שירי השנה

Itay Simons

New member
זה נראה כאילו

ניסית לכתוב משהו עם הסמיילים הגרוזינים האלה ולא הצליח לך P:

סוקהלעך

New member
ובכן....

שיר השנה של נירוונה- sappy ו- lithium שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- בשבילך- אביב גפן shine on u crazy diamond- pink floyd crazy- Gnarls Barkley הנה אני בא- הדג נחש אלבום השנה- בעזרת הג'אם- הדג נחש עלהמשמרת- פורטיסחרוף עד אלי- מוש בן ארי וכמובן כמובן ! האוסף של נירוונה (3 דיסקים והדיוידי) קליפ השנה- לא יודעת הדבר הכי טוב שקרה השנה- הכרתי אנשים מדהימים, השתניתי, הפסקתי עם השטויות ועוד כמה.. תמונת השנה- אני אחזור אליכם עם תשובה לזה:) ועוד משהו שקרה השנה:
הצבא לקח אותי
נראה לי שזה טוב כי זה גם לא רע:)

Girl In The Box

New member
אנייייי

שיר השנה של נירוונה-heart shaped box שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- blind guardian-the bard's song metallica-fade to black alice in chains-would alice in chains-down in a hole bfmv-tears don't fall אלבום השנה-ten-pj ו-dirt-aic קליפ השנה-dani california הדבר הכי טוב שקרה השנה-וואיי מלאאא תמונת השנה

:)

שיר השנה של נירוונה-Heart Shaped Box שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)-יאוו יש יותר מדי ><בטח כל השירים שליוניבלוךנירוונהקולדפליילוסטפרופטסבלטפורמייולנטייןאפיקה עוד מלא. אלבום השנה- הפעם באמת יש יותר מדי. קליפ השנה-איןה דבר הכי טוב שקרה השנה- צופים. תמונת השנה- שנה טובה לכולם

P:

שיר השנה של נירוונה - Do Re Mi . שיר השנה - Dani California - R.H.C.P .1 One Of These Days - Pink Floyd .2 Hey You - Pink Floyd .3 Pain That I'm Used To - Depeche Mode .4 Suffer Well - Depeche Mode .5 Enjoy The Silence - Depeche Mode .6 Never Let Me Down Again - Depeche Mode .7 אלבום השנה - Playing The Angel - Depeche Mode האלבום שהולך להיות אלבום השנה - Touring The Angel - Depeche Mode קליפ השנה - Another Brick In The Wall חלק 2!! הדבר הכי טוב שקרה השנה - שטסתי לארה"ב וראיתי מזה חיים טובים. תמונת השנה - לא. שנה טובה =))

J92

New member
../images/Emo54.gifמימימ

שיר השנה של נירוונה-in bloom.וזא מאן הו שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)-מזל וזה לא רק חמש. אלבום השנה- כנסיית השכל-כנסיית השכל קליפ השנה- מיוז-היסטריה. הדבר הכי טוב שקרה השנה-כל כך הרבה.איזה שאלה טיפשית. תמונת השנה- ובשבוע הבא מהדורה מיוחדת של "שירי הגלגול" שנה טובה וסטלנית לכולם

J92

New member
../images/Emo54.gifאם אתה גר

בטראק במצפה רמון...יש מצב גדול.

J92

New member
../images/Emo54.gifונצא מנקודת

הנחה שאת רצינית. איזה קווווווווווווול גם אני רוצה

l i o r a n g e

New member
רגערגע

את לא מאמינה? אני באמת גרה במצפה רמון. החור המתועב. תשאלי את חווה היא ביקרה פה D:

Queen for a day

New member
NOT חווה ME

וכן, היא אכן גרה שם, וגם אפילו ביקרתי אותה בחור המגניב הזה.

J92

New member
../images/Emo54.gifקווווווווווווווווווווווול.

אני גם רוצה אני גם גם גם. איזה חווה?חווי?בעלת השיער הורוד?

Queen for a day

New member
חווה זו אני. -.-

וכנראה שאין לי שיער ורוד. הוא לא היה ורוד בפעם האחרונה שבדקתי..

למעלה