שירי השנה

sappy song

New member
שירי השנה../images/Emo74.gif

שיר השנה של נירוונה-
שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)-
אלבום השנה-
קליפ השנה-
הדבר הכי טוב שקרה השנה-
תמונת השנה- ובשבוע הבא מהדורה מיוחדת של "שירי הגלגול"
שנה טובה וסטלנית לכולם

RoRiL

New member
אחלה של סיכום שנה.:)

שיר השנה של נירוונה- ללא ספק- ליטיום. שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- יותר מדי!! 3days grace- just like you 3 doors down- let me go pink floyd- wish you were here queen- we will rock you ויש יותר מדי.. אבל אלו העיקריים.. אלבום השנה- אין לי אפילו צל של ספק- 3 doors down- away from the sun קליפ השנה- אני מניחה שדני קליפורניה.. הדבר הכי טוב שקרה השנה- ממ.. אושר.. חברים חדשים ושינויים. פשוט שנה מצויינת
תמונת השנה-

../images/Emo220.gif../images/Emo9.gif

שיר השנה של נירוונה-
לדעתי- האיש שמכר ת'עולם. שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)-
ק-ו-ד-מ-כ-ל, שוגר ווי'ר גוינג דאון-ברורררר, המ, אולי אובר דה הילס של נייטוויש, איי רייט סינס של פאניק, טירס דונט פול של בולט, ואחרון..מממ..הו! רופטופס
של לוסטפרופטס. אלבום השנה-
המ, וואו. וואנס של נייטוויש, ד'ה פויזן של בולט, ו-אה פיבר יו כאנ'ט סווט אאוט של פאניק. קליפ השנה-
שוגר ווי'ר גוינג דאון
הדבר הכי טוב שקרה השנה-
באופן אירוני, שני דברים: היציאה מהארון מול ההורים שלי, והחבר הנוכחי שלי
תמונת השנה-
אחרי התלבטות קשה...

grapefruit

New member
../images/Emo175.gifאמג.

שיר השנה של נירוונה- קופסא בצורת לב.
שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- Russia on Ice - Porcupine Tree. אמנם לא שמעתי אותו כל כך הרבה בזמן האחרון, אבל הוא בהחלט שיר השנה שלי.
אלבום השנה- עכשיו אני אשים 5. חמשת הדיסקים שהכי מזכירים לי תקופות מהשנה: Damnation - Opeth. Lightbulb Sun - Porcupine Tree. Consign To Oblivion - Epica. Octavarium - Dream Theater. Everything Is - Nine Black Alps (אני כבר לא מטורפת על הדיסק הזה, אבל הוא היה חלק חשוב מהשנה שלי אז אני לא יכולה להתעלם ממנו).
קליפ השנה- אין.
הדבר הכי טוב שקרה השנה- יאס"א, חגי, ההופעה של אפיקה והפגישה עם סטיבן ווילסון.
תמונת השנה- כמובן שזאת-> ושתהיה לכם שנה טובה ומאממת!

../images/Emo168.gif אני.

שיר השנה של נירוונה- ללא ספק- Heart Shaped Box שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- 1. אביב גפן- לילות לבנים. 2. אביב גפן- צלקות 3. אביב גפן- רגעים 4. אביב גפן- אופק ילדותי (למרות שלא שמעתי אותו הרבה זמן...) 5. Porcupine Tree- Where we would be (הגיוון מדהים, נכון?) אלבום השנה- רק אחד? נראה לך? 1. In Utero 2. אביב גפן- המכתב 3. אביב גפן- לילות לבנים 4. Blackfield- Blackfield 5. Porcupine Tree- Lightbulb Sun קליפ השנה- תמיד היה ותמיד יהיה Heart shaped box הדבר הכי טוב שקרה השנה- אנה, ההופעה של בלאקפילד, הפגישה אתמול עם שגיא וכל דבר טוב שקרה עם אלכס ושי כמובן. תמונת השנה

MilkShack

New member
מה עם פוקימון השנה ? =[

שיר השנה של נירוונה- Smells Like Teen Spirit שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- Pink Floyd - One of My Turns Pink Floyd - Comfortably Numb Foo Fighers - All My Life System of A Down - Lonely Day אלבום השנה- או The Wall או In Utero קליפ השנה- נדמה לי שHeart Shaped Box הדבר הכי טוב שקרה השנה- איזה טוב ? אין טוב בחיים המסריחים האלה ! איפה אתם רואים פה טוב ? בחייאט שי ! תצביעו על דבר טוב ? דמאט #$^@%@%@# חח, ת'אמת ? אולי זה שהתחלתי ללמוד גיטרה. תמונת השנה-

Aline In Chains

New member
../images/Emo185.gifבבבבבוו

שיר השנה של נירוונה-
והוו,סאפי אני חושבת:] שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)-
help-beatles no excuses-alice in chains would-alice in chains comfortably numb-pink floyd Queen - Bohemian Rhapsody בואנה זה קשה מדי, יש לי עוד מלא שירים.. אלבום השנה-
נו מזה השאלון הקשה הזה!!;[, דירט-אליס אין צ'יינס. קליפ השנה-
אין בלום עם צ'אד. הדבר הכי טוב שקרה השנה-
המון דברים. תמונת השנה-
יש לי מלא תמונות;[ אנלא יודעת מה לשים, טוב נו..

dan the man

New member
טוב....דבש

שיר השנה של נירוונה-Heart Shaped Box שהשנה זכיתי להכיר אותו...אי איזה שיר שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- חח 5 ..אין לי כח להזכר...הייתה שנה ארוכה אלבום השנה-נברמיינד קליפ השנה-דני קליפורניה של הצ'ילי פפרס הדבר הכי טוב שקרה השנה-הפסיק צייד הלוייתנים בנורבגיה תמונת השנה-יש דברים שמצלמה לא יכולה לקלוט ובשבוע הבא מהדורה מיוחדת של "שירי הגלגול" שנה טובה וסטלנית לכולם

הארי פוטר ושבעת הגמדים!

שיר השנה של נירוונה- המ...Something In The Way שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- Misfits - Hybrid Moments Rise Against - Give It All Trivium - Like Light To THe Flies Offspring - Have You Ever? Billy Talent - Red Flag אלבום השנה-פאק..זה ממש קשה...אבל...Rise Against - Siren Song Of The Counter Culture קליפ השנה-המ...רד הוט צ'ילי פפרס - דני קליפורניה הדבר הכי טוב שקרה השנה-המ...הרבה דברים...חופש גדול היה נחמד מאוד תמונת השנה-בבקשה ובשבוע הבא מהדורה מיוחדת של "שירי הגלגול" שנה טובה וסטלנית לכולם

Itay Simons

New member
سنة حلو&#

שיר השנה של נירוונה- המ, קאם אז יו אר? שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- Nightwish-Over the Hills And Far Away Epica- Cry For the Moon Sonata Arctica- White Pearl, Black Oceans Savatage-Gutter Ballet Arch Enemy-Nemesis אלבום השנה- Epica- The Phantom Agony קליפ השנה- Arch Enemy- Nemesis ^^ הדבר הכי טוב שקרה השנה- המ, ההופעה של אפיקה ללא ספק
תמונת השנה- ^_^

Itay Simons

New member
חח דווקא את האות האחרונה זה

לא קולט >< רשום שם שנה טובה/מתוקה P:

Meds

New member
../images/Emo112.gifזה כ"כ קשה.

שיר השנה של נירוונה-MIlk It,Drain You ופניריואל בגירסא אקוסטית. שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- כ"כ קשה..
. I Am The Walrus-The Beatles Violet-Hole Not Everyone\Cosmopolitan-Nine Black Alpa Gold Lion-Yeah Yeah Yeahs Even Flow-Pearl Jam יש עוד כ"כ הרבה
. אלבום השנה- האנפלגד\אין יוטרו\בליץ' ליב טרו דיס-הול אבי רוד-ביטלס לד זפ 1\4 קליפ השנה- הארט שייפד בוקס\בלאק הול סאן הדבר הכי טוב שקרה השנה- אנגליה
. תמונת השנה-
.

vadi101

New member
שנה טובה

שיר השנה של נירוונה- פעם ראשונה שיש לי כמה לציין , אבל לא הרבה.... Dive Heart-shaped box Something In The Way (בגירסאת האנפלגד , מעבירה בי צמרמורות) וכמובן MariGold. שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- גבע אלון - Relaxation Elliott Smith - Everything Reminds Me of Her Arctic Monkeys - Fake Tales of San Francisco Neil Young- Don't Let It Bring You Down Jimi Hendrix - Hear My Train a Comin (בגירסא אקוסטית שלו) אלבום השנה- לא התרחקתי יותר מידי מהמצעד השנתי של פורום רוק בתפוז , אז בשבילי זה יהיה: גבע אלון - Days of hunger (בין האלבומים הטובים ששמעתי השנה) קליפ השנה- פשוט אין מילים בפי , הקליפ שואב אותי לתוכו(וראיתי אותו רק השנה) Pink Floyd - Echoes הדבר הכי טוב שקרה השנה- הטיולים שעשיתי בחופש , האנשים שפגשתי שהכרתי. זה פשוט טוב. תמונת השנה-

Dark Avanger

New member
שלי O:

שיר השנה של נירוונה- lake of fire שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- RHCP-Dani california,Panic!At the disco-I write sins not tragedy,Dream theater-strange deja vu, אלבום השנה- GnR-Use you'r illusion I קליפ השנה- RHCP-dani california הדבר הכי טוב שקרה השנה- אני ואריאל נהיינו חברים
תמונת השנה- בקרוב.

every me

New member
מנסה.

שיר השנה של נירוונה- הוו אמממ...נו..אמממ...סליבר. שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)-חמישה שירים?!?!?!?! אני לא יכולה להחליט אפילו על אחד:X אלבום השנה-meds. קליפ השנה-ננסי בוי-פלסיבו!!!!11111 הדבר הכי טוב שקרה השנה- אמממ|מנסהלהזכר||מבינהשלאהיהדברכזה|
תמונת השנה-

MilkShack

New member
תגידו, זה רק אני או ...

ששי אף פעם לא עונה על השאלונים שלו ?

למעלה