שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- כאב הראש של השבוע- תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gif.

שיר השבוע של נירוונה-Milk It שיר השבוע לא של נירוונה-ממ Changes של דיוויד בואי ו Kashmir,Batle of the evermore,when the leaves ועוד מלא שירים של זפלין. אלבום השבוע-לד זפלין 4. קליפ השבוע-אין,אבל ספר השבוע כריסטיאנה .פ.
. כאב הראש של השבוע-כאב הראש שהיה לי כל השבוע. תמונת השבוע-זה,היה היום בכיכר דיזינגוף^^. סוף שבוע טוב לכולם
והיום יש יומהולדת לאמא,ג'ים מוריסון וציון יום השנה למותו של ג'ון לנון.

maog

New member
../images/Emo186.gif

שיר השבוע של נירוונה- Something In The Way שיר השבוע לא של נירוונה- Led Zeppelin - The Lemon Song אלבום השבוע- Led Zeppelin - PHYSICAL GRAFFITI קליפ השבוע- Chris Cornell-You Know My Name כאב הראש של השבוע- זה שחטפתי היום.

RoRiL

New member
להלהלה../images/Emo79.gif

שיר השבוע של נירוונה- rape me שיר השבוע לא של נירוונה- במקומי- שי גבסו, אל תשאלו..
אלבום השבוע- 3 doors down- away from the sun קליפ השבוע- לא ראיתי. כאב הראש של השבוע-
אח שלי תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם ..

every me

New member
איי בליב אין בויס אנד גירלס, פליינג

אין דיס קרייזי וורלד. שיר השבוע של נירוונה-Serve the Servants שיר השבוע לא של נירוונה-Real Love ו-Stand By Me שניהם של ג'ון לנון, The Blinding של Babyshambles
, Sorry You're Not The Winner של Enter Shikari Dead Meat של שון לנון [שאגב מזכיר את אבא שלו בצורה מטורפת;;], ואחרון חביב- Houses of Holy של לד זפלין^^
אלבום השבוע-אימג'ן- ג'ון לנון. קליפ השבוע-Anna Molly- Incubs כאב הראש של השבוע-אמממ לא בטוחה שהיה אחד. תמונת השבוע-בייבישמבלס

every me

New member
אויאויאוי לא טוב../images/Emo122.gif

דה בליינדינג של בייבישמבלס סורי יו אר נוט דה ויינר של אנטר שיקרי. ><

Aline In Chains

New member
אני..

שיר השבוע של נירוונה- וור דיד יו סליפ, ופלאטיו. שיר השבוע לא של נירוונה- ואי, כל מיני.. אלבום השבוע-אין. קליפ השבוע-אין.. כאב הראש של השבוע- קניות עם אמא בקניון
תמונת השבוע- >

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifאני

שיר השבוע של נירוונה- the man who sold the world שיר השבוע לא של נירוונה- Pearl Jam - Alive אלבום השבוע- Andrew W.K - I Get Wet קליפ השבוע- אין כאב הראש של השבוע- אני חולה]: תמונת השבוע-

Queen for a day

New member
אווו דונט לין און מי מאן,

כוז יו קאנט אפורד דה טיקט. איים באק און סאפרייט סיטי
שיר השבוע של נירוונה- אול אפולוג'יס, יו נואו יו'ר רייט, ג'יזוס דזנט וונט מי פור א סאןבים. שיר השבוע לא של נירוונה- יש הרבה. לוזוכרת. אלבום השבוע- / קליפ השבוע-/ כאב הראש של השבוע-מבחן;; תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם
תודה^^

סבאח אל נור

שיר השבוע- "הכל התחיל בנאצר" ו-"את באה לבקר" של משינה אלבום השבוע- מפלצות התהילה-משינה קליפ השבוע- מנגינה-יהושע כאב הראש של השבוע- מיגרנות ומתכונת בגמרא שבקושי התחלתי להתכונן >< תמונת השבוע- קשוח (שוב עם קיר ורוד) יורצאייט של ג'ון לנון-ריספקט שבוע טוב

avig89

New member
פעם ראשונה ../images/Emo9.gif

ובאיחור >< שיר השבוע של נירוונה- On A Plain
שיר השבוע לא של נירוונה- Going to California של זפלין, So Easy של GNR וJunkhead של AIC אלבום השבוע- לומשנה וחיות של פינק פלויד קליפ השבוע- -- כאב הראש של השבוע- מבחן בספרות >< תמונת השבוע- השולחן שלי ושל חברה שלי בכיתה שבוע טוב!

avig89

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

ואם יעבירו אותנו פשוט ניקח ת'שולחן איתנו..

Aline In Chains

New member
חחחחחחח

ואי, אני זוכרת שפירסמת פעם תתמונה הזו בכל הפורמים.. שולחן שולט

למעלה