם. למעשה הוא כתב לא מעט כאלה. חלקם יותר אוהדים וחלקם פחות. ולמעשה מעולם לא נשאל מה היחס שלו לנושא.
למה אין לו קשר ?! הוא כתב מאמרים על מאגיה ופאגניזם. למעשה הוא כתב לא מעט כאלה. חלקם יותר אוהדים וחלקם פחות. ולמעשה מעולם לא נשאל מה היחס שלו לנושא.
G gwizard New member 12/1/04 #5 אני מדבר על אלכס הבחור שמחזיק בלוג ואליו אלי מפנה במאמר, לא על אלי עצמו.